maggyp 18.11.08, 15:58 Hej :P Mam problem z zadaniem domowym które dotyczy przykładów działań w polityce, reklamie, mediach, które naruszają zasady życie publicznego. Bardzo wszystkich prosze o pomoc. Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja WAZNE prosze!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 16:58 mam pytania co do lektury GRANICA dostalismy kilkanascie pytan i mamy na nie odp;) 1. Jaką herbatę piła Pani Kolichowska? 2. Jakie ciasto(tort) i wino piły na imieninach Pani Kolichowskiej? 3. Gdzie Elżbieta załatwiła pracę Justynie? 4. Jak umiera Zenon? 5. U kogo pracowała Justyna? 6. Jak nazywał się pies salonowy(czy coś takiego) ? 7. Jak nazywał się piec podwórzowy(czy coś takiego)? 8. Ile pięter miała kamienica ? 9. Dlaczego Elżbieta roczarowała się miłością? 10.Ile dzieci pochowała Joasia Głębska? 11.U kogo zatrzymała się Justyna po śmierci matki? 12.Gdzie i jak długo spędzili czas po ślubie? 13.Jak Zenon poznał Justynę/kiedy się w niej zauroczył? 14.Ile lat miała Cecylia Kolichowska? 15.Jak nazywała się matke Elżbiety? 16.Dlaczego Zenon uciekał przed manifestującymi? 17.Jak ojciec Zenona przepraszał matkę za zdrady? Prosze Odpowiedz Link Zgłoś