Dodaj do ulubionych

Są już odpowiedzi..hehe

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 16:19
umieścili już odpowiedz...ale jest jeden problme..nie wpuszcza serwer jak na
razie do nich..hehe :/
Obserwuj wątek
    • Gość: rodion Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.imperiumnet.pl 12.05.05, 16:23
      to zróbmy se tak :) :
      kto pierwszy zdoła sciągnąć klucze, niech skopiuje je do worda i wklei tu na
      forum, żeby nie było komplikacji. what about that?
      • Gość: Asiulka Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 16:29
        ok..ale mi się wydaje, że oni zaciemnili..i umieścili poprostu ikonke "pobierz
        odp" a tak naprawdę żadnych odp nie ma..gdyż gdyby był serwer przeciążony to
        pewnei wogóle na stronke cke by nie wpuszczało a nie tlyko dziwnym zbiegiem
        okoliczności akurat na odpowiedzi z polskiego :p
        • Gość: maturra Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 16:33
          też o tym pomyślałam ;-)) podobno ludziom, którzy dzwonili, mówili, że będzie
          jutro..
    • Gość: rodion Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.imperiumnet.pl 12.05.05, 16:32
      zazwyczaj nie wspieram teorii spisku, ale tym razem coś w tym jest :)
      szczególnie że w momencie pojawienia się odpowiedzi było ok. 600 użytkowników,
      czyli niewiele więcej niż zwykle. pare minut temu wzrosło dwukrotnie, ale teraz
      znów jest 600 osób a serwer rzekomo przeciązony...
    • Gość: rodion Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.imperiumnet.pl 12.05.05, 16:35
      w taki sposób CKE uczy nas jak wdzięcznie omijać regulamin. no ale poczekajmy.
      jakiś informatyk mógłby powiedzieć czy te przypuszczenia mogą być prawdziwe...
    • Gość: AnKa Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 12.05.05, 16:38
      są ale ich nie ma ...ale beznadzieja ..bleh
      • Gość: maturra Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 16:59
        koło 500 ludzi na stronie i nie działa,,, ;-/
        • Gość: rodion Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.imperiumnet.pl 12.05.05, 17:01
          może teraz by ktoś zadzwonił... (ja sie boje!)
          • Gość: Maturzysta Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 17:07
            Prawy przycisk i zapisz element docelowy jako. U mnie zadziałało i klucz mam
            już na komputerze.

Ps. Dosyc przyjazny :)
    • Gość: rodion Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.imperiumnet.pl 12.05.05, 17:09
      aaa! to go opublikuj nam :)
    • Gość: lalala Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.05.05, 17:13
      mam juz odpowiedzi!!! nie da sie skopiowac tu bo sa w pdf
    • Gość: rodion Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.imperiumnet.pl 12.05.05, 17:15
      oczywiście ze sie da. ctrl+a to jest zaznacz wszystko, ctr+c kopiuj, ctr+v
      wklej do worda i na forum :)
    • Gość: lalala Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.05.05, 17:21
      zalozylam osobny temat - odp. z cke - i wkelilam
    • Gość: rodion Re: Są już odpowiedzi..hehe IP: *.imperiumnet.pl 12.05.05, 17:22
      i gdzie tu jakiś solidaryzm społeczny?
      olaboga :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka