madziaaaa 07.02.07, 20:43 ale jak nie ma, to idę Antoninę kończyć ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelka Re: miała być impreza 07.02.07, 20:49 no właśnie, ja myslałam, że na obiecane pyszności się akurat załapałam a tu pusto... nawet stół nie jest nakryty Odpowiedz Link
anik801 Re: miała być impreza 07.02.07, 21:03 No ja też czekam,ale nic,więc chyba jednak idę się uczyć.Pa! Odpowiedz Link
edelka Re: miała być impreza 07.02.07, 21:16 no nic to ja się zmywam a raczej gary zmywać będę (no siebie też później)... Odpowiedz Link
bj32 Re: Stoliczku nakryj się! 07.02.07, 21:20 I oto jest wszystko: jabłecznik, piernik, szampan, wódeczka, winko - do wyboru. Popitki i zakąski jakie życzycie Byłabym wcześnie, ale późno wróciłam od mamy, a w domu... Czekała na mnie pijaniutka jak autobus, radosna teściowa z życzeniami i ciepłym słowem. Ona ma jutro urodziny, więc się odwdzięczyłam. Kurczę byłaby całkiem sympatyczna, gdyby nie to, że ma męża debila i despotę oraz takiegoż młodszego syna. Ale i tak jest mi przyjemnie. Zatem smacznego i - pod ten nowy rok Drogie Panie!)) Odpowiedz Link
edelka Re: Stoliczku nakryj się! 07.02.07, 21:45 oto jak mi się wyświetliła Twoja wypowiedź: Re: Stoliczku nakryj się! Autor: bj32 ☺ Data: 29.08.06, 11:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz I oto jest wszystko: jabłecznik, piernik, szampan, wódeczka, winko - do wyboru. Popitki i zakąski jakie życzycie Byłabym wcześnie, ale późno wróciłam od mamy, a w domu... Czekała na mnie pijaniutka jak autobus, radosna teściowa z życzeniami i ciepłym słowem. Ona ma jutro urodziny, więc się odwdzięczyłam. Kurczę byłaby całkiem sympatyczna, gdyby nie to, że ma męża debila i despotę oraz takiegoż młodszego syna. Ale i tak jest mi przyjemnie. Zatem smacznego i - pod ten nowy rok Drogie Panie!)) Odpowiedz Link
bj32 Re: Stoliczku nakryj się! 07.02.07, 22:05 Ciekawostka... To Wy się tu bawcie, a ja się usunę w cień i popodsłuchuję. Mąż mnie przepędza sprzed kompa Odpowiedz Link
anik801 Re: miała być impreza 07.02.07, 23:07 Został dla mnie kieliszeczek wódeczki i śledzik? Odpowiedz Link
sweet.joan Re: miała być impreza 08.02.07, 09:39 Och, nie załapałam się na imprezę Mąż mnie na mecz wyciągnął. A propos, czemu ten Boruc tak ściemniał na włosach? Był to pierwszy blondyn, który mi się podobał, a teraz co? Odpowiedz Link
bj32 Re: Jako, że wczoraj 08.02.07, 11:36 trochę kulawo to wyszło ogłaszam dzisiaj poprawiny. Hulamy od rana, a mężowie niech się dziećmi zajmą. Zastawa i poczęstunek wjeżdża na stół. Smacznego i: no to LU! Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Jako, że wczoraj 08.02.07, 12:19 O, jak fajnie To się rozsiadam wygodnie, najem się, napiję i idziemy tańczyć Odpowiedz Link
madziaaaa sweet dzoan 08.02.07, 13:55 zapodałabyś kilka kroków tej swojej salsy może? Jakis kursik mały? ;D Odpowiedz Link
sweet.joan Re: sweet dzoan 08.02.07, 14:40 Sama chciałaś Ogólnie chodzi o to: lewa noga do przodu, prawa - do tyłu. Kolana ugięte. Cały czas wywijasz biodrami, ciężar ciał przenosisz z nogi na nogę. A reszta to zwroty, obroty i urozmaicenia. Zaraz wkleję jakiegoś linka. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: sweet dzoan 08.02.07, 15:07 Prosz: www.youtube.com/watch?v=Trw-qDILFxc&mode=related&search= Odpowiedz Link
sweet.joan Re: sweet dzoan 08.02.07, 15:14 Jeszcze: www.youtube.com/watch?v=WVYPSz6tWsg - z muzyczką. www.youtube.com/watch?v=oUh9IJAss-I&mode=related&search= Odpowiedz Link
sweet.joan Madziaaaa 11.02.07, 12:22 I jak Ci idzie? A raczej jak się tańczy? Na kursik już zapisana, czy jeszcze się wahasz? Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Madziaaaa 12.02.07, 08:54 Kobito, daj spokój, ja ostatnio o 21 już śpię. Nie mam siły na nic ( Odpowiedz Link