Dodaj do ulubionych

Bez tematu

06.08.02, 09:53
Proponuje wolne tematy, mogą być o grzmoceniu :)
Obserwuj wątek
    • szarywilk Re: Bez tematu 06.08.02, 09:54
      a o wolnym grzmoceniu?:)))
      siemka:)
      • Gość: hm Re: Bez tematu IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.08.02, 09:55
        moze o walnym grzmoceniu:)
        cmokus chlopaki:)
        • szarywilk Re: Bez tematu 06.08.02, 10:00
          a może o walnym wolnym grzmoceniu?:))
          cmok skarbeńku:))
          • Gość: Wacuś Re: Bez tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 10:01
            ..o szybkim też ;)
            • czarnyadam Re: Bez tematu 06.08.02, 10:05
              Jednak temat grzmocenia jest dominujacy :)))), tak myslałem.
              Cszesc wszystkim :)))
              • Gość: hm Re: Bez tematu IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.08.02, 10:10
                jesli grzmocenie to znaczy ze zbliza sie burza (silne wyladowania tmosferyczne)
              • roseland Re: Bez tematu 06.08.02, 10:12
                Cześć wszystkim !! Grzmoty, owszem były całą noc, a teraz pospałoby się,
                poprzeciągało, czyż nie tak ?:)
                • Gość: Wacuś Re: Bez tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 10:15
                  ...grzmoty to sama natura ;)
                  • Gość: hm Re: Bez tematu IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.08.02, 10:17
                    chyba wiem co miales na mysli:)
                    • Gość: Wacuś Re: Bez tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 10:20
                      ...czytasz w moich myslach, hm ? ;o
                      • czarna_pantera2 Re: Bez tematu 06.08.02, 10:36
                        czasami to sie mozna niezle przerazic:))))
                        • Gość: Wacuś Re: Bez tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 10:39
                          ...przerazić? same miłe rzeczy ;)
                          • czarna_pantera2 Re: Bez tematu 06.08.02, 10:41
                            ale jakie perwersyjne!!!!:)
                            • Gość: Wacuś Re: Bez tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 10:43
                              ...takie jak lubisz ;)))
                              • Gość: czarnyad Re: Bez tematu IP: 195.115.130.* 06.08.02, 10:47
                                Jeżeli Panterko Twoje przerazenie polega na
                                duzych oczach w pewnych momentach to wiem
                                o czym mówisz :)))
                • Gość: czarnyad Re: Bez tematu IP: 195.115.130.* 06.08.02, 10:43
                  Czesc Rose :))). Oj poprzeciagałoby sie troche.
                  A gdy sie ładne ciałko koło mnie przeciąga zawsze
                  mysle o grzmoceniu :)))
                  • roseland Re: Bez tematu 06.08.02, 10:46
                    Hi Honey - nasz zew natury, ta perwersja, tiaaa :)(
                    • Gość: czarnyad Re: Bez tematu IP: 195.115.130.* 06.08.02, 10:49
                      Ciekawe Rose jakie sa Twoje marzenia?:)))
          • czarna_pantera2 szarywilku!!! 06.08.02, 11:01
            where are you???:(((((((
            • czarnyadam Panterko 06.08.02, 11:15
              a ja Ci nie wystarczę ?))))
              • czarna_pantera2 Re: Panterko 06.08.02, 11:19
                ja czekam na emaila od ciebie ze sprawozdaniem!!!:)
                • czarnyadam Re: Panterko 06.08.02, 11:20
                  Panterko zaraz napiszę do Ciebie :)))
                  • czarna_pantera2 Re: Panterko 06.08.02, 11:44
                    ale pisz na gazetowy adres!!!
            • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:20
              Nikt mnie nie kocha, jestem sam:((((( więc co będę się odzywał...tak sobie będę
              siedział, nigdzie się nie ruszę..
              • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 11:23
                to jest nas więcej???
              • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:24
                dziwne, tez sie czuje zaniedbana:(
                cmok
                • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:25
                  no dobra chlopaki striptiz dla was:)
                  • Gość: Wacuś Re: panterko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 11:26
                    ...wow, czyzby smutna minka mi się drugą stronę zakrzywiała?
                    • czarna_pantera2 Re: panterko 06.08.02, 11:27
                      wskakuje na stol
                      wlacznie muzyczke, cos wolnego prosze:)
                      • Gość: Wacuś Re: panterko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 11:30
                        .mmmmmmmmmm, uwielbiam te kocie ruchy...
                        • szarywilk Re: panterko 06.08.02, 11:32
                          one -U2 ? czy- she is like a wind - Swayze?:))))
                  • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:28
                    let's dance maleńka!!!!!:)))
                    • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:35
                      poruszajac delikatnie biodrami rozpoczynam uwodzenie was chlopcy

• szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:36
                        w rytm muzyki i twoich ruchów kręce głową i szyją jak will smith w bad
                        boysach:)))
                        zaczynam nieświadomie poluzniać krawat...
                        • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:40
                          rozpinam bluzke, zsuwa sie na blat stolu, mam przejzysty czarny staniczek,
                          dotykam moich piersi...wsuwam rece we wlosy unoszac je do gory
                          • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:42
                            ruszajac rytmicznie głową w jednej ręce macham krawatem a druga rozpinam
                            koszulę...
                            • czarnyadam Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:45
                              To ja narazie popatrze :))), jak sie całkiem
                              rozbierzecie przyłacze sie :)))
                              P.S. Panterko wysłałem sprawozdanie :)))
                              • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:51
                                zdeje stanik rzucam go na twarz wacusia :)
                                spodniczka zjezdza na stol:) (wezcie ja chlopcy zebym sie nie wyrznela hihihi)
                                • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 11:54
                                  ...sorry, panterko, ale rozszarpałem go zębami ;)
                          • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 11:43
                            ...hej, co tak ciemno?? a, to twoja bluzeczka wpadła mi na twarz...;)
                            • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:48
                              oo, znów Ci się ciemno zrobiło, oops, wybacz to moja koszula Wacusiu:))))
                              • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 11:50
                                ...no nie, nie "cenzurujcie" występu ;(
                                • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:53
                                  klecze na kolankach lizacz usta szarego, czuje jakies dlonie na posladkach:))?
                                  • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 11:55
                                    ..później sprawdzisz po odciskach palców ;)))
                                    • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 11:57
                                      ujmuje twarz panterki, mój język wprasza się do twoich ust kocico:)))
                                      delikatnie bada i pieści wargi dziąsła, podniebienie...
                                      • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 12:06
                                        teraz obroce sie do wacusia, a ty szary zsun mi majteczki:)
                                        • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 12:12
                                          ..ja to wrażliwy na piękno jestem, serce nie z kamienia, a język nie kołek...;)
                                        • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 12:12
                                          palcami chwytam majteczki na wysokosci bioder, zaczynam zsuwać...podosisz
                                          najpierw jedną noge a potem druga...majteczek już nie masz...moje dłonie
                                          spoczęły na twych zgrabnych posladkach, zaczęłem ję najpierw delikatnie
                                          masować , dłonie uciskają twe jędrności...palce gładzą po skórze..ustami całuje
                                          cie na wysokości kości ogonowej...język pieści to zagłebienie...
                                        • czarnyadam Re: szarywilku!!! 06.08.02, 12:14
                                          Przyłaczyłbym sie ale na trzeciego :)
                                          • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 12:20
                                            adas wsun sie pode mnie i popiesc mi suteczki:)
                                            poruszam biodrami szary twoje pieszczoty moga doprowadzic do szalenstwa
                                            wacek moglbys wstac moj jezyczek chetnie cie popiesci.....
                                            • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 12:24
                                              pieszcząc rękoma twoje pośladki usta zaczynaja zjeżdżać w szczelinę
                                              rozkoszy...ustami całuję twoja dziurkę, język zatacza koła wokół, twoje wargi
                                              sa takie gorące...pieszcze Cie ale jeszcze nie wchodze językiem do środka...:)
                                            • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 12:27
                                              ..mi dwa razy niczego nie trzeba powtarzać...moje dłonie delikanie głaszczą
                                              twój kark, bawią się włosami...
                                              • Gość: hm Re: szarywilku!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.08.02, 12:43
                                              • Gość: hm Re: szarywilku!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.08.02, 12:46
                                                moj jezyczyczek rozpoczyna harce z wackiem pieszczac jego glowke, rozkoszuje
                                                sie smakiem
                                                szary !! draznisz sie ze mna sadysto , rozchylam nogi zebys mogl dotrzec jak
                                                najglebiej:)
                                                • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 12:48
                                                  ...a to strrrrrrrrrraszny figlarz...;)))
                                                  • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 12:52
                                                    moje gorące usta spijają twe soki lecz ciągle wstrzymują się przed dawaniem
                                                    głębszych doznań, Twoja chęć rośnie, z podniecenia drżysz...zaczynasz lekko
                                                    pupką napierać w poszukiwaniu wypełnienia czegoś czego Ci brakuje..:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 12:57
                                                    zaczynam sie tam dotykac reka ze zniecierpliwienia:)
                                                    wacek dotyka mojej twarzy jest taki rozkoszny az chce sie ssac:)
                                                  • Gość: niestrudzony Re: szarywilku!!! IP: 195.115.130.* 06.08.02, 13:01
                                                    Szary liże twoje wargi.
                                                    Ja wchodzę w twoj drugi otworek
                                                  • Gość: czarnyadam Re: szarywilku!!! IP: 195.115.130.* 06.08.02, 12:57
                                                    Juz miałem sie z wami pobawic ale mnie wezwali :(((
                                                  • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 13:04
                                                    ...twoje usta wyssą chyba wszystko ze mnie...mmmmmmmmmm....;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:06
                                                    zaniedbujesz obowiazki:( adas chodz tu szybko i posmakuj mnie:)
                                                  • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:08
                                                    widok twojego podniecenia i niecierpliwości czarna, sprawiło że mój język
                                                    wsunął się w Ciebie w końcu, zaczął drążyć rozkosz, doprowodzając Cię do pasji..
                                                    lizę twoje wargi wejście do dziurki, łechtaczkę i znów się wsuwam i wychodzę:)..
                                                    soki wypływające z Ciebie są afrodyzjakiem dla mnie...ruchy języka nabierają
                                                    tempa, czuję jednak że chcesz więcej...zaczynam [pieścic ustami twój odbyt a
                                                    paluszki zmieniły wartę w twej muszelce...
                                                  • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:11
                                                    czuje jak moj oddech przyspiesza zaczynam jeczec, mam ochote ugryzc wacka:)
                                                    uwazaj ihihi jak zaraz mnie nie zerzniesz szary to dostaniesz w leb!!!!
                                                    sadysto!!!:)
                                                  • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 13:13
                                                    ...hm, uważaj na ząbki ;) może się jeszcze przydać nie raz (i nie dwa...) ;)
                                                  • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:24
                                                    wstaję i mój penis wchodzi w Ciebie bez pośpiechu, drażniąc sie z twoim
                                                    podnieceniem...nagle gwałtownym ruchem dobijam do końca i zaczynam cię rżnąć
                                                    jak oszalały..wchodzę i wychodze, moje dłonie trzymaja Cie za biodra i dobijają
                                                    o moje podbrzusze...
                                                  • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:26
                                                    czujesz jak chlupocze.... uwielbiam ten dzwiek..czuje jak cale cialo mi drzy...
                                                  • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 13:27
                                                    ...nie tak ostro, bo dwa w gardle poczuje ;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:29
                                                    tak szary musisz zwolnic, bo sie udlawie hihihi
                                                  • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:32
                                                    zwalniam na życzenie moje ruchy ,ale tak by ich rytm przenosiły pieczczoty
                                                    twoich ust na wacusia Wacusia:)))
                                                  • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 13:33
                                                    ...taaaaaaaaaaaaaaaak mi rób ;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:38
                                                    chce poczuc wasza wilgoc na mym ciele....zrobcie to dla mnie..:)
                                                  • Gość: Wacuś Re: szarywilku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 13:39
                                                    ...jeszcze chwilka...;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:48
                                                    no nie!!! drugi sadysta:)))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 13:49
                                                    ...sadysto, sadysto, nie ładniej - Misiu? ;)
                                                  • szarywilk Re: szarywilku!!! 06.08.02, 13:52
                                                    ostatnią siła woli powstrzymanie eksplozji..wyciągam swego rumaka
                                                    i ...swobodnie spuszczam sie na twoją pupę, sperma spływa między
                                                    pośladkami ...ciepła substancja dociera do najtajemniejszych zakątków twego
                                                    ciała...
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 13:54
                                                    ..a jeszcze chwilkę sie podroczę ;)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 14:01
                                                    wacek czuje ze go ugryze zaraz (filuternie)

szary.......
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 14:04
                                                    ...wow, odciśnięta obręcz twoich ząbków...mmmm...wyjmuję czując zbliżającą się
                                                    erupcję....groący strumień tryska na twoją twarz, usta, na piersi, figlarnie
                                                    spływa po sterczących sutkach...;)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 14:06
                                                    mniam mniam:) slodko sie oblizujac:)))))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 14:08
                                                    ...całując twoje gorące usta...
                                                  • czarna_pantera2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 14:09
                                                    hmmmm:) cudownie jest tak konczyc:)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 14:11
                                                    .....mmmmmm, kończyć??? a to nie był początek zabawy??? ;)
                                                  • Gość: luzaczek Re: Wacusiu!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 06.08.02, 14:17
                                                    dobra , kończyć już , posprzątać mi ten kisiel ze stołu bo tu zara kolonia
                                                    przyjdzie obiad jeść :))

a tak wogóle to siemka
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 14:19
                                                    ...kolonia??? na poligonie???

cze;)
                                                  • szarywilk Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 14:25
                                                    witaj luzaczku, dawnośmy cię nie widzieli:)))
                                                    A wiesz wacuś to jest radziecki poligon, więc i kolonie się tu pałetają:)
                                                  • Gość: czarnyadam Re: Wacusiu!!! IP: 195.115.130.* 06.08.02, 14:28
                                                    Może to kolonia nastolatek :)))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 14:28
                                                    ..niech uważają na armaty, hahahaha ;)
                                                  • Gość: luzaczek Re: Wacusiu!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 06.08.02, 14:32
                                                    kolonia 18-tek ...mhhmmm mniam :)) i tylko my ( kilku facetów znaczy się ) !
                                                    już sobie to wyobrażam , ... echhh fajoza :))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 14:34
                                                    no dobra panowie to teraz kazdy po cygarze i po pifffku a ja wyprstuje moje
                                                    zesztywniale kosci hihihi i zrobie porzadek z tym kisielem:)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 14:39
                                                    ..z ciebie zaraz zliżemy, skarbie ..;)
                                                  • czarnyadam Niezła 06.08.02, 14:42
                                                    zabawa mnie ominęła :(. Kisiele itp a ja co?:(. chyba wezmę sie za te 18-tki
                                                  • szarywilk Re: Niezła 06.08.02, 14:45
                                                    Choc panterko do wilka na kolana, poprzytulamy sie, damy sobie słodkiego
                                                    buziaczka, chodź:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Niezła 06.08.02, 14:51
                                                    miauuuu mlask mlask lubie jak to robisz:)
                                                  • Gość: luzaczek Re: Wacusiu!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 06.08.02, 14:42
                                                    <pyk ...pfff ,khe khe ... ehm > dobre cygarko :)
                                                    witam panią szanowną , jak zdrówko ?? taka pani dzisiaj ...za przeproszeniem
                                                    wyruchana że pewnie zmęczenie daje się we znaki ??:))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 14:48
                                                    hahahahaa luzaczek zaksztusilam sie przez ciebie!!!!! taka pani dzis wyruchana
                                                    hahahaha umieram ze smiechu
                                                    och och och oddychac oddychac.....
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 14:55
                                                    ...dobre, zimne piwko, tak po ...oups, sie mi po brodzie pociekło i na nagi
                                                    tors...
                                                  • Gość: czarnyadam Re: Wacusiu!!! IP: 195.115.130.* 06.08.02, 14:56
                                                    Wiesz Panterka bede musiał sie za Ciebie wziąść, za długo to już trwa :)))
                                                  • Gość: luzaczek Re: Wacusiu!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 06.08.02, 15:02
                                                    stary : po pierwsze primo , to jeśli ktokolwiek się tu weźmie za panterkę to
                                                    ja , bo ja jej jeszcze nie teges :)
                                                    po drugie secundo , to ona już trochę zmęczona bidula i może nie chcieć , więc
                                                    pasowałoby się najpierw zapytać , NIE ??? :))
                                                  • Gość: czarnyadam Re: Wacusiu!!! IP: 195.115.130.* 06.08.02, 15:18
                                                    Gość portalu: luzaczek napisał(a):

> stary : po pierwsze primo , to jeśli ktokolwiek się tu weźmie za panterkę to
                                                    > ja , bo ja jej jeszcze nie teges :)
                                                    > po drugie secundo , to ona już trochę zmęczona bidula i może nie chcieć , więc
                                                    > pasowałoby się najpierw zapytać , NIE ??? :))

Wiesz Luzaczek że panuje tu prawo dzunglii, kto pierwszy ten lepszy :))
                                                    Biorę Panterke za furerko i ....... :)))))
                                                  • Gość: luzaczek Re: Wacusiu!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 06.08.02, 15:21
                                                    prawo dżungli powiadasz ..??? no to <jeeb> pałą Cię w łeb i panterkę za pas
                                                    hehe:)
                                                  • czarnyadam Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:23
                                                    O co my sie bijemy Panerki juz nie ma :)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:21
                                                    ...podnoszę ogonek do góry...
                                                  • szarywilk Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:00
                                                    ..to ja już pójde , co dowództwo mnie wzywa, ...obejrzał się jeszcze przez
                                                    ramię czy ktos zauważył jak dochodzi,...zobaczywszy zajętych soba ludzi
                                                    wzruszył ramionami, wsadził ręce w kieszenie i pogwizdując z cicha udał się na
                                                    tułaczkę...
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:04
                                                    nie łam się chłopie, przyprowadź tą kolonię wyposzczonych osiemnastek...;)
                                                  • Gość: lizaczek Re: Wacusiu!!! IP: *.x.INTELINK.pl 06.08.02, 15:21
                                                    Ja jestem z tej kolonii. Mamy tutaj obóz szkoleniowy flecistek.. Dmuchamy sobie
                                                    we te fleciki, tak z nudow.
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:23
                                                    ...flecistki powiadasz...;)))))))))))
                                                  • czarnyadam Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:26
                                                    Zaraz, zaraz, Czy Lizaczek też była kobietą ?)))
                                                  • Gość: lizaczek Re: Wacusiu!!! IP: *.x.INTELINK.pl 06.08.02, 15:28
                                                    A czy osiemnastolatka to juz kobieta??
                                                  • czarnyadam Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:30
                                                    Pewnie, że tak :))), ale bez doświadczenia :)))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:31
                                                    ...nnno, chyba już...;)
                                                  • czarnyadam Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:33
                                                    gdyby tak połaczyć 18-ke z doswiadczeniem trzydziestoparolatki :))),
                                                    ale to tylko marzenia :(
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:35
                                                    ..to "doświadczaj" kolego, doświadczaj ;)
                                                  • Gość: luzaczek Re: Wacusiu!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 06.08.02, 15:35
                                                    luzaczek i lizaczek ... no no , może być fajnie , ale napewno pani ma już te
                                                    18 ??
                                                  • lizaczek2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:42
                                                    A co chciałbyś zabawić się w opiekuna kolonii...
                                                  • czarnyadam Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:51
                                                    Ja wole doswiadczone kobiety:)
                                                  • lizaczek2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:57
                                                    Nie doświadczona nie oznacza bez inwencji. Ale prosić nie będę... Poszukam
                                                    sobie milszego opiekuna na dzisiejszy wieczór. Cze
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 16:04
                                                    chodź, zwiedzimy sobie poligon...;)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 16:04
                                                    chodź, zwiedzimy sobie poligon...;)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Wacusiu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 15:29
                                                    ...a już nie jest???
                                                  • lizaczek2 Re: Wacusiu!!! 06.08.02, 15:34
                                                    jeszcze nie..
                                                  • Gość: luzaczek Re: Wacusiu!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 06.08.02, 16:03
                                                    eej , lizaczek , nie marszcz się :)) ja też mogem być opiekunem , a gdzie ta
                                                    wasza kolonia ???
    • upychacz Re: Bez tematu 06.08.02, 15:04
      czarnyadam napisał:

> Proponuje wolne tematy, mogą być o grzmoceniu :)

Dzisiaj w nocy byly niezle grzmoty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka