bjd1 Re: samorost1 - jak mam wyjść z kotłowni??? 16.01.07, 21:04 Trzeba ustawić temperaturę lub ciśnienie (nie wiem co to jest) na odpowiednią temperaturę (nie max.) i potem przycisnąć środkowy przycisk i kombinuj dalej A potenm napisz proszę czy jak już się wydostaniesz to już koniec czy coś jeszcze jest dalej Odpowiedz Link
edelka to byłam ja - post wyżej 16.01.07, 21:06 Madziuuuu nie zabij mnie , proszę... więcej się to nie powtórzy <kajam się> Odpowiedz Link
madziaaaa a samorost 2 jak wyjść z pokoju z grubasem przed 17.01.07, 08:24 telewizorem, gdzie piesek goni parówkę????? Odpowiedz Link
edelka Re: a samorost 2 jak wyjść z pokoju z grubasem pr 17.01.07, 08:29 w samorosta 2 jeszcze nie grałam mam zamiar dzis, jesli nie będzie zbytnio roboty Odpowiedz Link
madziaaaa delfinko 17.01.07, 10:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39856&w=43995144&a=55412143 Odpowiedz Link
endzi11 Re: delfinko 18.01.07, 00:11 ten samorost jest świetny,zaczęłam grac z mezem i przeszliśmy całą Odpowiedz Link
zona_mi Samorost 2 - jak wyjść z tego czegoś z wodą, gdzie 24.01.07, 18:30 wisi łańcuch i są trzy pokrętła? A ten jakiś z latarką czeka na drabince. Dyndam tam od trzech dni Odpowiedz Link
madziaaaa zoneczko kochana 24.01.07, 20:10 ja Ci przyślę moją Olę, ona na samorosta tylko chwilkę potrzebuje ) Już nie pamiętam, tam jest coś z boku po prawej stronie, jak już to znajdziesz, to chyba korek się wyjmuje i woda opada, w tym momwncie szybko klikasz na pierwsze pokrętło i zakręcasz wodę, poziom się obniża, potem na drugie aż w końcu dotrzesz do trzeciego ) Odpowiedz Link
edelka samorost2 26.01.07, 13:12 właśnie miałam tu zajrzeć ale madziuuuu pierwsza byłaś Ja chcę się dowiedzieć o co chodzi z tym slimakiem co bębni w tą swoją skorupę, makami i jakimis mrówkojadami, które mi wodę piją!!! mam korek w ręku i podejrzewam, że trzeba dziurę w pniu ztkać, żemy mrówkojad nie wypijał wody tylko mozna ją było napompować do kotła. więc co mam zrobic?????? A może źle rozumuję... NAKIERUJCIE MNIE PROSZĘ!!! Odpowiedz Link
edelka jest!!! pokonałam tego co wodę wypijał... 26.01.07, 13:18 mam nadzieje, że dalej juz sobie poradzę... Ale jakby co, to pomożecie?? ;0 Odpowiedz Link
zona_mi Re: samorost2 26.01.07, 13:20 Z tej pieczary z wodą nie wyszłam jeszcze To się tak wlecze wszystko, ze za kazdym razem od początku samorost zaczyna we mnie wzbudzać nieprzyjazne uczucia. No ile razy można patrzeć, jak te ufoludy wyłażą ze swojego statku, a mija mnóstwo czasu zanim zapakują psa do wora? Edelka, musisz zatkać dziurę korkiem w czasie, gdy mrówkojad (wodopij?) będzie zajmował się swoim mniejszym kolegą. Nalej potem wody, dosyp do niej maku, podgrzej i jak zabuzuje odkręć kran - uśpisz ślimaka i zabierzesz mu młotek. A potem pójdziesz puknąć robota. Odpowiedz Link
edelka dzięki Zona:) JAkbym czegos nie wiedziała 26.01.07, 13:26 to od razu uderzę do Ciebie Odpowiedz Link
edelka za szybko sie pochwaliłam :( 26.01.07, 13:34 co teraz? jestm w jakiejs jaskini, są jakies robale, jakaś mucha, rura się złamała a ja nie wiem "ło co chodzi?" Odpowiedz Link
delfina7 Re: za szybko sie pochwaliłam :( 26.01.07, 13:58 Tam jest takie zwierzę z lewej strony . Jak będze szedł robal to ten zwierz jak klikniesz to zje go. Potem muchą trza kliknąć jak siądzie na kupce prochu po robaku . I potem podskoczyć , a much poleci na pajęczynę i dalej to już moze ci się uda samej. Odpowiedz Link
edelka Re: za szybko sie pochwaliłam :( 26.01.07, 14:03 kiedy ja klikam na tego zwierza jak idzie robal i nic Musze popróbowac chyba w różnych momentach klikać.... Dzięki za podpowiedź Basiu Odpowiedz Link
edelka Re: samorost2 26.01.07, 17:46 Zona a czy Ty wiesz, że tam są hasła na każdy poziom i mozna chyba przejść na poziom, na który znasz hasło? Ja dowiedziałam sie dopiero teraz ale poniewaz nie znałam haseł (nie zapisałam ich) to musze od now grać... Odpowiedz Link
madziaaaa Re: samorost2 26.01.07, 18:10 he, he, no pewnie, że każdy level ma swoją nazwę. Wpisuje się i zaczyna od miejsca, w którym się skończyło )) Odpowiedz Link
zona_mi Re: samorost2 26.01.07, 18:43 To co am wpisać i gdzie, żeby znaleźć się tam, gdzie ten jakiś wisi na drabince i są trzy kurki oraz łańcuhc w wodzie? Odpowiedz Link
edelka Zona 26.01.07, 18:44 chyba KOMPOTARNA albo BUDOAR, bo nie zapisałam co do którego poziomu było Odpowiedz Link
sweet.joan Samorost 2 15.03.07, 11:26 To teraz ja gram. O co chodzi z tymi gruszkami? Podpowiecie? Odpowiedz Link
zona_mi Re: Samorost 2 15.03.07, 11:29 Poszukaj czegoś, co spowoduje zamknięcie się dopływu gruszek. O ile pamiętam, to coś po lewej stronie, gdzieś na ścianie chyba. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Samorost 2 15.03.07, 11:37 Dzięki! Chyba oślepłam kompletnie. Siedziałam i przekładałam te gruszki z kosza do kosza Odpowiedz Link
zona_mi Re: Samorost 2 15.03.07, 11:43 gigigi Ja też najpierw przekładałam, aż mi ręce omdlały. Odpowiedz Link