Dodaj do ulubionych

wargi sromowe

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 18:14
Mam problem, choc pewnie dla niektorych w ogole nie bedzie to problemem...
Odkad pamietam zawsze mialam jedna warge sromowa duzo wieksza niz druga. Mam
z tego powodu kompleksy i cholernie sie wstydze kiedy partner patrzy na moja
cipke. Nie wiem co sobie wtedy mysli. Czy mozliwe jest operacyjne
zmniejszenie warg? Czy w ogle stanowi to dla Was jakis problem? Potraktujcie
to powaznie prosze...
Obserwuj wątek
    • kiciulka Re: wargi sromowe 26.01.03, 18:18
      Akurat takie zjawisko jest normalnym:)Tak jestesmy zbudowane i szkoda to
      zmieniac:)A partner na pewno w szczycie podniecenia tego nie widzi:)i nie
      zwraca uwagi.Pozdrawiam:)
      • Gość: jecken Re: wargi sromowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.03, 18:24
        widzi-nie widzi to nie takie ważne
        ale konsumuje bo mu smakuje, nie przejmuj sie zbytnio to rzeczywiscie nie
        problem
        • Gość: Tess Re: wargi sromowe - Nicole IP: *.telia.com 26.01.03, 19:21
          Jezeli masz tak straszny komplex,to obecna chirurgia potrafi
          wszystko "naprawic",niemniej nie widze zebys robila z tego taki problem.

Pozdrawiam..Tess
        • Gość: Arek Re: wargi sromowe IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 14:06
          Asymetria w człowieku występuje w wielu częściach ciała. Niby takie same, a
          jednak inne dwie połówki czy też organy bliźniacze. Daje to cechę
          indywidualności i jest ciekawsze. Dlatego też nie przejmuj się, ja jako
          mężczyzna nie postrzegałbym twego problemu jako wady czy też defektu, ale z
          zaciekawieniem traktowałbym jako coś charakterystycznego i wspaniałego. Być
          może, a nawet napewno Twoi partnerzy tak samo jak ja to zauważają i odbierają.
          Powodzenia i głowa do góry, masz przynajmniej co pokazać.
    • Gość: vidmo Re: wargi sromowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.03, 16:00
      Jeżeli pozwolisz to w wyjaśnieniu posłużę się przykładem leworęczności.
      W ok. 90% populacji zwyczajowo dominuje prawa kończyna górna. Tak, więc czynności takie jak pisanie rzucanie (np. kamieniem)czy krojenie-wykonujemy prawą ręką,co za tem idzie jest ona mocniejsza lepiej rozwinięta. Odpowiada za to lewa strona naszego mózgu, która jest po prostu większa.
      W pozostałych 10% mamy do czynienia z odwróceniem tych czynności.Funkcję prawej ręki przejmuje lewa. Czyli prawa strona mózgu jest nieco większa od lewej dokładnie odwrotnie.
      Natomiast zupełnie inaczej rzecz ma się u blondynek.U nich w 100% półkule mózgowe są równe i niezwykle małe,a swoje odzwierciedlenie znajduje to w postaci różnicy w wielkości warg sromowych.
      Oba przypadki są absolutnie nieszkodliwe. Już w tej chwili nawet nauczyciele pozwalają w szkole pisać obojętnie, którą ręką. Jeżeli chodzi o wargi sromowe to ten, co jest nimi najbardziej zainteresowany na pewno nie zwróci na tę małą różnicę uwagi.Zyczę miłych doznań seksualnych.
    • Gość: b Re: wargi sromowe IP: 157.25.131.* 24.03.03, 00:37
      istnieje coś takiego jak korygowanie plastyczne narządów plciowych , nie wiem
      czy wykonuje się to w Pl
    • adamek42 Re: wargi sromowe 24.03.03, 02:01
      Z przyjemnością bym taką wylizał. mniam mniam!!!!
    • Gość: REG Re: wargi sromowe IP: 143.26.81.* 24.03.03, 13:10
      Nie sądzę aby to był jakikolwiek problem.
      Faceci nie zwracają zupełnie na takie drobnostki uwagi.
      To kobiety wyolbrzymiaja swoje rzekome wady.
    • Gość: Andrzej Re: wargi sromowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 18:12
      Ludzie, czy wy zawsze musicie byc tacy dobrzy? Przeciez znowu ktos robi z was
      jaja. A jesli to prawda mam propozycje dla autorki watku. Powiedz ile tej wargi
      trzeba usunać? Jak wystarczy na ucho, to mój dziadek sfinansuje operacje a w
      zamian wezmie ten kawałek skóry. Swoje prawdziwe ucho stracil na wojnie, a ze
      jest coraz starszy to gorzej słyszy i nowe ucho bedzie jak znalazł. Nawet nic
      nie trzeba bedzie poprawiac, bo dziadek w zdrowym uchu ma wlosy a ty na broszce
      pewnie tez wiec bedzie pasowalo jak ulał. Jeżeli pisalas powaznie to sorry ale
      ja nie potrafie zrozumiec takich problemow. Z żona jestem w sumie 15 lat , ale
      w życiu nie wiem czy wargi sromowe ma równe. Nie raz widziałem ,ale nie żebym
      sie specjalnie przyglądał. No tak mam i już.
      • Gość: vidmo Re: wargi sromowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.03, 21:03
        Andrzej sprawdź,przyjrzyj się dobrze,ale nie cipeczce a sprawdź czy jest praworęczna...
        • Gość: Andrzej Re: wargi sromowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 11:08
          Troche to trwalo ale sprawdzilem, jest praworeczna:)
    • Gość: Eds Re: wargi sromowe IP: *.dialup.medianet.pl 26.03.03, 15:24
      Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Uważam, że cipka jest tak ślicznym
      zjawiskiem, że żadne tzw. "anomalia" nie mają żadnego znaczenia. Jeśli chcesz
      o tym pogadać, mój adres amk79@op.pl
    • Gość: zwiadowca Re: wargi sromowe IP: 141.18.4.* 26.03.03, 19:41
      Gdyby moja partnerka miala taki problem, pewnie musialaby mi o tym powiedziec,
      ze jej to przeszkadza. Bo mi nawet do glowy by nie przyszlo, ze cos nie gra.
    • Gość: Alicja Re: wargi sromowe IP: *.proxy.aol.com 26.03.03, 23:17
      Widze ze wszyscy dodaja ci otuchy , a ja na pocieszenie napisze ze mam to samo
      (przynajmiej nie ktorzy zobacza ze pisalas prawde).Musze ci napisac ze stanowi
      to dla mnie problem , poprostu mi to ptzeszkada z estetycznego punktu
      widzenia , czasem tez odczowam dyskomfort. Zastanawiam sie czy nie udac sie do
      lekarza. Pozdrawiam.
      • protrud Re: wargi sromowe 27.03.03, 18:43
        Doroga Nicole i Alicjo!
        Wasze wargi sromowe są jedyne, cudowne i niepowtarzalne.Dla mnie to jest
        własnie ideał cipki. Uwielbiam asymetrię i każdy przejaw symetrii to dla mnie
        nuda i sztampa. W moich marzeniach wyobrazam sobie zawsze kogoś takiego jak Wy.
        ie wierze ze uda mi się kiedys taka cipke obejrzec i dotknąć, na sama myśl mam
        mokro pod kapturkiem. Bądcie dumne z Waszych cudownych wagin!!! Jesli chcecie
        to napiszcie na maila. Pozdrawiam. PROTRUD
      • Gość: lopek Re: wargi sromowe IP: 213.216.77.* 01.04.03, 21:06
        Czyli przeprowadzenie osi symetrii przez Twoja dziurke jest niemozliwe.
        Dla estety i milosnika rysunku technicznego moze byc to problem
        Pozdrawiam
    • daffne Re: wargi sromowe 01.04.03, 21:12
      Gość portalu: yeti napisał(a):

> Ta pani ma problem z wargami.www.funny.cz/pic.php?id=860 Prosze o opinię
      > czy mam racje.
      --------------
      Czemu nie mowiles , ze marzysz o takich ? :))))))
    • Gość: hej mozna operowac IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.03, 19:11
      w jakiejs gazecie czytalam na ten temat. podobno chirurg plastyczny wykonuje
      taki zabieg, ale jest o bardzo niebezpieczne gdyz wargi sa bardzo mocno
      unerwione...dlugo sie potem to goi. ja radze zaakceptowac.
    • Gość: krzysio Re: wargi sromowe IP: 61.152.182.* 01.05.03, 22:55
      domyslam sie ze chodzi o wargi "mniejsze". to nie stanowi problemu, moj ojciec
      jest ginekologiem i przeprowadza waginoplastykę. przeważnie przykrawa obydwie
      tak żeby nie wisiały na zewnątrz, bo kobietom sie nie podoba że wyglądają jakby
      im ktoś wątrobę wyciągnął.
    • Gość: misiaczko Re: wargi sromowe IP: 195.116.62.* 24.05.03, 10:11
      to nie jest żadna "anomalia" ani wielki problem, jesteś zdrową,
      pełnowartościową kobietą. Wargi sromowe mniejsze są tak indywidualne, jak każda
      kobieta. A asymetrią może pochwalić się każdy.
      Wśród plemiona hotentotów najwyższym kanonem piękna kobiety była długa warga
      mniejsza. Kobiety Hotentotki potrafiły różne cuda wyczyniać by się "upiększyć".
      Zjawisko dłuższych warg sromowych nazywa się więc fartuszkiem hotentockim.
      Wbrew opiniom domorosłych ginekologów nie oznacza to "zużycia" kobiety. Kiedy
      się rodzimy wyglądamy mniej więcej podobnie, lecz w czasie 13-17 lat to się
      zmienia i każda z nas otrzymuje indywidualny wygląd i budowę naszych różyczek.
    • marcel-berlin Re: wargi sromowe 24.05.03, 19:07
      hallo Nicole. Spricht Du Deutsch?

Marcel
    • Gość: von Koza To normalne IP: *.minrol.gov.pl 10.06.03, 10:43
      Nie sądzę, że komuś mogłoby to przeszkadzać, a niektórym (np. mnie) się wręcz
      podoba. Myślę też, że duże wargi są o wiele fajniejsze.
      • Gość: Marcin Re: To normalne IP: Proxy.PMPoland.PL:* 10.06.03, 11:24
        Lepiej wychodzi minetka ...
    • Gość: von Koza jeszcze jedna sprawa... IP: *.minrol.gov.pl 10.06.03, 10:54
      Pisałaś cos o operacji? Dobrze się czujesz? Zrobisz sobie krzywdę. Z Twojego
      punktu widzenia cipka powinna służyć do odbierania przyjemności, a nie do
      oglądania, a facetom i tak się będzie podobać. No bo to cipka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka