Dodaj do ulubionych

Kanuk, na goraco

16.01.04, 07:43
kilka slow o twoim pogladzie na ocieplanie sie kliamtu, poprosze. Czyli na tak
zwana global war-mink (mink-of-war?).
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 10:48
      Brezly, doczytałam już na innych forumach, iż się wybierasz w tygodniową
      delegację.. cóż, ze ściśniętym żalem serduchem wypisuję usprawiedliwienie Twej
      absencji :(
      • brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 10:51
        To jest lokalna delegacja, a teraz zamiast dokonczyc rysowanie to grasuje po
        forum. Acha, Senek ma dzis wolny piatek, ale obicela ze stoickim spokojem ze
        powroci.
        A ten watek jest na okolicznsoc tego co wczoraj w TV zobaczylem. Odczuwalne
        temperatury do -40 w NY, wschodnia Kanada jeszcze gorzej, a ma byc jeszce weselej.
        • edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 11:01
          hyhy, codziennie sobie powtarzam - świetuję "dzień bez forum".. ale skoro i tak
          mam stałkę - aż korci by kompa włączyć i skontrolowac situazione.. zerkam na
          czasy, a tu minęło kilka godzin.. w pracy - koniec końcem narzędzie
          pomocnicze ;)
          • kanuk Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 11:36
            w zyciu . podepre sie liczbami. w tej chwili wynosza one minus 19 a z
            wiatrem , czyli realnie odczuwane jest minus 28. moze ja otworze szeroko
            zamrazarke aby troche ogrzac atmosfere ? zjawisko parowania jeziora Ontario ,
            ktore wczoraj podpatrzylem : szkoda ,ze Panstwo tego nie widza, swiat chmur do
            gory nogami. to tyle na zimno, holeni !
            • miltonia Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 12:39
              Kanuk, a snieg odgarnales, bo w tym roku jeszcze nie pytalam?
              Za to u nas zima walczy z przedwiosniem, oby tak dalej, na korzysc tego
              drugiego.
              • edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 12:55
                Brezluś, cuś Ci posłałam - zanim zerkniesz usiądź wygodnie, ja jak narazie
                jestem w dobrej kondycji psycho-humorkowej ;)))
                • brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 13:45
                  Ja juz nawet zdazylem ci cos poslac w ramach drugiej fali, he he. Kondycja moja
                  niezla. Porzucilem myls o uzyiue reszty dnia do pracy i od razu mi lepiej.
                  • edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 13:55
                    hyhy, co najciekawsze - obustronne wyobrażenia się nam potwierdziły ;)
                    • brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 13:58
                      Ciekawe ze to sobie omawiamy w watku o globalnym ociepleniu :-)
                      A Kanuk marznie.
                      • edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 14:05
                        nie sądzę, w którymś z wątków wizualizował marzenia senne - a w nich
                        gławnorolnie rydwany ognia ;)
                        • brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 14:07
                          To znaczy ze po freudowsku (oni tam traktuja takei rzeczy serio) marzy
                          podswiadomie o lodowce?
                          • edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 14:27
                            Freud coś wspominał o lądolodzie psychiki, którego to niewielka część,
                            znajdująca się ponad powiedzchnią wody symbolizuje Świadomość, niewidoczna -
                            Podświadomość.. wedle mastera psychoanalizy - każdy ze swej natury jest
                            biseksualny, a wszystkie nasze działania są podporządkowane popędom.. być może
                            lodówka to pewien symbol schładzanych emocji - dla zrównoważenia wybuchów
                            namiętności ;)

--
                            "kalkulator jest wyrachowany, kiedy już zaprzestanie działania.." /Brezly/

* zapraszamy na OSDS i FT ! *

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka