Dodaj do ulubionych

Dogrywkowy horror

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 01:32
mecz był wstrzymany jak podają inne źródła na kilkadziesiąt sekund a sytuacje
błyskawicznie uspokoiły siły porządkowe. Brawo dla organizatorów za sprawna
akcje:)
Po co tak kłamiesz panie Kordyl?
Po co?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hop Re: Dogrywkowy horror IP: *.compower.pl 16.09.06, 10:15
      Słuchalem transmisji w Radiu kraków, komentator także wpsominał o dłuższej
      przeriwe związanej z zadymą kiboli Cracovii. Wbrew obietnicom Filipiaka dalej
      panuje na Kałuży bandytyzm i chulignastwo. Cale szczescie, że stadion nie nosi
      już imienia Papieża...
      • Gość: Pasiak69 Re: Dogrywkowy horror IP: *.acn.airbites.pl 16.09.06, 11:26
        Przerwa była spowodowana interwencją lekarza, udzielającego pomocy bramkarzowi
        ŁKS-u. Sama końcówka tej przerwy była spowodowana oczekiwaniem sędziego na
        zaprowadzenie porządku.
      • Gość: p Re: Dogrywkowy horror IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 16:34
        włąsnie nie prawda. Postęp jest ogromny.
        Porównaj 1000 bandzirów katujacych piłkarzy Arki na Wisle do kilkunastu
        natolatkow spacyfikowanych w 30 sekund naKałuży...
        ale ty nie chcesz tego bo jestes wislakiem...
        • Gość: Hop Re: Dogrywkowy horror IP: *.compower.pl 17.09.06, 21:25
          Nie jestem zadnym wislakiem. Kibicuje innemu klubowi z Krakowa. Ale u was już
          tak jest, jak tylko ktos skrytykuje wasz klub to zaraz musi byc wislakiem.
    • Gość: Pasiak69 Re: Dogrywkowy horror IP: *.acn.airbites.pl 16.09.06, 11:19
      Policja NIE interweniowała. Kilka osób przeskoczyło przez ogrodzenie i pobiegło
      pod sektor gości. Interweniowała służba porządkowa. Trwało to może minutę.
      Policja następnie weszła w strefy buforowe i tam stali, ale Nie interweniowali,
      bo nie było już takiej potrzeby. Nie podobały mi się te zajścia i nie zamierzam
      nikogo tutaj bronić, ale relacji domagam się rzetelnej, tak jak poprzednik.
      A sytuacji z ŁKS-em jest mi zwyczajnie szkoda. Mam już na tyle lat, że pamiętam
      doskonale naszą zgodę ze stadionów i lodowisk! Zresztą mogło być inaczej, ale
      najpierw grupka naszych wyraziła swoje zdanie na temat pewnej zgody ŁKS-u. ŁKS
      odpowiedział obrażaniem Arki, a tego na stadionie Cracovii robić nie wolno.
      Inna sprawa, to taka że już przed meczem można było się duszukać w sieci
      pewnych oznak, że niektórym osobom zależy na pogorszeniu stosunków Pasy-ŁKS i
      to po obydwu stronach. Niestety cel osiągnęli...
      Wielka szkoda....
      • Gość: Adams Re: Dogrywkowy horror IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:33
        Drogi kolego, gdzie się sie podziało Wasze forum "Cracoviackie"? Dla jasości -
        jestem fanem ŁÓDZKIEGO KLUBU SPORTOWEGO, na meczu nie byłem, ale już wiem, że
        doszło do jakiś tam jazd na Arkę Gdynia. Generalnie , jeżeli możesz to napisz
        mi adres do Waszego forum. Też jestem "troche stary" i CRACOVIE daże
        szacunkiem, ale nasze lata w kibicowaniu juz mineły, teraz "u władzy sa "młode
        wilczki"
        • Gość: Cyfra Re: Dogrywkowy horror IP: *.w.pppool.de 17.09.06, 10:01
          ość portalu: Adams napisał(a):

> ale nasze lata w kibicowaniu juz mineły, teraz "u władzy sa "młode
          > wilczki"

ja bym raczej ich nazwal "kundelkami"....
          I guzik mnie obchodza ich zgody czy tez nie.Na moim stadionie ma byc spokoj i
          doping dla moich ukochanych Pasow,a nie antydoping..Ja jestem kibicem Cracovii a
          nie antywisly..Jak sie komus nie podoba to niech wy....
          Najwyzszy czas zrobic porzadek z tymi gnojami!Nie pomoze po dobroci to i inne
          sposoby sie znajda!
        • Gość: Pasiak69 Re: Dogrywkowy horror IP: *.acn.airbites.pl 18.09.06, 10:32
          Nie wiem czy jeszcze jesteś kolego, ale jakby co to forum kibiców Cracovii
          znajduje się na stronie: www.cracovia.krakow.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka