wsza_forumowa 09.08.02, 19:53 Wątek ten zawiera listę nawiedzających nas klonów, wobec których pozwalam Panu Bejerfulowi na pełną swobodę w roli wszy forumowej (a jednak sie przydał!!!), bez ryzyka bycia o pogryzionym przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blekota Re: Aola, Colodi,Blekota, Moni, Filozof, Nina, Ce IP: *.tele2.pl 09.08.02, 20:03 Wsza ty chyba masz manię prześladowczą. Leć się szybko leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wsza_forumowa Wykreslam z listy klonow Pana Blekote 09.08.02, 20:27 Gość portalu: Blekota napisał(a): > Wsza ty chyba masz manię prześladowczą. Leć się szybko leczyć. Lekka mam. Wytworzyla mi sie z tesknoty za Panem Tassmanem. Ale znaj Pan Panskie serce - wykresle Pana z listy klonow. Panie Bajerful - nie tykaj Pan Pana Blekoty. On jestes pierwszy, ktory okazal mi troche serca i zatroszczyl sie o moje zdrowie... Wszyscy powinni sie bzykac ze znanymi polskimi dziennikarkami - to wyraznie poprawia wrazliwosc na cudze nieszczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsza_forumowa Dodaje Pana barabara 09.08.02, 22:44 Chyba pomylilem Pana Blekote z Panem BaraBara. Juz pamiec nie ta sama... W ramach rekompensaty chcialbym przypomniec Panu Blekocie kawal: Na laweczce siedzi trzech staruszkow i skarzy sie na los: Mowi pierwszy: kiedys dojscie z domu tutaj zajmowalo mi doslownie 5 minut, a teraz o laseczce musze sie tu telepac cala godzine. Ech, jak sie ma 70 lat, to juz nogi nie te same. Drugi dolacza sie do utyskiwan pierwszego: Kiedys cala gazete to moglem w pol godziny od deski do deski przeczytac. Dzis to sie nawet nie podejmuje takiego wyzwania. Jak sie ma 80 lat, to juz oczy nie te same. A na to trzeci: Ide rano do kuchni, a tam siedzi moja zona (Pan Blekota czyta: "znana polska dziennikarka" ). Patrze i jakas taka atrakcyjna mi sie wydala. No to mowie do niej: Chodzmy do lozka, kochanie. Na co ona takie oczy i mowi: "No cos ty, stary, zglupial, przeciez dzisiaj juz mielismy sex". Ech, jak sie ma 90 lat, to juz pamiec nie ta ... Odpowiedz Link Zgłoś
wsza_forumowa Dodaje Pana o nicku lucek 09.08.02, 23:09 To forum nie jest wlasciwym miejscem na kółko brydzowe. Odpowiedz Link Zgłoś