ewa.arnhem 15.02.06, 20:53 Witam serdecznie. Mieszkam od niedawna w Arnhem i jestem ciekawa czy są tu jacyś Polacy, studiujący na miejscowej uczelni, jak ja? pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocco_ka Re: Polacy w Arnhem? 20.02.06, 14:08 Ja mieszkam niedaleko od Arnhem i czesto tam bywam. Ja juz skonczylam studia i zaczelam prace na uniwersytecie. Jak chcesz sie spotkac to napisz do mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bartekbialy1 Re: Polacy w Arnhem? 12.03.06, 23:40 hej mieszkam w elst chętnie sie spotkam mam 23 lata więc jak masz ochote napisac i sie zobaczyć będzie super brakuje mi tu jakiegos bliższego kontaktu z ludzmi wiesz co odacy to rodacy:) pozdrawiam mój nr gg ułatwi kontakt:5854467 pozdrawaim papa Odpowiedz Link
bartekbialy1 Re: Polacy w Arnhem? 12.03.06, 23:34 hej mieszkam w Elst obok Arnhem, pracuje tu wziołem dziekanke na studiach chetnie poznam kogos mam 23 lata ponoć jesem przystony więc mam nadzieje że napiszesz to moje gadu mam nadzieje że napiszesz:5854467 mój mail z którego najwięcej korzystam wydmuch22@poczta.fm pozdrawiam i czekam na wiadomośc odpisz jak najszybciej papa Odpowiedz Link