Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 22:06 co sadzicie o XI LO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:35 nie idz do liceum w nowej hucie, któregokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 18.04.06, 21:14 a tak na serio to zalezy na kogo się trafi. podsumowując ponad połowa z mojej byłej klasy studiuje dziennie na uczelniach państwowych.... ale mamy też swoją reprezentacje na KSW , no żeby nie było!:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: XI LO IP: *.pk.edu.pl 21.04.06, 18:19 masz jakieś kompleksy chyba, ew. nigdy w nh nie byłeś. a xilo jak najbardziej polecam każdemu z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:24 Ze niby do mnie to było? Mieszkam niedaleko tej zakały miasta... a zapewne ja wiem lepiej gdzie mieszkam, niż ty:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 22.04.06, 19:27 Huta to "zakala miasta"? No nie wiem , ale wydaje mi się ,że napewno nie większa niż takie zadupia i slamsy jak Kurdwanów , Bieżanów czy inne takie.Wydaje mi się jednak,że totalną "zakała" jest ten kto wydaje swoje opinie na podstawie stereotypów, a to dlatego ,że tym wlaśnie zachowaniem daje świadectwo ,że nie ma własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Offtopic Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:43 Mieszkam koło nowej huty od 10 lat więc naprawdę twierdzenie "nie ma własnego zdania" nie jest na miejscu. Udało mi się stracic telefon czy pieniądze w Nowej Hucie własnie a nie na Biezanowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 23.04.06, 10:45 mieszkam w Hucie ponad 20 lat i nie mam na szczęście takich przykrych doświadczeń.a dwie imprezy które się przykro dla moich znajomych skończyły, wcale nie miały miejsca w Hucie tylko w "bezpiecznym " centrum miasta. Czy to ma znaczyć , że należy siedzieć w domu, zrzucić bombę na tzw. "niebezpieczne dzielnice", tylko dlatego,że bandy bezmózgich kretynów przewalają się po całym mieście?! Jakoś tego nie widzę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 18.04.06, 21:09 było fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:17 panom plujacym jadem juz dziekujemy :) a sama XI - coz, zwyczajne przecietne LO :) z tego co sie slyszy to XII LO ciut lepsze :) jak jestes z Huty rozwaz jeszcze III (najlepsze z tej grupy), jak spoza, cos od I do VI, VIII i X chyba tez bylyby dobre wyborem. ps. jaki profil i ile sie spodziewasz punktow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: XI LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:49 W XI LO jest bradzo dobra klasa o profilu mat.-inf. sam ja kończyłem i nie żałuje! Wszyscy wylądowali na studiach dziennych! Jeśli chodzi o trójke, to z moich znajomych, niewiele osób dostało sie na dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:34 profil dziennikarsko medialny, spodziewam sie ok 140 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC NH Re: XI LO IP: *.pc-help.com.pl 27.04.06, 16:58 Wku..a mnie najbardziej jak mówicie coś o Hucie gó.. o niej wiedząc i bojac się tu przyjechać po obejrzeniu reportażu z ''Uwagi'' CO DO XI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 27.04.06, 21:09 dobrze prawi! Nie wiem co bardziej nieracjonalne: chodzić do szkoły w Nowej Hucie czy dokonywać wyborów na podstawie stereotypów moi drodzy "popliberałowie" .... Odpowiedz Link Zgłoś