IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 22:06
co sadzicie o XI LO?
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:35
      nie idz do liceum w nowej hucie, któregokolwiek
      • Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 18.04.06, 21:14
        a tak na serio to zalezy na kogo się trafi. podsumowując ponad połowa z mojej
        byłej klasy studiuje dziennie na uczelniach państwowych.... ale mamy też swoją
        reprezentacje na KSW , no żeby nie było!:P:P:P
      • Gość: zx Re: XI LO IP: *.pk.edu.pl 21.04.06, 18:19
        masz jakieś kompleksy chyba, ew. nigdy w nh nie byłeś. a xilo jak najbardziej
        polecam każdemu z krakowa
        • Gość: ble Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:24
          Ze niby do mnie to było?
          Mieszkam niedaleko tej zakały miasta... a zapewne ja wiem lepiej gdzie mieszkam, niż ty:/
          • Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 22.04.06, 19:27
            Huta to "zakala miasta"? No nie wiem , ale wydaje mi się ,że napewno nie większa
            niż takie zadupia i slamsy jak Kurdwanów , Bieżanów czy inne takie.Wydaje mi się
            jednak,że totalną "zakała" jest ten kto wydaje swoje opinie na podstawie
            stereotypów, a to dlatego ,że tym wlaśnie zachowaniem daje świadectwo ,że nie ma
            własnego zdania.
            • Gość: Offtopic Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:43
              Mieszkam koło nowej huty od 10 lat więc naprawdę twierdzenie "nie ma własnego zdania" nie jest na miejscu. Udało mi się stracic telefon czy pieniądze w Nowej Hucie własnie a nie na Biezanowie...
              • Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 23.04.06, 10:45
                mieszkam w Hucie ponad 20 lat i nie mam na szczęście takich przykrych
                doświadczeń.a dwie imprezy które się przykro dla moich znajomych skończyły,
                wcale nie miały miejsca w Hucie tylko w "bezpiecznym " centrum miasta. Czy to ma
                znaczyć , że należy siedzieć w domu, zrzucić bombę na tzw. "niebezpieczne
                dzielnice", tylko dlatego,że bandy bezmózgich kretynów przewalają się po całym
                mieście?! Jakoś tego nie widzę:/
    • Gość: lkkl Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 18.04.06, 21:09
      było fajnie!
      • Gość: ad Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:17
        panom plujacym jadem juz dziekujemy :)
        a sama XI - coz, zwyczajne przecietne LO :) z tego co sie slyszy to XII LO ciut
        lepsze :) jak jestes z Huty rozwaz jeszcze III (najlepsze z tej grupy), jak
        spoza, cos od I do VI, VIII i X chyba tez bylyby dobre wyborem.
        ps. jaki profil i ile sie spodziewasz punktow?
        • Gość: mi Re: XI LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:49
          W XI LO jest bradzo dobra klasa o profilu mat.-inf. sam ja kończyłem i nie żałuje!
          Wszyscy wylądowali na studiach dziennych!
          Jeśli chodzi o trójke, to z moich znajomych, niewiele osób dostało sie na dzienne.
        • Gość: :) Re: XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:34
          profil dziennikarsko medialny, spodziewam sie ok 140 pkt
    • Gość: MIESZKANIEC NH Re: XI LO IP: *.pc-help.com.pl 27.04.06, 16:58
      Wku..a mnie najbardziej jak mówicie coś o Hucie gó.. o niej wiedząc i bojac
      się tu przyjechać po obejrzeniu reportażu z ''Uwagi'' CO DO XI
      • Gość: bibi Re: XI LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 27.04.06, 21:09
        dobrze prawi! Nie wiem co bardziej nieracjonalne: chodzić do szkoły w Nowej
        Hucie czy dokonywać wyborów na podstawie stereotypów moi drodzy "popliberałowie"
        ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka