05.05.05, 22:01
Czy komuś z was zabrakło miejsca w czystopisie? Ja mam szerokie pismi i
zakończenie umieściłam własnie tam...Na końcu napisałam ze dokończenie jest w
brudnopisie i zaznaczyłam fragment który odnosi się do wupracowania. Jak
myślicie, czy zostanie on oceniony???
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus_ka Re: Brudnopis IP: *.compower.pl 05.05.05, 22:05
      Ja w ogole nie kozystalam z brudnopisu ... najpierw napisalam olowkiem a
      pozniej wymazalam ... i byl gites ... a co do brudnopisu ... moja nauczycielka
      od majcy - jest egzaminatorem - powiedziala nam ze jesli rozwiazanie zadania
      nam sie nie zmiesci w wyznaczonym miejscu to mamy napisac: "prosze o
      sprawdzenei rozwiazanai z brudnopisu" ... i bedzie gites ... wiec powinni Ci
      uznac ...
      • klaudiapmp Re: Brudnopis 05.05.05, 22:07
        Dzięki...bo jeśli tego nie uznają odrazu leca mi punkty za kompozycje...
        • edwin.sk Re: Brudnopis 05.05.05, 22:09
          a ja sobie motura w brudnopisie narysowałem:P
          • Gość: ex Re: Brudnopis IP: opalka.siec* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:12
            a jak nie zdążyłem przepisac.. i napisalem dokonecznie w brudnopisie. .to
            uznaja?
            • Gość: justynka Re: Brudnopis IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 22:26
              komisja nam powiedziała że jak nam nie starczy miejsca, to mamy słowo BRUDNOPIS
              skreślić i napisać CZYSTOPIS i pisać dalej ;)
              • Gość: surmonis@o2.pl Brudnopis IP: *.zset.olsztyn.pl 06.05.05, 13:19
              • Gość: surmonis@o2.pl Brudnopis IP: *.zset.olsztyn.pl 06.05.05, 13:20
                no tak a ja na polskim wczorajszym namalowałem głowe typa krzyczącego matura,
                ciekawe jak osoba która mnie będzie sprawdzać ma zamiar to przyjąć:)
                • Gość: Ewka Re: Brudnopis IP: *.chello.pl 06.05.05, 13:23
                  a ja skreśliłam napis brudnopis i pisałam dalej!!!!!!!!!!!!!!No bo co miałam
                  zrobić???!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka