brezly 16.01.04, 07:43 kilka slow o twoim pogladzie na ocieplanie sie kliamtu, poprosze. Czyli na tak zwana global war-mink (mink-of-war?). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 10:48 Brezly, doczytałam już na innych forumach, iż się wybierasz w tygodniową delegację.. cóż, ze ściśniętym żalem serduchem wypisuję usprawiedliwienie Twej absencji :( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 10:51 To jest lokalna delegacja, a teraz zamiast dokonczyc rysowanie to grasuje po forum. Acha, Senek ma dzis wolny piatek, ale obicela ze stoickim spokojem ze powroci. A ten watek jest na okolicznsoc tego co wczoraj w TV zobaczylem. Odczuwalne temperatury do -40 w NY, wschodnia Kanada jeszcze gorzej, a ma byc jeszce weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 11:01 hyhy, codziennie sobie powtarzam - świetuję "dzień bez forum".. ale skoro i tak mam stałkę - aż korci by kompa włączyć i skontrolowac situazione.. zerkam na czasy, a tu minęło kilka godzin.. w pracy - koniec końcem narzędzie pomocnicze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 11:36 w zyciu . podepre sie liczbami. w tej chwili wynosza one minus 19 a z wiatrem , czyli realnie odczuwane jest minus 28. moze ja otworze szeroko zamrazarke aby troche ogrzac atmosfere ? zjawisko parowania jeziora Ontario , ktore wczoraj podpatrzylem : szkoda ,ze Panstwo tego nie widza, swiat chmur do gory nogami. to tyle na zimno, holeni ! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 12:39 Kanuk, a snieg odgarnales, bo w tym roku jeszcze nie pytalam? Za to u nas zima walczy z przedwiosniem, oby tak dalej, na korzysc tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 12:55 Brezluś, cuś Ci posłałam - zanim zerkniesz usiądź wygodnie, ja jak narazie jestem w dobrej kondycji psycho-humorkowej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 13:45 Ja juz nawet zdazylem ci cos poslac w ramach drugiej fali, he he. Kondycja moja niezla. Porzucilem myls o uzyiue reszty dnia do pracy i od razu mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 13:55 hyhy, co najciekawsze - obustronne wyobrażenia się nam potwierdziły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 13:58 Ciekawe ze to sobie omawiamy w watku o globalnym ociepleniu :-) A Kanuk marznie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 14:05 nie sądzę, w którymś z wątków wizualizował marzenia senne - a w nich gławnorolnie rydwany ognia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 14:07 To znaczy ze po freudowsku (oni tam traktuja takei rzeczy serio) marzy podswiadomie o lodowce? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kanuk, na goraco 16.01.04, 14:27 Freud coś wspominał o lądolodzie psychiki, którego to niewielka część, znajdująca się ponad powiedzchnią wody symbolizuje Świadomość, niewidoczna - Podświadomość.. wedle mastera psychoanalizy - każdy ze swej natury jest biseksualny, a wszystkie nasze działania są podporządkowane popędom.. być może lodówka to pewien symbol schładzanych emocji - dla zrównoważenia wybuchów namiętności ;) -- "kalkulator jest wyrachowany, kiedy już zaprzestanie działania.." /Brezly/ * zapraszamy na OSDS i FT ! * Odpowiedz Link Zgłoś