Gość: Stefan IP: *.autocom.pl 15.05.09, 23:24 POPIERAM!!!! Dzięki temu, że przez całe liceum (V LO) grałem w brydża (niestety tylko w kuluarach - lub pod ławką na lekcji), wyszedłem na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janusz Gimnazjaliści będą grali w karty IP: 93.159.143.* 16.05.09, 09:52 Może raczej zajęcia pozalekcyjne Dawno temu to było. Chadziłem do ZSZ czyli zawodówki i greałem w brydża. Nie mam zdania czy przeniosło się to na wyniki w nauce Chybha NIE bo wrodzonego lenistwa nie zwalcza NIC. Gram do dziś, choć nie jest to pasja tylko ROZRYWKA. Natomiast radziłbym tym z Państwa co mają wpływ na proces nauczania szeroko pojęty zmienić nieco swe poglądy. Znacznie lepisze efekty w nauce były wtedy gdy ucznia można było pozostawić dla ugruntowania wiedzy na 2-gi rok, a prawa to miał nauczyciel, a nie uczeń. Pozdrawiam tych co wymyślają "mądre" nowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsKa 6 godzin ... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.09, 15:18 6 godzin dodatkowo czy kosztem czegoś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logiczny Re: 6 godzin ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 20:31 dodatkowo to nie kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsKa Re: 6 godzin ... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.09, 00:07 Skąd wiadomo, że dodatkowo, choć przy nowych wytycznych z ministerstwa chyba inaczej nie może być. A jeśli dodatkowo to czy 6 godzin to nie za dużo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.J. Re: 6 godzin ... IP: *.chello.pl 19.05.09, 20:34 To ma być klasa sportowa i tyle zajęć mają uczniowie w klasach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś