Dodaj do ulubionych

Optycy w Rembertowie

21.02.12, 17:44
Dałem się nabrać na Vision Express. Szukam teraz na własnym podwórku. Którego optyka w Rembertowie polecicicie? Do którego udać się po skomplikowane okulary? Ma być fachowo w miarę szybko, niedrogo i co najważniejsze z porządnym serwisem. Na Chruściela naliczyłem trzy zakłady optyczne. Może w innych rejonach Rembertowa są godni polecenia fachowcy.
Obserwuj wątek
    • optimum_pl Re: Optycy w Rembertowie 22.02.12, 14:13
      Podobne pytanie zadałem na tym forum dawno temu. Polecono mi optyka na Chruściela najbliżej PKP. Szyld OPTYK M OKULISTA. Jestem zadowolony. Szybko, rzetelnie, profesjonalnie. Polecam.
    • Gość: Maria Re: Optycy w Rembertowie IP: *.opera-mini.net 22.02.12, 17:29
      Nie robiłam okularów w Rembertowie, ale po małym wypadku musiałam okulary podreperować.
      Dziewczyna w optyku przy monopolowym obok ratusza nie poradziła sobie z problemem. Pomógł mi optyk obok cukierni Radzikowskiego. Na pewno w tym punkcie można liczyć na solidny serwis. Za naprawę zapłaciłam symbolicznie "do świnki".
      • 37pawel Re: Optycy w Rembertowie 21.10.14, 14:16
        Nie wierzę że dziewczyna z omegi nie dała rady jako jedyna w Rembertowie ma dyplom optyka i odpowiednie wykształcenia,a w naprawach jest świetna nieraz ratowała moje okulary. Naprawy typu lutowania tylko tu w 24H
        Przychodzimy z rodziną od 8 lat i nigdy nie zawiodła.
        Pan obok cukierni częto jest pijany albo go nie ma
    • Gość: zainteresowana Re: Optycy w Rembertowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 21:48

Przepraszam, zainteresowałam się bo po raz pierwszy w życiu będę "wyrabiać" okulary i właśnie do Vision Express miałam się udać. Co tam jest nie tak? A w Rembertowie, który rzeczywiście jest najlepszy?
      • Gość: Tomasz Re: Optycy w Rembertowie IP: *.opera-mini.net 23.02.12, 17:40
        Dlaczego nie Vision Express? Bo to jest baaardzoooo drogi McDonald's.
      • Gość: Ja z dyplomem Re: Optycy w Rembertowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.15, 15:32
        "jako jedyna w Rembertowie ma dyplom optyka". podeirzewam,że to stwierdzeniejost g****warte. mądrzejbyłoby powiedzieć,żejako jedyna w Rembertowiechwali się,że ma dyplom optyka
        • Gość: Renata Re: Optycy w Rembertowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.17, 14:40
          To chyba napisał Pan z Optymisty :)
    • Gość: Joanka optyk Rembertów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.12.14, 16:34
      Mam już 5 par okularów, wszystkie zrobione u pani Doroty z Omegi, bo wcześniej partacze z Vision tak mi dobrali moce(był to 2007rok ), że nie dało się w nich chodzić . Nie dość, że skasowali mnie za badanie wzroku to jeszcze stwierdzili, że przecież na badaniu tak wyszło, że mam taką wadę - więc...moja wina! Oczywiście okulary nadawały się do śmieci mimo iż chodziłam w nich miesiąc usiłując się "przyzwyczaić". A jedyną moją winą jest fakt, że mam astygmatyzm mieszany z dalekowzrocznością i bardzo dużą różnicę między lewym a prawym okiem i przepisanie mocy jedynie do wady nie rozwiązuje problemu. A co zrobiła pani Dorota? Zrobiła standartowe badanie, założyła te śmieszne okularki do doboru mocy i...kazała mi się przejść po pomieszczeniu, wyjrzeć przez okno, czy widzę co jest napisane na szyldzie sklepu naprzeciwko i spytała, czy mi obraz nie pływa jak chodzę. Tak niewiele a tak dużo! Oczywiście do Vision już nigdy nie wróciłam i nie wrócę, bo traktują klientów przedmiotowo.
    • maja808180 Re: Optycy w Rembertowie 03.12.18, 23:45
      Nie polecam salonu Optymista. Niestety pracuja tam bardzo niekompetetni ludzie. Przeprowadzono nieprawidlowe badanie, na podstawie ktorego wyrobiono okulary. Po zalozeniu kazano mi sie "przyzwyczaic" co oczywiscie nie przynioslo rezultatu. Trzy razy reklamowalam te okulary, trzy razy wymieniano soczewki i ten sam efekt. Nie moglam ich nosic. Caly proces zajal 1,5 miesiaca. Okulary wyrobilam w innym salonie (Salon Otyczny Agnieszka Ganko Wesola) i od pierwszego zalozenia bylo idealnie. Tylko dwa dni czekania!
      • Gość: Karolcia Re: Optycy w Rembertowie IP: *.centertel.pl 04.07.20, 19:02
        Nie robiłam okularów w salonie Optymista, ale robiłam w Agnieszka Gańko. Odradzam, albo to Pani Maja miała farta albo ja pecha, bo moje odczucia są kompletnie inne. Źle dobrane soczewki, a gdy tłumaczyłam, że źle widzę zostałam chamsko odesłana do domu, bo wszystko według pani jest "dobrze".
    • Gość: Agniecha Re: Optycy w Rembertowie IP: *.centertel.pl 23.01.19, 15:00
      Jako klientka, córka klientów, i matka klentki, znam Optymistów, Chrusciela 13 od ponad 20 lat. Kiljadziesiąt par okularów bez skuchy. Polecam.
      • pawel59 Re: Optycy w Rembertowie 30.08.23, 11:25
        Ja również jestem zadowolony z okularów w tym miejscu. Okulary mają już ponad pięć lat. Używam ich do tej pory do prowadzenia samochodu. Serdecznie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka