tehmina 25.04.05, 09:54 Czy zna ktos w miare tanie linie lotnicze z Polski do Holandii ??? Bede wdzieczna za wszelkie informacje na ten temat :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kniklas2000 Re: linie lotnicze 25.04.05, 22:43 tehmina napisała: > Czy zna ktos w miare tanie linie lotnicze z Polski do Holandii ??? > Bede wdzieczna za wszelkie informacje na ten temat :) niektorzy praktykowali wizzair.com do Brukseli, oraz tani pociag do Holandii (www.ns.nl, oplaca sie raczje jak masz karte rabatowa, albo kogos z taka karta). czasami wychodzi taniej niz skyeurope.com ostatnio zdecydowalem sie leciec klm.com, z uwagi na dostepne polaczenia. zaplacilem wiecej, ale nie bylo zimno w samolocie i wieksza pewnosc ze dolece ;) Juz raz w skyeurope mi anulowano lot... zdrowko, kamil Odpowiedz Link
mister1 Re: KLM 25.04.05, 22:58 za bilety KLMu mozna czesciowo placic airmails ( raz lecialem do Warszawy - 199 euro plus 5000 airmails). Odpowiedz Link
mister1 Re: linie lotnicze 31.07.05, 10:30 Amsterdam Oferty specjalne dla tego miasta OFERTY SPECJALNE (cena dla jednej osoby dorosłej). Ceny przewidywane. Wymagają potwierdzenia. 475 zł cena netto Swiss Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 599 zł cena netto SAS Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 750 zł cena netto SAS Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 770 zł cena netto Alitalia Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 800 zł cena netto Malev Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 895 zł cena netto Lufthansa Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 895 zł cena netto Lufthansa Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 905 zł cena netto Austrian Airlines Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 920 zł cena netto Swiss Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 985 zł cena netto Austrian Airlines Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 990 zł cena netto LOT Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » 1150 zł cena netto LOT Potwierdz cenę i sprawdź miejsce » Odpowiedz Link
harmonia7 Re: linie lotnicze 31.07.05, 12:04 Wyjściem jest skyeurope z krakowa do amsterdamu, lub klm (LOT jest zawsze odrobinę droższy). Ostatnio sprawdzałam i za przelot KLM w dwie strony (z podatkami) zapłacić trzeba ok 760zł. A jak sprawdziałam ile kosztuje skyeurope z krakowa (na wybraną przeze mnie datę zaznaczam) i dodałam koszty dojazdu do krakowa , bo tam nie mieszkam, to wyszło tyle samo co KLM z warszawy. W sierpniu będę testować pociąg do brukseli i potem do holandii (haga więc cena nie powinna być wyskoa z brukseli). A na pociąg z warszawy kupiłam bilety w promocji sparnight, najtansze sa nawet po 230zl (bilet w dwie strony), a w 6 osobowej kuszetce (w promocji) można pojechać już za 315zł (zależy od kursu euro, cena stała w euro 39/jedną stronę). Trzeba tylko wcześnie planować, bo promocyjne bilety znikają szybko. Pozdrawiam, Harmonia Odpowiedz Link