Gość: rzęsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:07 właśnie gdzie panuje najlepsza? Które LO jest takie że poziom jest dość dobry ale nie za wysoki? (dlatego nie wymieniajcie mi I i V ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alexxz Re: Grunt to atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 07:13 Ja sama stoję przed trudnym wyborem liceum. Może spróbuj VI albo VIII? To dobre szkoły, na wysokim poziomie, panuje w nich jednocześnie dobra atmosfera, przynajmniej z tego, co wywnioskowałam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzęsa Re: Grunt to atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:19 właśnie nie wiem czy nie za wysoki.. będę mieć 4,8 gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Grunt to atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:34 Moi koledzy, którzy nie wiedzą czy będą mieli pasek sie wybierają do VIII, więc ja myślę że nie ma problemu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: Grunt to atmosfera IP: 195.150.76.* 18.05.07, 19:05 To naprawdę nie zależy od tego, czy się będzie mieć pasek, czy nie - wszystko zależy głównie od wyników egzaminu i ocen. Warto starać się o dostanie do dobrej szkoły, nie mając paska. Bo możesz nie mieć paska, za to - świetnie zdany egzamin i dobre oceny z przedmiotów, które brane są pod uwagę do odpowiedniej klasy. Poza tym: nie jest regułą, że jak ktoś pójdzie do tzw. "złego" liceum, to później nie dostanie się na studia. Tak samo - to, że będziesz chodzić do najlepszego liceum - tonie oznacza, że od razu świetnie zdasz maturę. Odpowiedz Link Zgłoś