sarah_black38 07.06.09, 09:43 Idziecie? Bo ja się jeszcze zastanowię. No i niech ktoś tu wreszcie zajrzy , bo nasze poddasze zaczyna powoli zarastać pajęczynami!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Eurowybory 07.06.09, 21:04 Łap za miotłę więc Głosowalim. Reszta Poddaszowiczów jak? Odpowiedz Link
edycia274 Re: Eurowybory 07.06.09, 22:15 nie, po 1 cał dzień umierałam i umieram na ból zęba i w stanie byłam tylko do szkoły jechać a po drugie nie wiedziałam na kogo Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Eurowybory 07.06.09, 22:30 A ja nie poszłam ( wstyd)! Edzia współczuję. Zona - jestem tu codziennie i zamiatam jak mogę Odpowiedz Link
zona_mi Re: Eurowybory 07.06.09, 23:37 > Zona - jestem tu codziennie i zamiatam jak mogę Ja zamiatam... wszędzie indziej > A ja nie poszłam ( wstyd)! Wstyd! Odpowiedz Link
debest3 Re: Eurowybory 08.06.09, 20:31 a ja nie poszedłem i się nie wstydzę..poza tym 70% Polaków nie może się mylić.Nie mogę głosować na ludzie których nie znam,a jedynym ich programem jest PO lub PiS,oni są obywatelami swoich partii nie kraju. ...mam jeszcze taki mały żal,z powodu tych wyborów przesunęli mi zjazd,który miał być ostatni,a tak ...mam jeszcze tydzień stresu Odpowiedz Link