gacusia1 11.07.06, 16:55 Mam na imie Justyna i nie mam przyjaciolki(brzmi,jak na spotkaniu AA )) ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_pink Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 11.07.06, 17:12 witam w imieniu ogółu!! (porobię za gospodynię a co!!) jesteśmu uodp...uzleżnione od braku przyjaciołki?? albo może od zbyt malej liczby przyjaciołek?? hi hi Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 11.07.06, 17:15 Od roku mieszkam w Kanadzie i nie mam tu zadnej przyjaciolki,tylko jedna kolezanke.Brakuje mi spotykania sie na "ploteczki",wspolnej kawy,chodzenia po sklepach,telefonow...Wszyscy przyjaciele i znajomi zostali w Polsce (( Odpowiedz Link
sweet_pink Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 11.07.06, 17:23 to trzeba znaleźć nowych...a ze starymi na gg i skype plociuchować ehh...Kanda...kojarzy mi się tylko z zabawnymi i przystojnymi facetami... rozmarzyłam się Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 11.07.06, 19:40 Tu nie ma przystojnych facetow!!!No chyba,ze moj maz,ale on jest Polakiem Odpowiedz Link
lakie Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 11.07.06, 17:42 mam na imię Kasia i też nie mam przyjaciółki gacusia Ty też tutaj?? Kasia Odpowiedz Link
al.lee.gator Re: Czesc Kaska! :-) 11.07.06, 20:16 To i ja sie przywitam.Wszyscy moi znajomi tez zostali w Polsce,a mieszkam tez w Kanadzie.Nie ma nawet z kim poplotkowac Pozdrawiam,Ewa Odpowiedz Link
gacusia1 do al.lee.gator! 11.07.06, 22:30 W jakiej czesci Kanady mieszkasz?Ja w Ontario,w Hamilton. Odpowiedz Link
kasja78 Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 11.07.06, 22:34 boże ja tez nie mam przyjaciółki Odpowiedz Link
izabela_741 Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 12.07.06, 12:40 Czesc, jak stoje z przyjaciolmi napisalam w watku, dzieki ktoremu mnie zaprosilyscie Teraz prosze o pomoc w ustawieniu tego forum tak, zebym nie musiala go szukac bokami. Bo jak bede go szukac, to pewnie zamilkne. Czy mozna jakos ustawic ulubione fora? Odpowiedz Link
gacusia1 Tak! 12.07.06, 18:29 Po prawej stronie masz zielonym(u mnie) drukiem napisane "dodaj do ulubionych forow".Kliknij na to,a jak wejdziesz na strone glowna np."brak mi przyjaciolki",to po lewej stronie bedziesz miala wyszczegolnione Twoje Ulubione Forum.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
al.lee.gator Re: do gacusia1 12.07.06, 19:48 Czesc.Tez mieszkam w Ontario,ale w Brampton.Moze masz ochoteporozmawiac?daj znac na priv. Ewa Odpowiedz Link
zwykladziewczyna5 Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 12.07.06, 19:53 Witam. Zostalam zaproszona do udzialu w tym forum. Jestem nieufna, bo zawiodlam sie na wielu ludziach. Przestalam wierzyc w przyjazn. Moze zmienie zdanie. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Witam wszystkie Samotne i Niesamotne :-) 03.08.22, 07:53 Miejmy nadzieje że zmieniłaś zdanie Odpowiedz Link