konkurs_pk 28.08.06, 22:54 sasiadom z widokiem na uliczke proponuje wyjrzec za okno i zobaczyc jak ladnie zaparkowano fabie miedzy srodkowa klatka a gorna brama w barcelonie;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldhorsys Re: ROTFL srebrna fabia 28.08.06, 23:01 kurde no ja nie mam widoku:/ moze dasz zdjecie? ha! i moze by w ogole robnic zdjecia takim pojazdom na pamiatke? :] Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ROTFL srebrna fabia 28.08.06, 23:05 nie no k.... nic nieskutkuje, no k... nic ! kartki wkladane za wycieraczke, upomnienia. p... wiesniactwo w najczystszej postaci. juz brak slow. jak zrobilem zadyme w zwiazku z parkowaniem skutera (ten sam wspolwlasciciel) polegajaca na wezwaniu policji, dopiero wtedy sie uspokoil. to nie moze tak trwac ! Odpowiedz Link Zgłoś
wez.pigulke Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 08:38 dziś rano to autko zjeżdżało z osiedla, za kierownicą siedział całkiem młody facet, więc jeszcze jest szansa na reedukacje :-) maximus_t2 napisał: > nie no k.... nic nieskutkuje, no k... nic ! > kartki wkladane za wycieraczke, upomnienia. p... wiesniactwo w najczystszej pos > taci. > juz brak slow. jak zrobilem zadyme w zwiazku z parkowaniem skutera (ten sam > wspolwlasciciel) polegajaca na wezwaniu policji, dopiero wtedy sie uspokoil. > to nie moze tak trwac ! Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: ROTFL srebrna fabia 28.08.06, 23:16 zrobcie zdjecie chlopaki! moge was prosic ? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ROTFL srebrna fabia 28.08.06, 23:31 voila : img125.imageshack.us/img125/3382/p8280156tm2.th.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ROTFL srebrna fabia 28.08.06, 23:35 i w troche wiekszym formacie : img125.imageshack.us/my.php?image=p8280156tm2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: ROTFL srebrna fabia 28.08.06, 23:35 hahahahaha!dzieki , a sie usmialem. czyli po tej stronie tez powinny byc miejsca postojowe na skos. (ja tam wole na trawie ;)- zartowalem oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.kapturek Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 09:05 Kiedys przed wjazdem do garazu zaparkowal sobie jakis gosciu ktory mial swoje biuro nad garazami,zdarzalo mu sie juz nie raz taki numer zrobic i mimo zwracania mu uwagi, gdzie zawsze sie tlumaczyl , ze to tylko sekunda dalej robil swoje.Az ktrejs nocy, wracajac do domu chce wjechac do garazu a tu znow jego auto.Postalem chwile-nic.Zaparkowalem auto gdzie indziej i myslalem , ze gosciu jest w biurze ale tez nic.Wiec...przebilem mu opony! a potem siedzac sobie w oknie obserwowalem zajscie jak gosciu sie lapie za glowe i wzywa policje.Brutalne, owszem ale poskutkowalo.Facet juz nigdy nie zaparkowal tak by uniemozliwic wjazd do garazu wlascicielom. Odpowiedz Link Zgłoś
obi12 Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 10:10 nie trzeba przebijac bo to naprawde brutalna metoda i w sumie jest to wykroczenie w postaci niszczenia cudzego mienia. Wg. mnie wystarczy spuścić powietrze w 4 kołach. Jak gościu śmignie po pompkę i straci troche czasu to sie nauczy. Mam ochote tak zrobić w przypadku tego czarnego paścia Forda-ciężarówki. Gościu notorycznie parkuje na trawniku. Już ten wątek był na forum. Przeciez zawsze jest miejsce koło sklepu więc to tylko lenistwo sprawia że gość wybiera trawnik. Taki paść z napędem na 4 koła napewno leje olejem, nawet niechce się przyglądać temu kawałkowi trawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 10:28 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3580138.html Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 10:50 tak, sposob ze spuszczeniem powietrza z opon wydaje sie b. dobry :) przebijanie czy zrzucanie doniczek z balkonow moze byc ryzykowne ;) mnie tez do bialej goraczki doprowadza wlasciciel czarnego forda. z tego jak parkuje wynika ze ma pozostalych w glebokim powazaniu. jak by mogl to by sie wp... tym czolgiem do klatki, bo dwoch krokow podejsc sie nie chce. co do parkowania pod sklepem to np. wlascicielka obskurnego vana z napisem m- collection (czy jakos tak) tez permanentnie wp.. sie na chodnik pomimo parokrotnie zwroconej uwagi i wolnych miejsc. jak mawial moj znajomy : sa ludzie i sa taborety... Odpowiedz Link Zgłoś
chieftain Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 11:18 Zawsze można zbombardować taki żle zaparkowany samochód jajami (najlepiej nieświeżymi z alberta) ;-D Cóż pewne sprawy niestety nie do wszystkich docierają.Ale piętnowanie na forum tego chamstwa chyba troszeczkę pomaga...? Odpowiedz Link Zgłoś
obi12 Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 11:37 piętnować trzeba, warto się dowiedzieć czy to nie przypadkiem moja fobia z parkowaniem na trawnikach, czy więcej osób ma podobne zdanie i warto jednak się pofatygować nocą.. być może większość forumowiczów wyrazi zdanie zeby dać sobie spokój bo to nie taki dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 11:49 bywaja wieksze dramaty, ale to parkowanie jak pod obora u siebie na wiosce jest cholernie irytujace... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.kapturek Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 14:00 Moze i brutalna nie przecze i wykroczenie tez to bylo ale podzialało:) Forda-ciezarowke mijalem jakis czas temu i stoi sobie slicznie na trawce gdzie wkolo mnostwo wolnego miejsca.Moze jego auto potrzebuje kontaktu z zielenia czy co...:).Gadka juz o tym była i co się zmienilo nic! burak zostal burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
vmx Re: ROTFL srebrna fabia 29.08.06, 23:51 no to może mu wbić ziemniaka w wydech? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nawoja1 Re: ROTFL srebrna fabia 30.08.06, 09:55 zwracam uwage na następnego "parkowacza" na trawie : Cinquecento czerwone KVG ... pod górną bramą do Paryża !!!Czy na nich nie ma sposobu ? Odpowiedz Link Zgłoś
chieftain Re: ROTFL srebrna fabia 30.08.06, 12:46 Trzeba obrzucić takiego trawnikowego parkowacza jajkami (najlepiej nieświeżymi zakupionymi na ten cel w albercie)...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
the.y Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 13:28 cześć. obserwując parkingi dziś rano stwierdzam, że tych jajej do obrzucania samochodów parkujących na trawnikach i w innych miejscach utrudniających normalną komunikację zabrakło by chyba nawet w pobliskim tesco. ale tak to już jest, jak coś jest wspólne to niczyje, i nie trzeba o to dbać. pozdro. the.y Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 13:49 zaczyna sie tragedia z parkowaniem. barcelona juz prawie cala zasiedlona, nawet nie chce myslec co sie stanie jak oddadza do uzytku prage i wieden. scenariusz bedzie taki jak w przypadku barcelony,gdzie juz w lutym parking byl prawie pelny. teraz ci co sie nie mieszcza zaczna parkowac troche wyzej jak tylko otworza uliczke, nastepnie wprowadza sie mieszkancy pragi i wiednia i gdzie oni zaczna parkowac - nie mam pojecia (zwroccie uwage ze pomiedzy praga i wiedniem jest znacznie mniej miejsc niz pomiedzy innymi kwartalami). swoja droga krew mnie zalewa jak przechodze przez prawie pusty garaz w barcelonie i widze mnostwo nieuzywanych miejsc wewnatrz kwartalow... Odpowiedz Link Zgłoś
obi12 Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 14:16 krew to by mnie zalała jakbym dał za garaż 25 tysiaków i kazali by mi co miesiąc płacić 100zł czynszu za ten mały kawałek betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
trineo23 Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 15:02 za garaż 24400 to jeszcze bym zrozumiał.Ale to niestety jest miejsce postojowe pod dachem.W garażu można byłoby trzymać np.opony zimowe,narzędzia...A tak możesz tam sobie trzymać jedynie autko.... Odpowiedz Link Zgłoś
20osob Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 15:59 i tych komórek i tych piewniczek jak na lekarstwo.Kupe kasy sie buli za te chaty, co dalszy etap to juz drozej a podstawowych rzeczy typu: rowery,narty,zapasówki itp nie ma gdzie chowac.Jak sobie wogóle radza Ci co nie maja zadnej komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
20osob Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 18:50 Ja tez nie mam drugiego kibla ale to i tak malo miejsca bo klamotow zawsze sie nazbiera. Ciekawe jaka bylaby reakcja gdyby kazdy wlasciciel takiego miejsca garazowego , zrobil sobie powiedzmy takie drzwi,jakies kraty odgradzajace go od innego sasiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 19:53 wypowiadasz sie w imieniu jednej czy dwudziestu osob ? Odpowiedz Link Zgłoś
20osob Re: ROTFL srebrna fabia 31.08.06, 21:03 :), chyba jednej...brak pomyslu na nick,wszystkie sa juz zajete:) Odpowiedz Link Zgłoś