Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego dentysty - Sadul

IP: 188.33.75.* 27.05.10, 21:37

Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z tego rejonu np. widziałam
stronę dr Wędzińskiego na trakcie lubelskim, ale nie wiem czy to
dobry stomatolog, poza jakimiś dyplomami za plecami na zdjęciu, albo
przychodnia róg traktu i kadetów oraz nad apteką na lucerny, a może
gdzie indziej?
Pomóżcie pilnie muszę iść do dobrego stomatologa sprawa nie jest
prosta.
Obserwuj wątek
    • Gość: abo Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul IP: 217.17.38.* 28.05.10, 08:23
      Byłem kilka razy w AgaDent przy Trakcie Lubelskim tuż przy skrzyżowaniu z Kadetów.
      Bardzo miła pani stomatolog no i chyba zna się na swoim fachu lub przynajmniej takie sprawia wrażenie.
      Jeśli chodzi o mnie to na razie jestem zadowolony z usług AgaDent.
      • Gość: kw Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.10, 07:52
        jak najbardziej dr Wędziński jest doświadczonym stomatologiem polecam
    • Gość: ja Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 15:38
      Polecam Agadent. Pani dr uratowała mi dwójkę, którą spieprzył dentysta z
      centrum. Z czegoś co było kawałkiem przedniej ścianki mam już 2 lata pięknie
      odbudowaną dwójeczkę. To samo z trójką-też spartaczoną.
      Bardzo dokładna, skrupulatna, poza tym miła. Jeśli jakiś stan zęba budzi
      wątpliwości-upewnia się 3 razy niczym podejmie jakąś decyzję odnośnie leczenia.
      Chodzi do niej moja rodzina a ja polecam ją znajomym.
      • Gość: yasemin1 Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul IP: 188.33.84.* 31.05.10, 20:04

Ten agadent to na rogu traktu i kadetów?
        • Gość: Dan Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul IP: 213.17.170.* 01.06.10, 10:31
          A ja polecam dr Zadroznego w Anin Dental przy ul.Zorzy. Opinie
          opieram na kilkuletnich doswiadczeniach z wyprowadzaniem uzebienia
          na prosta :-) (w tym leczenie kanalowe, implant, wybielanie, dorazna
          opieka itp.). Stomatolog doswiadczony (dluga praktyka), gabinet
          dobrze wyposazony, itd.
        • Gość: ja Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:58
          tak.
    • gusiek1 Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul 24.10.15, 13:15
      Zdecydowanie ODRADZAM gabinet Dental MM przy ulicy Mrówczej, no chyba że ktoś lubi czekać na lekarza 20 minut (i to nie to, że poprzedni pacjent posiedział dłużej - skąd - siedziałam pod pustym gabinetem po tym jak przyszłam przysłowiowe 5 minut przed wizytą), być komletnie mokrym od wody i innych sympatyczności, być potraktowanym jak intruz a także móc na sobie poczuć jak mocno niedalikatnym można byc podczas zabiegu.
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!
      • dentalmm Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul 03.11.15, 22:16
        Szanowna pacjentko gusiek1!
        Opóżnienie wizyty spowodowane było sterylizacją nażędzia, które musiałobyc użyte nieplanowo przy wcześniejszym pacjencie.Za tę niedogodnośc serdecznie przepraszamy. W trakcie tego czasu mogliśmy dopełni formalności uzupełnienia ankiety zdrowotnej oraz karty pani, gdyż była pani pacjentka pierwszorazową. Co do użycia wody, informujemy ze podczas skalingu nad i poddziąsłowego końcówka ultradzwiękowa musi byc intensywnie chłodzona, gdyż doszłoby do poparzenia tkanek jamy ustnej. Zabieg ten jakkolwiek bardzo ważny i potrzebny może byc nieprzyjemny szczególnie przy obfitych złogach poddziąsłowych. Za niedogodności jeszcze raz serdecznie przepraszamy. Z poważaniem
        • gusiek1 Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul 06.11.15, 07:41
          Napisała Pani: "Zabieg ten jakkolwiek bardzo ważny i potrzebny może byc nieprzyjemny szczególnie przy obfitych złogach poddziąsłowych. " oraz "informujemy ze podczas skalingu nad i poddziąsłowego" - zabieg ten trwał 15 minut, choć w rozmowie telefonicznej zostałam poinformowana, iż trwać on będzie co najmniej pół godziny.
          Zabieg szacowany na pół godzony - został wykonany w 15 minut !!!!!! - a jeszcze pisze Pani że były to obfite złogi poddziąsłowe.
          Po wizycie i zabiegu moje dziąsła przypominają tatar - muszę ponosić dodatkowe koszty na wyleczenie tego co zrobiła Pani.
          "W trakcie tego czasu mogliśmy dopełni formalności uzupełnienia ankiety zdrowotnej oraz karty pani, gdyż była pani pacjentka pierwszorazową." - 25 minut na wypełnienie 1 kartki A4 - to chyba gruba przesada. Oczywiście ten czas nie został wykorzystany np. na omówienie zabiegu czy cokolwiek - mogłam sobie poczytać gazety.
          Po zabiegu pani doktor nie zająknęła się ani słowem na temat pielęgnacji po takim zabiegu.
          Pisze Pani, że "Opóżnienie wizyty spowodowane było sterylizacją nażędzia, które musiałobyc użyte nieplanowo przy wcześniejszym pacjencie:" pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że zostałam przywitana słowami: o, nie wiedziałam, ze Pani będzie punktualnie i wstawiłam narzędzia do sterylizacji.

Podsumowywując - ABSOLUTNIE NIE POLECAM - strata czasu a także gwarancja dodatkowej straty czasu i dodatkowych kosztów na naprawienie i poprawienie wykonanego zabiegu.

• dentalmm Re: Szukam dobrego dentysty - Sadul 03.11.15, 22:59
        Szanowna pacjentko gusiek1!
        Opóźnienie wizyty spowodowane było sterylizacją narzędzia, które musiałoby użyte nieplanowo przy wcześniejszym pacjencie.Za tę niedogodność serdecznie przepraszamy. W trakcie tego czasu mogliśmy dopełni formalności uzupełnienia ankiety zdrowotnej oraz karty pani, gdyż była pani pacjentka pierwszorazową. Co do użycia wody, informujemy ze podczas skalingu nad i poddziąsłowego końcówka ultradźwiękowa musi być intensywnie chłodzona, gdyż doszłoby do poparzenia tkanek jamy ustnej. Zabieg ten jakkolwiek bardzo ważny i potrzebny może być nieprzyjemny szczególnie przy obfitych złogach poddziąsłowych. Za niedogodności jeszcze raz serdecznie przepraszamy. Z poważaniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka