madziaaaa 26.01.07, 11:51 jestem przemarznięta, niewyspana, głodna i w złym humorze. Wszystkiego mam dość!!! A w nocy na domiar wszystkiego zalało nam mieszkanie(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik801 A szczepiona jesteś;)? 26.01.07, 12:00 Bo jak nie to do mnie nie podchodź i mnie nie kąsaj!Kurdę ale pecha masz! Odpowiedz Link
edyta_q Re: oooooo biedna... 26.01.07, 15:23 Oj biedactwo!!! jak by mnie to spotkało i to jeszcze dziś to bym usiadła i płakała bo tyle roboty dziś mam że mi się juz nic niechce ale zaraz mąż z pracy wróci to go do roboty zapędzęhihihi-z pracy do pracy-jeszcze niewie co go czeka!!! edyta Odpowiedz Link
gusia210 Re: gryzę dziś!!!! 26.01.07, 19:52 madziaaaa-Ty to masz chyba faktycznie jakiegoś pecha ostatnio.Wycieraczki i zalane mieszkanie.Buuu.Współczuję. Ale pomyśl sobie że jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link
anik801 jutro będzie ok! 26.01.07, 22:22 No jutro będzie miała lepiej!Chyba,że fryzjer coś odwaliTo będzie znowu pech Odpowiedz Link
madziaaaa taaaa, a nawet jeszcze lepiej... 27.01.07, 18:57 w związku z wczorajszym zalaniem licznika elektrycznego, nie mamy dziś górnego światła ( Pogotowie elektryczne się na nas wypięło, bo w kontaktach dolnych napięcie jest (czyli lodówka, telewizor, lampki nocne0 więc nie przyjadą. Mamy czekać do poniedziałku i zgłosić do spółdzielni !!! Odpowiedz Link
bj32 Re: taaaa, a nawet jeszcze lepiej... 27.01.07, 19:22 Najważniejsze, że komp działa. Na forum możesz wejść Odpowiedz Link
madziaaaa Re: taaaa, a nawet jeszcze lepiej... 27.01.07, 19:56 No, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło )) Odpowiedz Link
anik801 Re: taaaa, a nawet jeszcze lepiej... 27.01.07, 21:58 Ja zawsze powtarzam-wszystko może przestać działać,byle nie komputer! Odpowiedz Link