michal18833 27.02.08, 21:52 theprisonbreak.net/news.php?readmore=325 sam to powiedział a dokładnie na 8:15 filmiku !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Linc w Polsce 27.02.08, 22:31 No zrozumiałam, że promuje Prisona w Europie. Ale co tu promować?? Ten czwarty sezon??? Może to już jakieś stare nagranie? A tą Polską to rzucił tak jakoś jakby chciał po prostu wymienić jakieś miejsce na końcu świata i tak mu przyszliśmy do głowy. No ale kto wie, może na niego wpadnę w piątek na mieście;))))) ------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Linc w Polsce 27.02.08, 23:17 Chyba masz racje Sil <hihihi>. Zresztą nawet jeśli to prawda, to co mi z tego, skoro nie trawię Linca??? ;P Co innego gdyby to był Michael <rozmarza się> :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Linc w Polsce 28.02.08, 06:46 Przecież sam nie będzie promował, więc może i Majkiego zabierze;))) A w ogóle to on taki słodki jest, jak możesz go nie trawić?? Aż się rozczuliłam jak mówił o mamusi i licznym rodzeństwie zgromadzonym w studio. Szkoda, że urwało filmik, na pewno mamusia podeszła i cmoknęła go w czółko.... Toż to chodząca słodycz!!! --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Linc w Polsce 28.02.08, 08:14 Bleeeeeeee. Dobrze, że nie oglądałam :P:DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Linc w Polsce 28.02.08, 10:41 oj coś mi się wydaje, że to jakiś stary wywiad...a Linkowi moze pomylil się Holand z Poland, bo jakoś w jego przyjazd nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Linc w Polsce 29.02.08, 00:25 sil.wen napisała: > Przecież sam nie będzie promował, więc może i Majkiego zabierze;))) W takim razie jestem jak najbardziej za przyjazdem Linca do Polski ;DDD Darwinku zlituj się i przyjeżdżaj do nas!!! ;P :D Aha i KONIECZNIE zabierz za sobą Majka <lol>. A w ogóle t > o > on taki słodki jest, jak możesz go nie trawić?? Aż się rozczuliłam jak mówił o > mamusi i licznym rodzeństwie zgromadzonym w studio. Szkoda, że urwało filmik, n > a > pewno mamusia podeszła i cmoknęła go w czółko.... Toż to chodząca słodycz!!! Zdaję sobie sprawę, że jest słodki <lol>. I te jego miny kotka srającego na puszczy, gdy próbuje wymyślić coś mądrego ;P ;D Achhhhhhhhh sama poezja <hihihi>. Ale ja chyba jestem nieczuła na jego urok lub (co jest bardziej prawdopodobne ;P) preferuję takich smutasów i samotnych mścicieli jak Michael :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Linc w Polsce 29.02.08, 00:39 aniuta75 napisała: > Ale po co on tu przyjedzie? :P:D No żeby klatą poświecić ! :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Linc w Polsce 29.02.08, 09:39 no ale jak chce klata zabłysnąć to tylko w lecie może przylecieć, bo inaczej jeszcze nam się rozchoruje i dopiero by było.....;-) ale napewno by się znalazły chętne do opieki na nim....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Linc w Polsce 29.02.08, 14:18 magdawaw1 napisała: > no ale jak chce klata zabłysnąć to tylko w lecie może przylecieć, bo > inaczej jeszcze nam się rozchoruje i dopiero by było.....;-) Też prawda <hihihi>. Zaraz coś by załapał, szczególnie tej "zimy", która jest wyjątkowo urodzajna jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju przeziębienia i grypy :P > ale napewno by się znalazły chętne do opieki na nim....;-) Pewnie pierwsza w kolejce była by nasza Sil :D Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Linc w Polsce 29.02.08, 22:35 Luczijka napisała: > Pewnie pierwsza w kolejce była by nasza Sil :D< ------------------------------------- Ha ha ha, bardzo śmieszne. No ale w sumie dlaczego nie, przecież choremu bliźniemu pomocy bym nie odmówiła. ------------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś