Dodaj do ulubionych

witam po przerwie...

24.02.07, 09:22
No nie było mnie trochę...rok zaczełam od straty pracy. Nie bylo mnie bo w
domu komputer w domu mam na pietrze w innym pokoju a niestety siedząc w domu
z synem nie bardzo mam czas na forumowanie. Ale od wczoraj...kompa mam u
siebie w mieszkaniu w wreszcie moge bywac trochę częściej. Więc witam tych co
mnie pamietają i wszystkich nowychsmile)
p.s. od 8 listopada schudłam 12 kgsmile) bez cudów tylko cięzko pracując nad tym
a opis walki jest tutaj:
www.vitalia.pl/index.php/mid/49/fid/341/diety/odchudzanie&du_id=439808
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: witam po przerwie... 24.02.07, 10:15
      Witaj Michawink))
    • sarah_black38 Re: witam po przerwie... 24.02.07, 10:16
      Witam , fakt -długo Cię nie było.Gratuluję schudnięcia, teraz musisz utrzymać
      wagę przynajmniej. A jak z robotą znalazłaś coś?
      • mama_micha Re: witam po przerwie... 24.02.07, 10:31
        co do pracy to wszystko wyjasnie się za kilka dni, jak wszstko wypali to bedzie
        ciekawie...opowiem wtedy wszystkosmile)
        A co do schudniecia to jeszcze kilka kg do zrzucenia mamsmile)
        • ha-gusia Re: witam po przerwie... 24.02.07, 11:01
          ale ci zazdroszczę tych kg... ja na diecie od tygodnia, a wagę mam do dupy, bo
          za każdym razem waży inaczej - skąd ja mam wiedzieć ile naprawdę ważę??? musze
          kupić nową - lepszą...
          • mama_micha Re: witam po przerwie... 24.02.07, 11:16
            najlepiej ważyć sie z samego rana, po wizycie w toalecie. Potem w ciagu dnia
            waga się zmienia, w zalezności ile zjemy i wypijemy, a przed okresem waga idzie
            w góre bo organizm zatrzymuje wodę.
            • bj32 Re: witam po przerwie... 24.02.07, 11:20
              To ja się powinnm ważyć chyba wyłącznie wieczorem przed okresemwink Mam problem z
              przytyciem właśnie...
              • sweet.joan Bejot 24.02.07, 11:32
                To jest nas tu już trzy z Anikiem, co mają z wagą odwrotny kłopot wink
            • arienne07 Re: witam po przerwie... 24.02.07, 11:42
              Ja ja ci zazdroszczę że chudnieszsmile Ja przed ciążą byłam szczupła, nawet
              bardzo. W ciąży nie miałam zachcianek i nie obżerłam się(panicznie bałam się że
              dużo przytyję)a mimo to 22kg na plus! Niesprawiedliwe!! Po roku zostało jeszcze
              6, ale od kilku miesięcy waga ani drgnie. Teoretycznie można to zrzucić w
              miesiąc, dwa, ale nie mam pojęcia w jaki sposób, bo jem bardzo mało i gotuję
              nietłusto, a słodycze to już w ogóle sporadycznie bo za nimi nie przepadam. Nie
              lubię siebie takiej bo sie nie mieszczę do moich fajnych ciuszków. Jak któraś
              coś mi może poradzić to bardzo proszęsmile)
              P.S. Zdenerwowana kobieta wylała swoje żalesmile
              • bj32 Re: Arienne07 24.02.07, 15:35
                No i właśne chodzi o to, że nie chudnę. Przed ciążą ważyłam 45 kg (najlepsza
                dla mnie jest 52). Po urodzeniu Anki przez rok udawało mi się utrzymać 50, a
                potem schudłam do 47 i tak wiszę. Piąty rok. Mam nadzieję, że po przeprowadzce,
                jak mi stresy odejdą, to znowu ciałka nabiorę, bo na mnie dla odmiany ciuchy
                wiszą.
                A jak chcesz schudnąć, to wystarczy wcześniej wstawaćwink
            • ha-gusia Re: witam po przerwie... 24.02.07, 12:53
              wiem ze z rana i zawsze tak się ważę, ale jak wchodzę na wage 3 razy pod rząd to
              zawsze pokazuje inną wagę i to nie jest różnica 0,5kg tylko 2-3kg... coś mi ona
              fiksuje... ale dzięki za radę... powiedz prosze, czy ta vitalia to bardzo trudne
              przepisy komponuje??? bo się przymierzam właśnie do vitali
    • sweet.joan Re: witam po przerwie... 24.02.07, 11:32
      A witaj!
      To ile Ci jeszcze tych kilosków zostało? Ale jak już 12 poszło, to teraz chyba
      już masz z górki, co? smile
      Trzymać kciuki za robotę?
      • mama_micha Re: sweet.joan 24.02.07, 12:18
        hehe no z górki, zresztą otwórz linka co go dałam.
        Kciukasy za robote przydadzą sie zawszesmile) Dziękismile)
        • mama_micha Re: ha-gusia 24.02.07, 15:49
          przepisy sa łatwe ale trzeba być zdyscyplinowanym i mieć duzo czasu. Jak
          zaczynalam odchudzanie wykupilam diete na miesiac ale i tak z niej nie
          korzystalamsmile W moim przypadku najlepiej sprawdza sie dieta south beach, tak mi
          najwygodniej.
    • gusia210 Re: witam po przerwie... 24.02.07, 20:58
      witaj
      ależ ja Ci zazdroszczę tych kilogramów.Jak tylko mój mąż wypłynie to od razu
      biorę się za siebie.
      Gratuluję!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka