sarah_black38 Re: kilka nutek.... 28.10.06, 09:14 Czyżby Wodecki ? Też lubię jego piosenki....../ Odpowiedz Link
mama_micha Re: kilka nutek.... 28.10.06, 09:53 A droga długa jest Nie wiadomo czy ma kres A droga kręta jest Co dalej za zakrętem jest Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło to by się szło To by się szło, to by się szło Gdyby nie to szkło Ref. Choć droga jest bez końca Pozornie bez znaczenia Mniemam, że mam powody By drogi swej nie zmieniać Nie zmieniać, nie zmieniać Nie zmieniać kto zgadnie? Odpowiedz Link
aomega Re: kilka nutek.... 29.10.06, 00:53 inny ton.. Być kobietą, być kobietą Marzę ciągle, będąc dzieckiem. Być kobietą, bo kobiety Są występne i zdradzieckie. Być kobietą, być kobietą, Oszukiwać, dręczyć, zdradzać, Nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać. Mieć z pół kilo biżuterii, Kapelusze takie duże, I od stałych wielbicieli Wciąż dostawać listy, róże. Na bankietach, wernisażach Pokazywać się codziennie. Być kobietą, Ta tęsknota się niekiedy budzi we mnie. Ekscentryczną być kobietą, Przyjaciółki niech nie milkną. Czas niech płynie w rytmie walca, Dzień niech jedną będzie chwilką. Jakaś rola w głównym filmie, Jakiś romans niebanalny. Być kobietą w dobrym stylu, Boże daj mi. Gdzieś wyjeżdżać niespodzianie, Coś porzucać bezpowrotnie. Łamać serca twardym panom, Pewną siebie być okropnie. Może muzą dla poety, Adresatką wielkich wzruszeń. Być kobietą w każdym calu, Przecież kiedyś zostać muszę. Być kobietą, być kobietą, Marzę ciągle, będąc dzieckiem. Być kobietą, bo kobiety Są występne i zdradzieckie. Być kobietą, być kobietą, Oszukiwać, dręczyć, zdradzać, Nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać. Ach... Kobietą być nareszcie, A najczęściej o tym marzę, Kiedy piorę Ci koszulę Albo Naleśniki smażę. Odpowiedz Link