Dodaj do ulubionych

WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!!!

IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 09:00
MAM PRPOZYCJE PODISUJECIE SIĘ CI KTÓRZY CHCECIE POPRAWKĘ W WAKACJE... NIE
CHODZI MI O POWTÓRKE MATURY Z MATMY, ALE ABY CKE ZORGANIZOWAŁO POPRAWKĘ W
WAKCJE A NIE DOPIERO W STYCZNIU !!!!!!!!!! WPISUJCIE SIĘ CZYM NAS WIĘCEJ TYM
LEPIEJ
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 09:06
      JA JESTEM ZA :)
      • Gość: lele Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 14:16
        ja się podpisuję.Domagam się poprawki!
        ale nie wierzę, że cke coś zmieni, musiałoby znowu odwracać wszystko do góry
        nogami
        a juz i tak sporo namieszało
        albo inna możliwość
        dadzą nam taką poprawkę, która pokaże jacy to my już komletnie beznadziejni
        jesteśmy:(poprawki powinny być dopasowane do takiego poziomu, aby uczeń jednak
        zdał-czyli nieco łatwiejsze
        a nowa matura miała być z założenia obiektywna
        uczelnie nagle nie otworzą nam drzwi, niestety:((
        jestem załamana...
        • Gość: KKKKKKKKKKKKKKKKKK Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:09
          PODPISUJE SIĘ
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lukas Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.barak-online.net 11.05.05, 09:08
      good idea
      im szybciej tym lepiej..
      • Gość: Oddy Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.05.05, 09:14
        Tez bym bardzo chciala poprawiac w wakacje, zwlaszcza, ze maturka na prawde
        byla trudna, duuuuuuuzo trudniejsza od probnej. Bylam zaskoczona: malo zadan,
        ale wysokopunktowane, brak zad. z algorytmu-nasladowanie toku myslenia....
        powtorka bylaby wskazana:)
        • izunia300 Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! 11.05.05, 17:23
          Ja też się zgadzam z tą poprawka i to jak najszybciej, żebyśmy mogli jeszcze na
          jakies studia pójść!!
          • Gość: imp Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.mikrus.pw.edu.pl 11.05.05, 23:13
            dla debili ktorzy banalnych zadan roziwazac nie potrafia nie ma miejsca na
            studiach
      • Gość: :-)! Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:44
        ZA!!
    • Gość: . Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.net.autocom.pl 11.05.05, 09:25
      zgadzam sie.
    • Gość: judith Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: 213.155.168.* 11.05.05, 10:25
      Jestem za!
    • Gość: jaa Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 10:36
      jestem za !!!
      • Gość: :( Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.miechow.com / 82.177.44.* 16.05.05, 20:21
        ja też jestem za
    • Gość: anna Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 11:06
      zgadzam się
    • Gość: ja Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 11:39
      jestem za :))
      • agnieszka_181 Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! 11.05.05, 11:42
        ja tez jestem za!! powinni dac nam szanse na powtorke w wakacje!!!
        • Gość: qqq Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: 195.205.97.* 11.05.05, 12:22
          oh yes repeat !
        • ninamazurek Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! 11.05.05, 14:01
          jestem za a nawet przeciw temu żeby poprawka była z styczniu!!!!!!!!!!
    • Gość: kitty Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:27
      hmmm...JESTEM ZA to fakt!!!ale po pierwsze raczej sie nie wyrobia z nowym
      ulozeniem bo za duzy bajzel maja!a poza tym to sa debile...a po drugie to nie
      pisze sie takich rzeczy na forum tylko jak juz chcecie to pisac petycje i potem
      zbierac petycje z dokladnymi danymi!
      • Gość: myszaaaaa Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 13:36
        jestem za
    • majkp Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! 11.05.05, 14:37
      pewnie ze chcem
    • Gość: jaca1410 Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.csk.pl 11.05.05, 15:30
      popoieram
    • Gość: Fenix Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:54
      Jestem za
    • Gość: mm Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 16:50
      jestem za
    • Gość: Ola_ Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: 217.149.246.* 11.05.05, 20:02
      jestem za
    • Gość: Załamana:( Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:36
      JA chce powtórke!!!!!!!!!!!!! Jestem totalnie załamana... Nie chce tracic roku
      na nauke matemtyki ( juz dość sie jej uczyłam od września!) , bo CKE sobie
      jakies doświadczenia na nas maturzystach robią!! Chce być wolna, a nie chce byc
      królikiem doświadczalnym!!:( Ja już miałam plany na przyszłość, ale dzięki
      GENIALNEJ Komisji zmieniały sie one całkowicie:( Ja tak nie chce... Jestem
      pewna,że nie zdam matmy:( to mnie dobija, bo tępa nie jestem!! ALe stres i brak
      czasu nie pozwoliły mi na zrobienie tych zdań:( Zróbmy coś, by jakoś to
      zmienić!!:( JA CHCE POWTÓRKI i chce normalnych zdań!! To jest poziom
      podstawowy, zatem wydaje mi sie , że każdy powinien z łatwością go zdać!!
      Zróbmy coś z tym!! :(
    • Gość: mirel Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:39
      ja popieram:) bo nie chce roku zmarnować:/
      • Gość: buba Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:08
        proponuje obnizyc prog zdawalnosci matury ktora juz pisalismy a nie organizowac
        szybsza poprawke...
        • Gość: sda Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:06
          A ja proponuje i obnizyc poziom i przeniesc poprawke na sierpien!!
    • Gość: EMek Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:58
      ja sie pisze !! Na bank zjebalem matme ... pozdro @ll
    • Gość: z.r.m. Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:54
      widze ze niewiele osob tego chce.. widocznie uswiadomily sobie ze nic nie umieja
      i ze to bedzie za malo czasu zeby sie pouczyc.. ewentualnie ze matura to za
      wysokie progi dla nich i ze do tego jeszcze nie dojrzeli;)
    • Gość: czarny Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.05.05, 11:49
      juz widze jak cke spieszy aby czytac te wasze posty
      • Gość: Łukasz Re: WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ !!! IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:09
        dołączam sie. Oblałem :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka