Gość: mieszkac IP: 82.139.11.* 10.08.06, 20:34 Da sie zdobyc w Krakowie takie mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: TBS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:53 Zastanów się, bo podobno TBS strasznie sobie jedzie w kulki z klientami i w trakcie zmienia stawki. popytaj, poszukaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugos Re: TBS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 11:34 "podobno" i "podobno" i kolega kolegi widzial, ze kolega kolegi slyszal :) lubie takie wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
malewa1 Re: TBS 12.08.06, 17:32 pewnie sie da. Tylko zastanów sie dobrze!TBS były faktycznie super kilka lat temu kiedy kredyty były b. wysoko oprocentowane i dla większości ludzi były jedyną szansą na jakieś mieszkanie! Ja mieszkam w TBS gdzie partycypantem jest gmina więc jestem w innej sytuacji.Mam 54 metry płacę 830zł czynszu + energia telefon . Jest to napewno mniej niż na wolnym rynku, ale jesteś najemcą o bliżej niesprecyzowanym statusie.Spłacasz kredyt , który wziął TBS i nie wiadomo co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś