kuncwotek 11.10.06, 20:41 "Na Wspólnej" Będziemy sobie siedzieć na placu zabaw, zjemy obiadek, zapłacą nam i może zobaczymy się w jakimś odcinku. Oby była ładna pogoda! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endzi11 Re: Jutro statystujemy dla serialu 11.10.06, 20:53 To super! bardzo lubie ten serial więc Ci zazdroszcze daj znac w którym odcinku bedziesz.A jak Ci sie udało tam dostać? Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Jutro statystujemy dla serialu 11.10.06, 21:18 Super! ja oczywiście seriali nie oglądam, ale cieszę się, bo Ty się cieszysz!!! Odpowiedz Link
zona_mi Re: Jutro statystujemy dla serialu 11.10.06, 21:21 O! To daj znać, kiedy Was będzie można zobaczyć i na którym programie! Odpowiedz Link
dzoaann Re: Jutro statystujemy dla serialu 11.10.06, 21:25 Popieram, choć nie oglądam to dla Ciebie, Kuncwotku, włączę specjalnie! Tylko kiedy????????????????? Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Jutro statystujemy dla serialu 11.10.06, 21:41 jeszcze nie wiem kiedy?Oni chyba nagrywają z miesięcznym wyprzedzeniem. Dostałam się tam dzięki koleżance mojej siostry, która tam pracuje"Na Wspólnej" leci o 20.55 na TVN od pon. do czwartku. Jasne,że dam znać, kiedy będziemy;D Odpowiedz Link
gusia210 Re: Jutro statystujemy dla serialu 11.10.06, 22:38 super!!! obejrzę specjalnie bo nie oglądam tego serialu na co dzień Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Jutro statystujemy dla serialu 12.10.06, 10:38 Musisz nas koniecznie powiadomić. ,, Na Wspólnej" oglądam sporadycznie , a jestem ogromnie ciekawa jak wyglądacie? A może to wstęp do kariery aktorskiej.... Hmmm...Kto wie? Odpowiedz Link
kuncwotek jesteśmy po 12.10.06, 19:43 pierwszy i ostatni raz byłam tyle godzin! Bylismy od 10 do 18!!! Na szczęście Zuza spała 3 godzinki, dali nam jesć, ale to i tak dłuuuugo! Moja siostra była oststnio na 2 godziny za taką samą kasę! Uff jak dobrze, że już po. A zobaczycie mnie na 99% bo siedziałam z Zuką w piaskownicy! A w drugim ujęciu przechodziłam z wózkiem;] Jejku 3 sceny kręcili tyle godzin. Odpowiedz Link
edelka to kiedy mamy oglądać TVN? 13.10.06, 09:06 musimy sobie czas zarezerwować, więc napisz kiedy będziecie w TV!!! Odpowiedz Link
ewa2233 Moje doświadczenie z FILMEM :))) 13.10.06, 11:05 Ja też kiedyś "statystowałam" (do filmu pt. "Złoty pociąg"). www.filmweb.pl/Z%c5%82oty+poci%c4%85g+1986+pe%c5%82na+obsada,FilmRoles,id=12062 Nigdy go nie widziałam, ani o nim nie słyszałam Jedynym plusem (oprócz kasy rzecz jasna) było to, że widziałam Ewę Kuklińską na żywo Statystów trzymali w pogotowiu od rana do późnego popołudnia, ale NIC w tym dniu nie kręcąc ! Było zimno, jeść nie dali. Ale zapłacili według umowy -------------------------------------------------- çççççççççççççççççççççĂççĂç śmierć nie istnieje - jest tylko skok w bezgraniczną miłość Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Moje doświadczenie z FILMEM :))) 15.10.06, 07:07 byliśmy tłem dla serialowego Igora Nowaka (Kuba Wesołowski) i dla tej tancerki Edytki, ale nie wiem jak Ona się nazywa. Chyba z racje teo, że Ona nie jest zawodową aktorką, trwało to tak długo! Tyle dubli grali, że aż się odechciewało! Jeszcze nie wiem które to odcinki. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Moje doświadczenie z FILMEM :))) 08.12.06, 08:36 Kuncwot, kiedy emisja? Bo zamierzam się poświęcić i obejrzeć ten odcinek z Wami w roli głównej? ;P Odpowiedz Link
endzi11 Re: Moje doświadczenie z FILMEM :))) 08.12.06, 11:03 Juz sie zaczyna wiecej scen z Igorem i tą Ulą ,wiec pilnie sledze i wypatruje was Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Moje doświadczenie z FILMEM :))) 08.12.06, 11:39 endzi ma racje, coraz więcej scen z nimi Dam znać na 100% Odpowiedz Link
edyta_q Re: Moje doświadczenie z FILMEM :))) 08.12.06, 13:59 Ja też zaczynam oglądać może was zobaczymy Fajne doświadczenie ale napewno męczące. Pozdrawiamy nasze dwie aktoreczki Dominiś i Edyta. Odpowiedz Link
mamusia_chlopczyka kuncwotku - wszystko przez ciebie... 09.12.06, 19:20 bo przez te twoje statystowanie zaczęłam oglądać ten serial i nawet się wciągłam... hihi... uważnie z Wieśkiem ciebie tam wypartujemy... Odpowiedz Link
kuncwotek Re: kuncwotku - wszystko przez ciebie... 09.12.06, 22:57 hehe no mam nadziję, że nas nie wycieli;D A mówiłam Wam, że ostatnio u nas w Komorowie kręcili "Na dobre i na złe" . Aktor wchodził naszą furtką i wbiegał po schodach do domu;D Też oglądam, bo jestem ciekawa jak to wyszło! Odpowiedz Link
elag3 Re: kuncwotku - wszystko przez ciebie... 11.12.06, 08:33 No to ładnie się wkręcacie - jak Ty to zrobiłaś? Odpowiedz Link
kuncwotek Re: kuncwotku - wszystko przez ciebie... 11.12.06, 11:46 ale do serialu "Na Wspólnej" czy "Na dobre i na złe"? Odpowiedz Link
kuncwotek Re: kuncwotku - wszystko przez ciebie... 11.12.06, 17:47 "Na Wspólną" dostałam się dzięki mojej koleżance. Ona po prostu tam pracuje,a że potrzebowali matek z dziećmi to zadzwoniła do mnie i do mojej siostry. "Na dobre i na złe" hmmm to dokładnie "gra" mój dom Pan Jerzy Peć szukał po całym Komorowie domu i spodobał się własnie nasz. Nakręcili tylko drobną scenkę jak aktor wbiega po schodach do domu. Bardzo mili ludze, byli u nas oczywiście w domu na kawie. Odpowiedz Link