edelka 14.02.07, 07:53 kartki.onet.pl/2402,,,,,walentynki-dla_ciebie,kartki.html Ogromu miłości i sczęścia w dniu Świętego Walentego )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: Dla wszytskich CENZUREK 14.02.07, 08:17 Och, jaka piękna kartka Dziękuje i WZAJEMNIE Odpowiedz Link
e-rnama Piękna! 14.02.07, 08:29 Dla Was ode mnie: kartki.wp.pl/kat,78,kid,2048,main,71,nowakartka.html Odpowiedz Link
e-rnama Jak już to matko Erno ;) 14.02.07, 12:37 Żyję, na razie nie wybieram się na drugi świat, stęskniłaś się? Zaglądam tu często, ale sobie radzicie beze mnie, więc się nie wtrącam. Mimo, że część spotyka się na innych forach, ale widzę, że wracacie na Poddasze. Miło mi. Odpowiedz Link
edelka No dobrze:) O matko! matko Erno ;) 14.02.07, 13:03 oczywiście że się stęskniłam, rzadko coś skrobniesz A na Poddasze to zawsze miło zaglądnąć A chodziło mi o to serce co zostało wycięte w kartce od Ciebie i się przestraszyłam, że to Twoje Ale na całe szczęście jesteś cała Odpowiedz Link
madziaaaa No własnie Erna!!! 14.02.07, 14:30 Coś za rzadko tu bywasz! Przecież tęsknimy ) Odpowiedz Link
sweet.joan Re: lubicie Walentynki? 14.02.07, 10:50 Ja tez nie. Nie obchodzimy specjalnie tego dnia z mężem. To jest fajny zwyczaj dla młodzieży - dobra okazja, żeby napisac liścik miłosny do swojej sympatii Tak robiliśmy w szkole. A w małżeństwie i tak codziennie powinniśmy dawać sobie dowody miłości, przez każdą malutką czynność. Odpowiedz Link
delfina7 Re: Dla wszytskich CENZUREK 14.02.07, 10:38 Fajne karteczki.Dla Was też wszystkiego kochanego w tym dniu i w pozostałych też , ma się rozumie.A co do lubienia takiego do lubienia takiego dnia to jakoś jest mi obojetny cho już z ranka sobię fryzurkę zrobiłam i makijaż dla małza . Odpowiedz Link
endzi11 Re: Karteczka superowa.... 14.02.07, 17:34 Wszystkim życze dnia pełnego miłości!!!)))) Odpowiedz Link
gusia210 Re: Dla wszytskich CENZUREK 14.02.07, 19:45 I żeby wszyscy usłyszeli dziś(i zawsze)Kocham Cię!!! Odpowiedz Link