Dodaj do ulubionych

MATMA ROZSZERZONA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:02
zawse jakos dawlam sobie rade z matmy, ale ostanti robilam sobie zestaw z
matme rozserz i umialam jedno zad:-(( czy tylko dla mnie jest to takie
trudne...
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddddddd jestem z tobą ,mam to samo jak nie gorzej. IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 19:18
      • Gość: Marta Gdańks Re: jestem z tobą ,mam to samo jak nie gorzej. IP: *.przywidz.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 10:13
        Jestem totalnie załamana!!!Zadania były do zrobienia ale potrzeba było więcej
        czasu. Nie jestem taka głupia z matmy, ale spiesząc się zrobiłam mnóstwo błędów
        nie mówiąc już o tym, że nie zdążyłam wszystkiego zrobić. Chyba zdam ale na nie
        więcej jak 60%. Rozszerzony poziom był bardzo trudny. Wszystko nam w tym kraju
        utrudniają Angielski też mi się nie podobał. Facet z płytki mówił bardzo
        niewyraźnie. Oczywiście maturka była trudniejsza niż próbna. "Oni" chyba chcą by
        uniwerki świeciły w październiku pustkami. Pewnie biologia też będzie do bani:(.
        Jesteśmy królikami doświadczalnymi. Przyszły rocznik będzie pozbawiony
        tegorocznych błędów. No cóż...
    • Gość: oxx Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:40
      A jakie zestawy robilas?
      • Gość: Adrian Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:59
        Pociesze CIe, choc bedzie to marne pocieszenie..tak jest z wiekszoscia ludzi:(( To bedzie porazka tej matury!! szkoda gadac..Ale kogo to wina?:) Ja mysle ze moja, bo w miesiac nie jestem w stanie poprawic 3 lata bimbania:)
        • Gość: Mdx Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 06.05.05, 23:03
          ech nie pozostaje minic innego jak tylko się z wami zgodzić.. :(
          • Gość: rk gorzka prawda IP: 80.51.249.* 06.05.05, 23:11
            no niestety... u mnie w szkole przez 3 lata 90% ludzi zdajacych matme - w tym
            ja - to byla olewka. no znaczy cos tam sie robilo... od spr do spr... ale nikt
            nie powie z czystym sumieniem, ze sie uczyl :|

zobaczymy, moze nie bedzie az tak tragicznie
            ...
            chyba sam nie wierze, w to, co pisze :/
            • Gość: nokas Re: gorzka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:29
              To zalezy mnie(icala klase) nauczyciel od pierwszej klasy nastawia ze my tej
              matury nie zdamy wiec zaskoczenia nie bedzie
              • Gość: mf rzeszów Re: gorzka prawda IP: 80.50.19.* 07.05.05, 00:05
                Takie zadania jakie sa na poziomie rozsz. to ja ledwo rozwiazywalem w szkole
                jak bylem na biezaca z tematem...teraz to jest kosmos
              • Gość: mf Re: gorzka prawda IP: 80.50.19.* 07.05.05, 00:05
                Takie zadania jakie sa na poziomie rozsz. to ja ledwo rozwiazywalem w szkole
                jak bylem na biezaca z tematem...teraz to jest kosmos
        • Gość: Anka MATMA ROZSZERZONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:32
          Jest w tym jakaś prawda. za mało się uczyłam, ale fakt faktem te zadania na
          prawdę są trudne:(
          Pozdrawiam i życzę powodzenia na maturze!!!
    • Gość: aaaa Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:24
      to po cholere zdjaecie tte matme...nie lepiej bylo historie czy
      cos...hehe...bez sensu
    • Gość: HellHax Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.visp.energis.pl 07.05.05, 00:25
      Mysle ze nie będzie zle...jest tylko pytanie: skoro wiedziałas ze będziesz
      zdawac matematyke to dlaczego nie zaczęlaś się przygotowywać wcześniej? W ciągu
      2 miesiecy można zrobic nawet 1500 zadan...a wtedy to człowik inaczej podchodzi
      to tematu...

Ale i tak mysle ze będzie OK...
    • Gość: Informatyczka Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 13:04
      Dzieci drogie;-) W porównaniu ze ścisłymi studiami matura to pikuś (nawet ta
      nowa). Jestem na 3 roku infy na wydziale matematycznym i wierzcie mi na słowo:-)
      Ucha do góry i 3mać mi się w poniedziałek ;-)
    • Gość: ekhm Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:34
      zebym ja chociaz 1 zadanie umiala :)
      • Gość: Matematyczny_Balin Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:44
        Nieee, no panowie, panie - trzeba bylo sie przygotowac, ja sie wzialem do roboty
        to i sie na silach czuje i licze na ok. 90% z rozszerzonej. (na probnej mialem
        21%). Powodzenia ludki.
    • Gość: aevaa Re: MATMA ROZSZERZONA IP: 195.205.219.* 07.05.05, 19:34
      ludzie kochani, no bez przesady - owszem maturka z matmy do łatwych nie należy,
      ale dostanie dobrego wyniku nie jest czymś niemożliwym...pewnie, jak ktoś robił
      jedno zadanie tygodniowo w ramach intensywnego treningu przedmaturalnego to
      rzeczywiście może teraz w gacie robić- jak się ktoś uczył to problemów nie
      będzie - jasne, stresu to nie wyeliminuje, ale chociaż zmniejszy ;-)
      pozdrawiam!
    • Gość: kamilka Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 21:42
      Nie tylko dla Ciebie. Ja czasem mam nawet problemy na podstawowym a na
      rozszerzony też sie wybieram chociaż nie wiem czy to ma sens
    • Gość: Alek Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.petrus.pl 07.05.05, 22:07
      czy to znaczy, że tylko ja uważam ją za łatwą? :| Aż się zacząłem bać...
      • Gość: lele Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.05, 22:04
        łączę się w bólu:(
    • Gość: Marta Gdańsk Re: MATMA ROZSZERZONA IP: *.przywidz.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 10:16
      Zapewniam Cię, że nie tylko dla ciebie było to takie straszne.Ja też zrobiłam 1
      całe zadanie, a wiem, że z matmy jestem co nieco kumata. Podstawowy też mi nie
      poszedł. Za mało było czasu. Niech ich coś trafi!!!Robią nam nieźle pod górkę:(
    • majmik86 Re: MATMA ROZSZERZONA 10.05.05, 18:32
      hmm..no to ja sie nie zgadzam z tym ze czasu bylo malo.. zrobilam wiekszosc i bylo jeszcze 45min. do konca! ogolnie sie nic nie uczylam do matur i uwazam ze bylo zbyt latwe jak na poziom rozszerzony, bo potem na studia ida tacy.. i wogole powinny byc egzaminy wstepne. a o podstawowej to juz nie ma o czym mowic - banał.. a jesli humanisci sie chcieli wziac za matme to nie dziwne ze potem lamentuja ze nie zdadza!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka