Dodaj do ulubionych

duzy,dobry kebab

IP: 77.255.110.* 29.12.09, 01:45
prosze o aktualne informacje na temat: gdzie w krakowie dostane duzy i dobry, lagodny kebab najlepiej z kurczaka, z sosem majonezowo-jogurtowym.

ps.przegladalam rozne watki w necie i najczesciej albo sa przedawnione informacje albo zachwala sie tylko najbardziej pikantne kebaby- a one niestety mnie nie interesuja.
bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:)
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: seven Re: duzy,dobry kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 02:04
      generalnie dobry kebab w okolicach rynku jest nad prozakiem, a drugi w
      piramidzie kolo bagateli. z tym ze sprecyzuje, ze dobry oznacza w glownej
      mierze, ze nigdy sie po prostu takowym nie strulem ;-) pozostale miejsca w
      obrebie plant radzilbym omijac.. jesli chodzi o duze kebaby to chyba najprosciej
      udac sie na miasteczko studenckie, co prawda to info z okolic lata, ale spore
      porcje byly kolo tego marketu (lewiatana chyba), kolo studia. jeszcze jest
      niesmiertelna budka z zarciem kolo stadionu wisly, gdzie dostaje sie porcje
      wielkosci bochenkow chleba.. ostatnia opcja do rozwazenia to kebab w
      'restauracji' jakims siouxie, sfinksie, czy czyms takim, zdaje sie, ze serwuja
      tam takie rzeczy?
      • Gość: lexi Re: duzy,dobry kebab IP: 77.255.117.* 29.12.09, 12:37
        dzieki za naprowadzenie :)
        w 'restauracji' siouxie z tego co widzialam w menu to potrawa o nazwie kebab w ogole go nie przypomina:P
        w sfinksie podobno jest ale nie ma w necie aktualnych opini.
        • Gość: nhca Re: duzy,dobry kebab IP: *.chello.pl 29.12.09, 15:56
          Powiem szczerze , że takiego świetnego Kebabu jak na rogu Francuskiej i
          Zwycięzców na Saskiej Kępie to w Krakowie nie jadłem. Polecam jak ktoś będzie w
          okolicy.
        • seven Re: duzy,dobry kebab 30.12.09, 16:24
          jeszcze mi sie przypomnialo, ze w galerii krakowskiej jadlem z dwa mesiace temu
          jakis doner kebab, co ciekawe chyba byl z baranina, a nie jak zwykle kura albo
          wolowina. zawijany tam byl duzo wiekszy niz kebab w ciescie nad prozakiem, z tym
          ze powiekszaja je glownie dzieki warzywom (miesa jest imho tyle samo). a i
          jeszcze ostrzezenie, gosc ktory robi tam kebaby nie umie ich zawinac na koncu w
          zwiazku z czym te koncowki sie rozpieprzaja i sie praktycznie nie da zjesc w
          cywilizowany sposob:P
          • Gość: mairs Re: duzy,dobry kebab IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 18:02
            koło Bagateli nie polecam, wystarczy stanąć obok i powąchać - smakuje
            tak jak "pachnie"
    • Gość: tom Re: duzy,dobry kebab IP: *.autocom.pl 01.01.10, 18:13
      panowie ja jadlem ostatnio w Barze Max na rondzie grzegozeckim -
      rewelacja, duzo drobiowego miesa i profesjonalne sosy - polecam!!!
      • Gość: jacuzzi warior Re: duzy,dobry kebab IP: *.82-134-23.bkkb.no 04.01.10, 07:32
        kurcze, nie pamietam, w ktorej to kebabowni kebabmakerzy dodawali do kebabow cos
        "od siebie" ?
        • Gość: krzys Re: duzy,dobry kebab IP: *.autocom.pl 04.01.10, 21:51
          tematem jest dobry duzy kebab kolego - hihihi

a jesli chodzi o twoje pytanie to kebab na grodzkiej - kumpel tam
          pracowal - nie polecam
          • Gość: tomson Re: duzy,dobry kebab IP: *.multi-play.net.pl 06.01.10, 01:09
            to znaczy dawał coś od siebie?a jak tak to jak to robił?
            • jeriomina Re: duzy,dobry kebab 06.01.10, 23:08
              Może lepiej nie wiedzieć:)
            • Gość: dd A kebabiarnia co dodawali cos od siebie... IP: *.betanet.pl 13.01.10, 15:57
              to nie byla przypadkiem kebabiarnia nad klubem "Prozak"?
    • krakowianka_df Re: duzy,dobry kebab 15.01.10, 21:22
      galeria krakowska na górzę "doner kebab" w cieście. świetny i
      ogromny- łagodny sos też ekstra ;)

jeśli masz troche czasu można się przejechac do Skawiny (10 km od
      Krakowa). Kebab najlepszy pod słońcem! moi znajomi jeżdżą specjalnie
      z krk i wieliczki na kebaba! polecam :)
      • jeriomina Re: duzy,dobry kebab 15.01.10, 23:11
        Tam, gdzie zapiekanki, koło stacji pkp?
    • Gość: kebab men Re: duzy,dobry kebab IP: *.gellwe.pl 17.12.10, 13:35
      Witam, już w wielu miejscach w Krakowie jadłem kebaba, ostatnio bardzo mi smakuje na Prądniku Czerwonym , na ul. Marczewskiego 2 nazywa się bodajże APETITO . Zdecydowanie polecam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka