radan 21.08.02, 15:53 Niech mi ktoś pomoże mam naprawdę oziębłą dziewczynę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vessemir Re: Jak rozpalić??????? 21.08.02, 15:59 obłożyć ją chrustem, albo jeszcze lepiej węglem drzewnym... polać podpałką... potem już tylko zapałka plus draska i dziewczyna jest tak rozpalona że aż skwierczy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Jak rozpalić??????? 21.08.02, 17:35 radan napisał: > Niech mi ktoś pomoże mam naprawdę oziębłą dziewczynę Nie ma oziębłych kobiet! Są tylko nieudolni mężczyźni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radan Re: Jak rozpalić??????? IP: *.efekt.pl 22.08.02, 15:35 miałem wiele kobiet wszystkim było dobrze tylko ta jedna jest prawdziwym wyjątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Jak rozpalić??????? 22.08.02, 15:48 Gość portalu: radan napisał(a): > miałem wiele kobiet wszystkim było dobrze tylko ta jedna jest prawdziwym > wyjątkiem Taa. Podeptane meskie ego. A skąd wiesz, że było im dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
radan Re: Jak rozpalić??????? 23.08.02, 08:26 jagna_jagna napisała: > Gość portalu: radan napisał(a): > > > miałem wiele kobiet wszystkim było dobrze tylko ta jedna jest prawdziwym > > wyjątkiem > > > Taa. Podeptane meskie ego. > A skąd wiesz, że było im dobrze? Przeważnie następnym razem mi nieodmawiały, co może oznaczac że im się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Jak rozpalić??????? 23.08.02, 08:34 radan napisał: > Przeważnie następnym razem mi nieodmawiały, co może oznaczac że im się podobało albo dobrze placiles :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radan Re: Jak rozpalić??????? IP: *.efekt.pl 23.08.02, 12:25 robsonick napisał: > radan napisał: > > > > Przeważnie następnym razem mi nieodmawiały, co może oznaczac że im się > podobało > > albo dobrze placiles :))) Nigdy nie płaciłem za sex Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Jak rozpalić??????? 23.08.02, 10:23 radan napisał: > jagna_jagna napisała: > > > Gość portalu: radan napisał(a): > > > > > miałem wiele kobiet wszystkim było dobrze tylko ta jedna jest prawdzi > wym > > > wyjątkiem > > > > > > Taa. Podeptane meskie ego. > > A skąd wiesz, że było im dobrze? > > Przeważnie następnym razem mi nieodmawiały, co może oznaczac że im się podobało :))))))))))))) Typowo męskie rozumowanie. A masz jakieś dowody, że było im dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radan Re: Jak rozpalić??????? IP: *.efekt.pl 23.08.02, 12:23 jagna_jagna napisała: > radan napisał: > > > jagna_jagna napisała: > > > > > Gość portalu: radan napisał(a): > > > > > > > miałem wiele kobiet wszystkim było dobrze tylko ta jedna jest pr > awdzi > > wym > > > > wyjątkiem > > > > > > > > > Taa. Podeptane meskie ego. > > > A skąd wiesz, że było im dobrze? > > > > Przeważnie następnym razem mi nieodmawiały, co może oznaczac że im się > podobało > > > :))))))))))))) > Typowo męskie rozumowanie. > A masz jakieś dowody, że było im dobrze? Myślę że potrafię odróżnić kiedy kobieta udaje a kiedy nie. Jak już wspomniałem kilka chciało powtórzyć noc spędzoną ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Jak rozpalić??????? 23.08.02, 12:50 Gość portalu: radan napisał(a): > miałem wiele kobiet wszystkim było dobrze tylko ta jedna jest prawdziwym > wyjątkiem To jest kara boska za to, że kiedyś miałeś tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Jak rozpalić??????? 22.08.02, 15:56 No jagna nie dokonca masz racje to nie kwestia nieudolnosci a dopasowania niektore kobiety wola tych tzw nieudolnych i wyladowuja na nich swoje matczyne instynkty a nie lubia operatywnych i sprawnych, kreatywnych samcow i na odwrot. bywalo ze z jednymi kobietami jest mi lepiej z innymi gorzej i widze ze jedne "odlatuja" ze mna a inne tylko udaja a czasem nawet udawac im sie nie chce. tak to juz jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tzy Czegos nie lapie IP: mieszko.pl.u* 23.08.02, 13:25 Redan - piszesz ze :"mialem wiele kobiet" - to skoro jestes taki Casanova to po co sie pytasz jak rozpalic dziewczyne? Ponadto piszesz : "Myślę że potrafię odróżnić kiedy kobieta udaje a kiedy nie" - to zle myslisz, wydaje ci sie tylko i nic wiecej. Niechcialbym cie obrazic ale z tych kilku postow brzmisz jak pewny siebie gowaniarz sypiajacy z dziewczynami, ktore ciebie wybraly do sexu a nie na odwrot.... Odpowiedz Link Zgłoś
radan Re: Czegos nie lapie 23.08.02, 14:13 Gość portalu: Tzy napisał(a): > Redan - piszesz ze :"mialem wiele kobiet" - to skoro jestes taki Casanova to po > > co sie pytasz jak rozpalic dziewczyne? > Ponadto piszesz : "Myślę że potrafię odróżnić kiedy kobieta udaje a kiedy nie" > - > to zle myslisz, wydaje ci sie tylko i nic wiecej. > Niechcialbym cie obrazic ale z tych kilku postow brzmisz jak pewny siebie > gowaniarz sypiajacy z dziewczynami, ktore ciebie wybraly do sexu a nie na > odwrot.... Nie dokońca zrozumiałeś, osądzasz mnie zbyt pochopnie. Casanovą nie jestem, jestem zwykłym facetem. Chyba każdy chłopak miał 15-20 dziewczyn. Z wydawaniem może częściowo to masz rację ale nie dokońca. Jeśli chcesz wiedzieć to zaproponowały mi sex chyba tylko 3. A piszę to ponieważ może jest taki facet, który miał podobny przypadek jak ja i sobie z nim poradził. Ewentualnie jakaś dziewczyna, która jest bardzo oziębła i nie interesuje ją sex tylko np. to że facet się do niej przytula i to jej wystarcza na bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezulec Re: Czegos nie lapie IP: *.chello.pl 23.08.02, 14:22 radan napisał: > Gość portalu: Tzy napisał(a): > > > Redan - piszesz ze :"mialem wiele kobiet" - to skoro jestes taki Casanova > to > po > > > > co sie pytasz jak rozpalic dziewczyne? > > Ponadto piszesz : "Myślę że potrafię odróżnić kiedy kobieta udaje a kiedy > nie" > > - > > to zle myslisz, wydaje ci sie tylko i nic wiecej. > > Niechcialbym cie obrazic ale z tych kilku postow brzmisz jak pewny siebie > > gowaniarz sypiajacy z dziewczynami, ktore ciebie wybraly do sexu a nie na > > odwrot.... > > Nie dokońca zrozumiałeś, osądzasz mnie zbyt pochopnie. Casanovą nie jestem, > jestem zwykłym facetem. Chyba każdy chłopak miał 15-20 dziewczyn. dziwkarz a nie normalny facet Z wydawaniem > może częściowo to masz rację ale nie dokońca. Jeśli chcesz wiedzieć to > zaproponowały mi sex chyba tylko 3. > A piszę to ponieważ może jest taki facet, który miał podobny przypadek jak ja i > > sobie z nim poradził. Ewentualnie jakaś dziewczyna, która jest bardzo oziębła i > > nie interesuje ją sex tylko np. to że facet się do niej przytula i to jej > wystarcza na bardzo długo. co chcesz od tej bardzo oziębłej? rady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodowata Re: Jak rozpalić??????? IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.02, 00:54 jesli 15-20 to jest przecietna, to ja znam samych ozieblych, bomi niewielu proponowalo (czytaj: jeden) papatki Odpowiedz Link Zgłoś