Dodaj do ulubionych

Zrobiłam sobie usta!!!

08.10.24, 10:19
Swoje mialam wąskie, postanowiłam sobie powiększyć. Dostałam 1 ml kwasu w górną i dolną wargę, trochę bolało, ale nie jakoś drastycznie, ale teraz mam ślicznie, delikatnie powiększone usta. Nie żadne pontony czy parówki, wyglądają jakbym swoje miała takie naturalne. Bardzo polecam, tylko raczej u lekarza niż kosmetyczki.
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 10:22
      Pokaż przed i po.
    • eliszka25 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 10:48
      Bez zdjęcia się nie liczy
    • siedemkropek82 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:04
      To zawsze widać.
      • midge_m Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:33
        U Hailey Bieber nie widać ale może robiła chirurgicznie
    • dni_minione Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:09
      Moim zdaniem zawsze widać, bo się robi taki charakterystyczny wąs nad górną wargą. Gdyby nie ten wąs, dawno już miałabym zrobione.
      • aandzia43 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:38
        Nie zawsze, zależy od metody.
        • gorzka.gorycz Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:04
          Makijażystka zawsze zauważy, bo inaczej się zachowują przy nakładaniu kosmetyków.
        • dni_minione Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:05
          Zalinkujesz zdjęcie zrobionych bez wąsa? Na płasko tez jest wąs, moja koleżanka zrobiła i nie umiem jej szczerze skomplementować, choć się staram
          • aandzia43 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:09
            Nie, bo nie mam zrobionych warg, a inne dziewczyny mnie nie upoważniły.
      • konsta-is-me Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 20:48
        Właśnie że nie,widziałam nieraz powiększone i gdyby mi nie powiedziano, to bym trwała w przekonaniu że to naturalne.
        Nie wiem od czego to zależy, czy od operatora czy od ksztaltu ust czy czegoś innego.
      • kitty4 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 09.10.24, 08:52
        Zaznacz proszę w którym miejscu mam w Twojej ocenie "wąs" bo też mam powiękoszone usta i jestem 50+. Pójdę z reklamacją. Choć nie wiem czy przyjmą bo powiększane w 2021 i jeszcze się trzyma, choć chyba czas na poprawkę.
        • dni_minione Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 11:14
          Nie masz wąsa, a przynajmniej nie na tym ujęciu. Widać go bardziej z profilu. Ale też nie powiedziałabym, że to powiększone usta, wyglądają zupełnie jak moje naturalne :o
        • taje Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 22:48
          Zupełnie nie wyglądasz na 50+. A usta wyszły bardzo naturalnie.
    • ykke Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:22
      Pokaż z profilu
      • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:28
        Na pierwszym zdjęciu usta przed ( pomalowane), na drugim po ( niepomalowane bez makijażu w ogóle)
        • primula.alpicola Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:29
          To jest ta sama twarz?
          • simply_z Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:37
            Mysle, ze nie...
            • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:40
              simply_z napisała:

> Mysle, ze nie...

Tak! Wyjaśniłam powyżej. Wkleiłabym w calości, abyście uwierzyły, no ale z wiadomych przyczyn nie będę tego robić.
          • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:38
            primula.alpicola napisała:

> To jest ta sama twarz?

Oczywiście, że tak. Tylko jedno zdjęcie ( to przed) jest wycięte z dużego i jestem tu pomalowana i usta są pomalowane, a drugie to selfie z bliskiego planu i jestem zupelnie saute.
            • primula.alpicola Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 14:20
              niebieskasukienka234 napisała:

>
              > Oczywiście, że tak. Tylko jedno zdjęcie ( to przed) jest wycięte z dużego i jes
              > tem tu pomalowana i usta są pomalowane, a drugie to selfie z bliskiego planu i
              > jestem zupelnie saute.

Mmm, no to zaczekajmy aż opuchlizna zejdzie, no na razie to "przed" wygląda lepiej.
              • azalee Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 14:22
                "Przed" wyglada lepiej bo zdjecie ma lepsze swiatlo i jest z oddalenia.
        • rita83rita Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:39
          O kurde, ile masz lat?
          • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:40
            rita83rita napisał(a):

> O kurde, ile masz lat?

50+
            • pitupitt Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:19
              Chyba bliżej 70... Nie widzę różnicy pomiędzy "przed" i "po", czyli kasa wywalona w błoto. Sorry.
              • black.imak Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:45
                pitupitt napisała:

> Chyba bliżej 70...
                >
                O jak milusio...
                • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:05
                  black.imak napisał(a):

> pitupitt napisała:
                  >
                  > > Chyba bliżej 70...
                  > >
                  > O jak milusio...

Normalka na tym forumbig_grin
              • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:05
                pitupitt napisała:

> Chyba bliżej 70... Nie widzę różnicy pomiędzy "przed" i "po", czyli kasa wywalo
                > na w błoto. Sorry.
                >
                Oczywiście, masz prawo do swojego zdania i ja to szanujęsmile Pozdrawiam ciepłowink
              • kamin Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:35
                Różnicę widać wyraźnie. Efekt trudno ocenić, bo na drugim zdjęciu jeszcze usta są opuchnięte i niepomalowane. Na pewno zgodnie z tym co autorka pisze efekt będzie dość delikatny.
              • saszanasza Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:56
                pitupitt napisała:

> Chyba bliżej 70... Nie widzę różnicy pomiędzy "przed" i "po", czyli kasa wywalo
                > na w błoto. Sorry.
                >

Weź do reki telefon, przestaw aparat na przedni i zrób zdjęcie swojej twarzy w takim przybliżeniu jak autorka wątku, a potem oceń, jak wypadłaś. Gwarantuję, że szału nie będzie. Potem wypowiadaj się co do jej wieku.
                • twinkletwinkle Re: Zrobiłam sobie usta!!! 13.10.24, 00:34
                  Właśnie. Nawet bardzo młode twarze mają sporo niedoskonałości w tak znacznym zbliżeniu.
                  A tu kobieta kobiecie .. kobyłą, bo kopie, żeby dokopać.
              • livia.kalina Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 20:53
                Nie wiem, o Cię pchnęło do takiego komentarza ale przeprosilabym autorkę wątku i poprosiła moderację o usunięcie komentarza.
                • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:09
                  livia.kalina napisała:

> Nie wiem, o Cię pchnęło do takiego komentarza ale przeprosilabym autorkę wątku
                  > i poprosiła moderację o usunięcie komentarza.

Moderacja wywaliła mój wpis z pokazaniem zdjęcia samych ust pewnej znanej celebrytki, a szambo zostawiłabig_grinD Nie oczekuj od niej zbyt wielebig_grin
                  • moni_485 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 09.10.24, 16:01

> livia.kalina napisała:
                    >
                    > > Nie wiem, o Cię pchnęło do takiego komentarza ale przeprosilabym autorkę
                    > wątku
                    > > i poprosiła moderację o usunięcie komentarza.
                    >
                    > Moderacja wywaliła mój wpis z pokazaniem zdjęcia samych ust pewnej znanej celeb
                    > rytki, a szambo zostawiłabig_grinD Nie oczekuj od niej zbyt wielebig_grin

W wątku obok pewien pan określany jest słowem Boczek (z racji kilogramów), dodatkowo jedna forumka ostro go hejtuje. Niestety moderacja nie reaguje.
                    • twinkletwinkle Re: Zrobiłam sobie usta!!! 13.10.24, 00:35
                      Ojej, przykre..
              • znowu.to.samo Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 11:35
                pitupitt napisała:

> na w błoto. Sorry.
                >

Ja bym zainwestowała jeszcze w nici i kwas hialuronowy i byłoby spoko
        • gryzelda71 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:02
          Jak zejdzie opuchlizna ocenisz.....
        • makurokurosek Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:02
          Sądzę, że z oceną należy poczekać, aż zejdzie opuchlizna, bo póki co to zdecydowanie korzystniej wypada pierwsze zdjęcie.
        • skumbrie Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 14:18
          Hm, hm, masz rację, że delikatnie zrobiłaś. I trzymaj się tego. Z makijażem będzie super, bo pierwsze zdjęcie jest lepsze niż drugie bez makijażu.
          Oby wszystkie banki na tak delikatnym efekcie poprzestawaly.
          • skumbrie Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 14:19
            *babki 😃
        • miedzyinnymi Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 15:16
          tylko po co to poprawiać? Na pierwszym zdjęciu śliczne, delikatne usta, trochę a la lata 20. XIX
          poprawki niestety, zazwyczaj są widoczne..
          • miedzyinnymi Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 15:18
            Oczywiście XX wiekusmile
        • konsta-is-me Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 20:52
          Na razie tak sobie ale może opuchlizna musi zejść.
          U ciebie chyba byłoby lepiej chirurgicznie podnieść górną wargę a dolna wypelnic .
          Albo może dorobić tatuaż ust, kontury troszkę podnieść.
          • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:07
            konsta-is-me napisała:

> Na razie tak sobie ale może opuchlizna musi zejść.
            > U ciebie chyba byłoby lepiej chirurgicznie podnieść górną wargę a dolna wypelni
            > c .
            > Albo może dorobić tatuaż ust, kontury troszkę podnieść.

Nie chcę robić chirurgicznie, ofiarą chirurgicznego robienia ust jest pewna znana polska modelka, efekt-kompletnie znieruchomiala część między nosem a ustami.
        • starczy_tego Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 22:03
          Spoko wygląda, jak zejdzie opuchlizna to będzie ładnie. Ja robię sobie 0,5 ml i żadnego kaczego dzioba nie mam smile a wąskie usta nie dodają uroku (moim zdaniem)
          • figa_z_makiem99 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 09.10.24, 13:42
            Wąskie i tak będą wąskie, ale nawilżone i wróci objętość, bo rozmawiamy o osobach w okolicach 50 tki. Kaczy dziób robi się, gdy ktoś za często ostrzykuje, nie gdy zrobi raz na jakiś czas. Nie jesteś w stanie zmienić kształtu ust ostrzyknieciem, Rozenek zrobiła zabieg na powiekszenie ust, chyba podciągnęli czy podcięli jej wargę?
            • figa_z_makiem99 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 09.10.24, 13:45
              Gdybym ostrzykiwala usta, miałabym jak karp, bo naturalnie mam spore. Dlatego też nie maluję ust szminką.
              • figa_z_makiem99 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 09.10.24, 13:47
                Mam drobną twarz i 50 lat, moje 20 usta do niej nie pasują. Watkodajka wygląda ładnie, bo ma małe usta.
    • barattolina Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:28
      Poka.
    • bei Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:33
      Świetnie, że nie przesadziłaś i jesteś zadowolona. Z tym czy widać- to jak się uzupełnia tylko jędrność, albo powiększa niewielką ilością, to po ułożeniu po ok 14 dniach nie powinna być nic widać. Przejrzałam zdjęcia w kilku gabinetach i efekty b naturalnych ust widzę.
      • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 11:39
        bei napisała:

> Świetnie, że nie przesadziłaś i jesteś zadowolona. Z tym czy widać- to jak się
        > uzupełnia tylko jędrność, albo powiększa niewielką ilością, to po ułożeniu po o
        > k 14 dniach nie powinna być nic widać. Przejrzałam zdjęcia w kilku gabinetach i
        > efekty b naturalnych ust widzę.

Powyżej są zdjęcia przed i po.
    • zapomnialosiehehe1 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:25
      No I super, swietna decyzja.
      Dobrze zrobione usta wspanaiale robia proporcjom twarzy.
      Nie sluchaj zazdrosnych ematek, niech zaciskaja jeszcze mocniej dwoje waskie wargi 🤭
      • chicarica Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:33
        Czy jak ktoś ma dwie pełne to też może zaciskać? A jak nie to czy będzie jakiś dzień specjalny dla nich? Pytam dla koleżanki.
      • nellamari Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:41
        To chyba akurat dobrze świadczy o ematkach, ze w tym wieku nadal mogą mocno zacisnąć wąskie wargi.
        • aandzia43 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:46
          Otwór do zaciskania ci się pomylił i niemożność zaciśnięcia tegoż na starość.
          • nellamari Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:50
            Nie wiem, który to otwór zaciskasz, i jakie niemożności napotykasz, ale nic mi się nie pomyliło.
            • znowu.to.samo Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 11:38
              Ja myślę że oba otwory powinny sprawnie się zaciskać
      • figa_z_makiem99 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 14:57
        Wąskie usta, po ostrzyknięciu też będą wąskie wink Dlatego często kobietom z wąskimi ustami, które nie mają umiaru w ostrzykiwaniu, kwas migruje w górną wargę i robi się efekt kaczego dzioba.
        • aankaa Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 15:28
          ważne, że niebieskasukienka jest zadowolona big_grin
    • evee1 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:35
      Hmm, no jak jesteś zadowolona, to dobrze.
      Mnie razi taki dziub, który widać u kobiet że zrobionymi ustami z profilu, ale co kto lubi.
      Według mnie miałaś normalne ładne usta przed tym zabiegiem.
    • mama-ola Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:40
      Zrób jeszcze zdjęcie po z makijażem, jeśli można prosić. Łatwiej będzie porównać z tym przed.
      A te przed bardzo mi się podobały, bo ja lubię wąskie usta.
      • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 13:03
        mama-ola napisała:

> Zrób jeszcze zdjęcie po z makijażem, jeśli można prosić. Łatwiej będzie porówna
        > ć z tym przed.
        > A te przed bardzo mi się podobały, bo ja lubię wąskie usta.

Zrobię tylko nie dziś, bo muszę dać ustom trochę odpocząć.
    • kropkacom Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 12:41
      Zdjęcia trudno porównywać. Jeśli jesteś zadowolona to ok. Dla mnie to po prostu wysuwanie całej górnej części ust a nie tylko wargi. Takiego efektu dla siebie (zaznaczam) bym nie chciała.
    • mava12 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 14:25
      jak na 50-latkę to masz strasznie (już) zharataną (?) twarz. Bardziej skupiłabym sie na niej a nie na ustach - które jak to usta, po prostu są.
      Racje ma pitupitt i rita.
      No ale wiadomo...jestem zadrosną suczą, z wąskimi ustami.
      • simply_z Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 15:57
        Też tak uważam..obwisla skóra,zapadniete kąciki, bruzdy.Nowe usta tu nie pomogą.
        • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 16:16
          simply_z napisała:

> Też tak uważam..obwisla skóra,zapadniete kąciki, bruzdy.Nowe usta tu nie pomogą

Szanuję wasze opinie, przyznaję, że na zdjęciu to wyszło dramatycznie, ale w rzeczywistości jest jednak znacznie lepiej. No i dziś jestem padnięta, szara na twarzy, po kiepsko przespanej nocy i pobudce o 5 rano.
          • mysiulek08 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 17:56
            nie przejmuj sie smile ematka ma cere jak brzoskwinia bez skazy i to wielu najmarniej 70+ tongue_out

zdecydowana wiekszosc tych normalnych tez by najlepiej nie wygladala po zmeczeniu, kiepskim spaniu i wczesnej pobudce
          • marianna211272 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 18:47
            nie przejmuj sie sama wlasnie zrobilam sobie 3 zdjecia dolu twarzy i co jedno to lepsze ahah, jak patrze w lustro to tak nie wygladam i nikt nie odwraca wzroku
            • saszanasza Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:57
              marianna211272 napisał(a):

> nie przejmuj sie sama wlasnie zrobilam sobie 3 zdjecia dolu twarzy i co jedno t
              > o lepsze ahah, jak patrze w lustro to tak nie wygladam i nikt nie odwraca wzrok
              > u

Otóż to! Ja zeobiłam podobnie i efekt….hmmmm…..taki jak u autorki wątku🙈🤪
              • marianna211272 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 20:36
                no wlasnie, dodatkowo w realu nikt nie bierze mnie za 70 latke ale pewnie chca byc mili 🎖
        • annpierle Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 17:47
          Kurde, zawsze tak ludziom mowisz? DZiewczyna sie cieszy, zrobila zabieg (o ile to rzeczywiscie ona, bo mam wrazenie , ze juz gdzies to zdjecie widzialam), pokazuje wynik i tylko o tym mowi, a ty jej na to, ze musi sobie glowe zmienic, bo to, co zrobila, to juz nie pomoze, i dawaj, wymieniac jej wszystkie znaki czasu. Czy ona o to pyta? Myslisz, ze moze jest slepa i tego nie widzi?
          Boze, jak mnie cholera bierze na takie baby, ktore zawsze musza innym dopieprzyc. I co, lepiej ci z tym?
          • annpierle Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 17:48
            (teoretycznie wpisalam sie pod simply)
            • simply_z Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:36
              Pokazala wynik zabiegu i wynik jest.hmm dyskusyjny. Nie podoba mi sie i tyle. Jesli juz decydujemy sie na tak inwazyjne metody, to czy nie lepiej poprawic cos innego?
              • czerwonylucjan Re: Zrobiłam sobie usta!!! 13.10.24, 09:00
                Sadzisz, ze gdzie zrobi lifting w cenie ust? 😂
      • marianna211272 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 18:05
        kobiety ale to jest zdjecie przy mocnym swietle gdzie wszystkie niedoskonalosci sa widoczne .Jak skubie sobie brwi w pieciokrotnie powiekszonym lusterku to tez wygladam srednio z bliska i przy mocnym swietle telefon robi tragiczne zdjecia
        • figa_z_makiem99 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 18:22
          Przecież tu zawsze tak piszą, gdy ktoś wstawi zdjęcie z bliska, a potem płaczą, że wszędzie zdjęcia z filtrami. Zdjęcie z bliska aparatem cyfrowym, powiększa i uwypukla tak jak lusterko powiększające. Panie chyba oglądają się wyłącznie z daleka w dużym lustrze smile
      • pffpffpff Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 18:19
        Nie, jesteś tępą wredną dzidą z brakiem taktu, ogłady i empatii oraz takim postrzeganiem rzeczywistości, że nie ma bata, żeby tego na twarzy widać nie było. A nic tak nie postarza i pobrzydza kobiety jak jad.
        • figa_z_makiem99 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 18:23
          Ktoś kto pisze tak o drugim człowieku, ocenia też siebie podobnie. Tylko współczuć.
          • figa_z_makiem99 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 18:32
            Ciekawe co pomyślą o sobie w wieku 60 lat, albo w chorobie?
            • simply_z Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:38
              Na pewno nie bede robic nowych ust🤣
        • mava12 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:28
          >nie ma bata, żeby tego na twarzy widać nie było

zdziwiłabyś się...
          generalnie to dokładnie wisi mi, jak sukienka wygląda. Wystawiła się (z własnej woli) na opinię to ją wyrażam. A właściwie podpinam pod rite i pitupitt.
          Mam wiele koleżanek 50+, że o sobie nie wspomnę, i naprawdę, ich twarze wyglądają o wiele lepiej.
          Ale dobra, mogę napisać taktowne kłamstwo i empatycznie - sukienka, wyglądasz pięknie w nowych ustach.
          Tyle to ma wspólnego z prawdą co nic ale jest taktownie i empatycznie. Lepiej?
          • pffpffpff Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:38
            Możesz po prostu nie mówić nic.
            I nie, nie zdziwiłabym się. Znam takie jak Ty. Na szczęście kontaktu utrzymywać nie muszę.
            • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:39
              pffpffpff napisał:

> Możesz po prostu nie mówić nic.
              > I nie, nie zdziwiłabym się. Znam takie jak Ty. Na szczęście kontaktu utrzymywać
              > nie muszę.

A niech się tu wypowiadabig_grin W realu pewnie nie ma do kogobig_grin
            • mava12 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:51
              >Na szczęście kontaktu utrzymywać nie muszę.

i wzajemnie. Też nie klubie kontaktu z oportunistkami.
              Niebieska - w realu żyje w realu, a na forum z nudów (a i przyzwyczajenia bo jestem tu od początku), kiedy prasówka się skończy/jest mało ciekawa.
              • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:56
                mava12 napisała:

> >Na szczęście kontaktu utrzymywać nie muszę.
                >
                > i wzajemnie. Też nie klubie kontaktu z oportunistkami.
                > Niebieska - w realu żyje w realu, a na forum z nudów (a i przyzwyczajenia bo j
                > estem tu od początku), kiedy prasówka się skończy/jest mało ciekawa.

Niezmiernie się cieszę, że Twoja twarz wygląda lepiej od mojejwink
                Ale ja przynajmniej nie jest az tak zgorzkniała jak Ty, więc i lepiej mi się żyjebig_grin
                • mava12 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 22:02
                  > więc i lepiej mi się żyje

Gratuluję lepszego życia. I pewności, że właśnie takie jest.
            • znowu.to.samo Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 11:54
              pffpffpff napisał:

> Możesz po prostu nie mówić nic.
              > I nie, nie zdziwiłabym się. Znam takie jak Ty. Na szczęście kontaktu utrzymywać
              > nie muszę.

Najśmieszniejsze jest to że osoby komentujące zazwyczaj bynajmniej nie przypominają wyglądem Afrodyty -delikatnie mówiąc

Ja raz po ciąży usłyszałam od otyłej koleżanki „ale masz jeszcze brzuszek!”
              To samo moja własna mać. Całe życie otyła, ale komentarzy (krytycznych) na temat mojego wyglądu sobie nie odmawiała.
          • borsuczyca.klusek Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:58
            mava12 napisała:

> Mam wiele koleżanek 50+, że o sobie nie wspomnę, i naprawdę, ich twarze wygląda
            > ją o wiele lepiej.

Chcesz medal z kartofla czy w jakim celu to piszesz?
          • marianna211272 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 20:34
            wstaw zdjecie, wystarczy dol twarzy my ci powiemy
            • mava12 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 22:00
              >wstaw zdjecie, wystarczy dol twarzy my ci powiemy

Jasne...zadzieram kiecę i lecę...(najpierw wstaw swoje)
              Nie upubliczniam swojego życia/zdjęć na fejsbusiach i innych tp.
              • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 22:19
                mava12 napisała:

> >wstaw zdjecie, wystarczy dol twarzy my ci powiemy
                >
                > Jasne...zadzieram kiecę i lecę...(najpierw wstaw swoje)
                > Nie upubliczniam swojego życia/zdjęć na fejsbusiach i innych tp.

Ależ dlaczego, przecież tak świetnie wyglądasz;D Oczaruj nas swoim pięknem i urodą;D
                PS. Dziewczny, kończymy karmić złośliwą trollicę, niech sobie ten jad zostawi dla siebieD
                • znowu.to.samo Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 14:23

> mava12 napisała:
                  >
                  > > >wstaw zdjecie, wystarczy dol twarzy my ci powiemy
                  > >
                  > > Jasne...zadzieram kiecę i lecę...(najpierw wstaw swoje)
                  > > Nie upubliczniam swojego życia/zdjęć na fejsbusiach i innych tp.
                  >
                  > Ależ dlaczego, przecież tak świetnie wyglądasz;D Oczaruj nas swoim pięknem i ur
                  > odą;D
                  > PS. Dziewczny, kończymy karmić złośliwą trollicę, niech sobie ten jad zostawi d
                  > la siebieD

Niech się sama udławi swoim jadem smile
        • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:38
          pffpffpff napisał:

> Nie, jesteś tępą wredną dzidą z brakiem taktu, ogłady i empatii oraz takim post
          > rzeganiem rzeczywistości, że nie ma bata, żeby tego na twarzy widać nie było. A
          > nic tak nie postarza i pobrzydza kobiety jak jad.

A to do kogo?
      • lauren6 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:51
        > No ale wiadomo...jestem zadrosną suczą

Tak, wiemy że jesteś. Ale czy zamierzasz coś z tym zrobić czy praca nad sobą w twoim przypadku ogranicza się tylko do ostrzykania gęby?
      • borsuczyca.klusek Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 19:54
        mava12 napisała:

> No ale wiadomo...jestem zadrosną suczą, z wąskimi ustami.

Raczej wredną krową 🙄
      • konsta-is-me Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 20:55
        Ok, pokaż swoją twarz po 50- tce...
        (Tak, wiem, ciebie pytają o dowód nawet po 70-tce )
        Co miał dać twoj komentarz, lepiej ci teraz ?
    • aqua48 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 14:38
      Rzeczywiście wyszło bardzo delikatnie. Ciekawa jestem porównania pomalowanych przed i po jak już "dojdą do siebie" smile
    • maszkaroni Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 15:51
      Zawsze myślałem że człowiek rodzi się z ustami a tu trzeba sobie zrobić. Ciekawe kto mi zrobił i kiedy. Bo mam.
    • marianna211272 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 20:38
      wstaw zdjecie za kilka dni jak juz opuchlizna zejdzie wydaje mi sie fajnie nie widze przesady
    • primula.alpicola Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:28
      Czy pod wpływem tego wątku ktoś jeszcze, poza mną, zrobił sobie fotki dołu twarzy?
      • marianna211272 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:43
        ja ahah i to jeszcze przy najbardziej swiecacej lampie
        • niebieskasukienka234 Re: Zrobiłam sobie usta!!! 08.10.24, 21:58
          marianna211272 napisał(a):

> ja ahah i to jeszcze przy najbardziej swiecacej lampie

I Mava Ci napisze, że wyglądasz na 70 lat, a ona wygląda lepiejtongue_outP
      • saszanasza Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 11:50
        primula.alpicola napisała:

> Czy pod wpływem tego wątku ktoś jeszcze, poza mną, zrobił sobie fotki dołu twar
        > zy?

No ja przecież🙈 Efekt starości pieknie uwydatniony. Poza tym i tak planuję wszystkim wokół mówić, że mam 18 lat, tylko po prostu staro wyglądam🤣
        • znowu.to.samo Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 14:29
          Spróbowałam i faktycznie !!!
          • znowu.to.samo Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 14:30
            dycha więcej
            • kurt.wallander Re: Zrobiłam sobie usta!!! 11.10.24, 22:43
              Ja też zrobiłam, ale albo dobrze wyglądam, albo mój telefon sam z siebie upiększa, bo całkiem korzystnie wyszłam smile Aż się zdziwiłam....
      • twinkletwinkle Re: Zrobiłam sobie usta!!! 13.10.24, 00:44
        Ja. Ale wyszła tak szkaradna, że wyczerpała się cierpliwość baterii, a zmaltretowany wizją aparat histerycznie odmówił współpracy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka