27.07.06, 14:14
Poszukuje stolarza (lub zlotej raczki), ktory zbudowalby mi regal. Jezeli ktos
z was zna taka osobe to prosze o namiary.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • cocco_ka Re: Stolarz 28.07.06, 10:18
      Dokladam sie do pytania, szukam tez kogos kto by na wymiar zrobil szafe z
      suwanymi drzwami i zamontowal wewnetrzne suwane drzwi. Czyli generalnie namiary
      na zlota raczke potrzebne...
      • mister1 hydraulik 28.07.06, 10:26
        nam by sie z kolei przydal hydraulik - chcemy wymienic armature w lazience i do
        tego przydalaby sie reka fachowca.
        • rumiana4 Re: hydraulik 28.07.06, 12:11
          jesli poszukujecie fachowca z polski to proponuje wybrac sie do hagi
          stanac w centrum na ulicy i sie rozejrzec dokola. polskiego fachowca wyhaczyc w
          tlumie tam nietrudno.wyostrzyc wzrok na dresy i lyse paly z papierosem w
          gebie. :((

w jednym tylko media-markt w centrum hagi mozna co regal spotkac polaka
          budowlanca
          • mister1 Re: hydraulik 28.07.06, 12:23
            niespecjalnie by mi sie to oplacalo - mieszkam w Utrechcie.
            • napolnoc Re: hydraulik 28.07.06, 13:37
              Zajzyjcie na strone niedziela w holandii,sporo Polakow tam sie oglasza.I miejscowa popoludniowka.
              Ja czesto znajduje tez ulotki od polskich klussenbedrijvow w drzwiach,hihi.
              Mozna tez zajzec na strone Kamer van Koophandel,rejestr (nowych) firm,wpisujesz branze,miasto i
              masz...wiekszosc polskich firm ma charakterystyczne nazwy,zazwyczaj utworzone od nazwiska Polaka
              + klussenbedrijf,schilderbedrijf czy onderhoudsbedrijf,sporo tez firm w stylu "bogus","zenek" czy
              "marcin".Generalnie ja mam czesto ubaw po pachy jak przegladam ten rejestr,raz znalazlam
              "kalasznikow klussenbedrijf",hehe.Ciekawe jakie klussen oferuja,hehe.pozdr.
              • mister1 Re: hydraulik 28.07.06, 13:41
                zagladalem oczywiscie - jest od cholery polskich firm budowlanych ale
                hydraulika w Utrechcie nie znalazlem.
                PS
                a ten kalach mnie zaciekawil...
                • napolnoc Re: hydraulik 01.08.06, 00:26
                  Gdyby nie tajemnica zawodowa,to bym sypnela niezla garscia takich nazw,hehe.
                  A moze warto polskiej ksiegowej popytac,kazda ma gigantyczna baze danych:)
                  Z tym ze ja w innych rejonach operuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka