robsonick 22.08.02, 12:25 Strasznie sie tu spokojnie stalo, jakies cialo by sie przydalo, moze nawet cialek grupa co by ozywila trupa, ja nie jestem nekrofilem, chce kobiety, choc na chwile. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Na przeciagi 22.08.02, 12:30 ktoś zarzucił tu nieładnie że są wątki zbyt dosadne więc uważaj robsonicku sprawdzaj płeć lecz nie po nicku...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Na przeciagi 22.08.02, 12:36 czy dosadnosc moja droga to zacheta czy przestroga czy zacheca cie do dziela czy odstrasza od zboczenia bo jak kazda para zna w niej sie znajdzie meskie Ja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Na przeciagi 22.08.02, 12:45 ech nie znacie sie na rzeczy ma wypowiedź temu przeczy w dosadności nic zdrożnego jeśli lubisz mój kolego wszelkie tutaj gry zabawy to jak sól dla mdłej potrawy czasem pieprzniesz czasem słodzisz co kto lubi....o to chodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Na przeciagi 22.08.02, 12:57 wtem znalazlem adwersaza co nieczesto tu sie zdaza co traktuje rzecz dosadnie i rozpina moje spodnie juz na sama mysl "co potem" serce wali mi jak mlotem pragne poznac Ciebie blizej wtedy pewnie Cie wylize. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Na przeciagi 22.08.02, 12:58 jesli uznasz ze przesadzam, zwroc uwage, to sie zdaza Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Na przeciagi 22.08.02, 14:09 hej robsonie uch żeś zaczął nie przesadzaj to nie zagon łaske swoja okazałeś tylko gdzie swój wdzięk podziałeś? może uśmiech może słowa i mikstura juz gotowa słowem łechtaj nasze zmysły umiejętnie by czary nie prysły..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Na przeciagi 22.08.02, 12:47 dostałam dzięki, ale praca praca praca.......nie mówie nie nie mówie tak....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: Na przeciagi 22.08.02, 13:55 a moze tak robsonick: Chyba zwierzaki forum olały, jakies dupska by sie zdały, moze choćby jedna d**a co by ozywila f***a, ja nie jestem zoofilem, chce umoczyć choc na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Na przeciagi 22.08.02, 14:13 ech bajerku wracasz w siłe juz myslałam ze jad zgubiłes lecz to była tylko zmyłka i bajerek znowu fika:)) iwusia #:o) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: Na przeciagi 22.08.02, 14:44 iwusia napisała: > ech bajerku wracasz w siłe > juz myslałam ze jad zgubiłes > lecz to była tylko zmyłka > i bajerek znowu fika:)) > > iwusia #:o) ########## coś biało wyszedł ten wiersz...jakbym słyszał piosenke Młynarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Na przeciagi 22.08.02, 15:11 ech szkoda że nie jesteśmy na wczasach........ ale widze bajerku że jednak nucisz sobie pod nosem..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Na przeciagi IP: *.net 22.08.02, 15:14 no iwusia powiem szczerze z leka zazdrosc mnie tu bierze ktos na full ma bajer gadke czas rozwiazac ta zagadke czy to tylko sa przechwalki czy zakonczymy to finalkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Na przeciagi 22.08.02, 15:19 robsonicku narowisty zazdrośc twoja niepotrzebna wszak rozmawiać mogą wszyscy twa zaborczosć jest tu zbędna chodź przytule ucałuje włos potargam jednym ruchem już twój drżący oddech czuje więc całuje tuż za uchem...... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Na przeciagi 22.08.02, 15:29 jam nie wytrwaly w zazdrosci trojkat daje duzo radosci w trojkacie kobieta moze wiele udostepnic w swoim ciele i jak to kazdy wie obsluzyc moze i panow trzech :)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Na przeciagi 22.08.02, 15:09 ze zdziwieniem powiem - "kurcze" sa wsrod nas osoby tworcze rymy kleca wyszukane i wieczorem i nad ranem ops z wieczorem nie najlepiej wierszokleta panne trzepie i nie rymy mu sa w glowie tylko jeki i .... gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Na przeciagi 22.08.02, 14:43 calkiem skladne rymowanie rozpocznijmy wiec r....nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Znajomy Wedkowanie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.08.02, 22:10 pełnyKłamstwa, oto rada (chociaż prawda dziś nie w modzie) Jak sie jaj już nie posiada moczyć można ... kija w wodzie Odpowiedz Link Zgłoś