tagalog 20.11.09, 15:31 Czy uważacie, że spanie nago i chodzenie w stroju Ewy to wyuzdanie czy zbliżenie się do natury? Ja przyznam, że jestem dosyć otwarta w tej kwestii, podobnie jak mój partner. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deborah83 Re: nago 21.11.09, 19:14 Spanie nago - jak najbardziej. Ale chodzenie na co dzień po domu - niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
pytania-sa-tendencyjne Re: nago 04.01.10, 01:21 Chyba raczej normalne. Ale słowo normalne jest bardzo relatywne - wszystko zależy od Ciebie. Nagość to takie jakby zbliżanie się do harmonii i natury, ale bycie tak bez przerwy nago z partnerką chyba by mi się szybko przejadło i spowszechniało, na czym pewnie straciłoby życie erotyczne. A zresztą może wcale i nie Odpowiedz Link Zgłoś
piwoslaw23 Re: nago 10.02.10, 10:49 Problem nie tkwi w nagości, lecz w głowach ludzi. Jeśli ktoś nie jest w stanie radzić sobie z nagością innych, to niech szuka pomocy. Jeśli dla kogoś nagość nie jest czymś naturalnym, lecz afiszuje się nią, to też nie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś