Dodaj do ulubionych

*** Dutch - podręcznik ***

11.09.06, 10:37
Witam, kupię używany podręcznik do nauki holenderskiego, poziom podstawowy
tytuł: CODE deel 1 Cursistenpakket (takenboek en cd-rom) ISBN 90 06 811 10 6
Uitgever: ThiemeMeulenhoff

Cena w księgarni mnie poraziła: 83 euro!!!!!!

Z góry dzięki wielkie
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: *** Dutch - podręcznik *** 11.09.06, 15:26
      Czy z tego nie ucza sie w ROC? Sprobuj powiesic ogloszenie w swojej szkole, czesto ludzie kontynuuja nauke na nastepnych poziomach, a ten podrecznik nie jest im potrzebny, zapewne chetnie odzyskaja czesc pieniedzy. Ja niestety nie posiadam takowego. Uczylam sie z innego.
      • martaireks Re: *** Dutch - podręcznik *** 11.09.06, 20:33
        Te ksiazki CODE weszly do obiegu dopiero w tym roku .poniewaz nie
        slyszalam o takim tytule..
        • tijgertje Re: *** Dutch - podręcznik *** 11.09.06, 22:46
          Dobrych pare lattek temu byly ksiazki Code Nederlands, nie wiem, czy to nowa wersja tego samego, czy zupelnie cos innego. Na marktplaats.nl znalazlam np cos takiego, ale nie ma ISBN, wiec nie wiem, czy to na pewno o to samo chodzi. Jest troche innych ksiazek z CODE w tytule, ale raczej nie do nauki holenderskiego.
          www.marktplaats.nl/
          "I have the whole complet to start learning Dutch: text book and practice book plus 2 CDs.
          Practice book is filled in with the pencil so you can easily remove it."
          Niestety nie wchodzi mi link do tego ogloszenia. Wpisz w wyszukiwarke tytul w dziale z ksiazkami i znajdziesz. Sama sie zapisalam dzisiaj do szkoly:-) Tyle, ze po to, aby jezyk doszlifowac. W sekretariacie p0odano mi adres ksiegarni, ktora ma ze szkola umowe i sprzedaje ich uzywane ksiazki. No, chyba, ze rzeczywiscie jest to zupelnie nowa pozycja, to bedzie ciezko:-( Chociaz nie wszysktie szkoly korzystaja z dokladnie tych samych podrecznikow.
    • tehmina Re: *** Dutch - podręcznik *** 12.09.06, 10:06
      Czesc.

Zdaje sie ze ja mam ten podrecznik i chetnie ci go odstapie, jest jak nowy bo
      kontynuowalam nauke z innej ksiazki (cd tez mam). Musze tylko sprawdzic czy to
      napewno ta sama wersja. Teraz jestem w pracy ale jak wroce to zaraz sprawdze i
      odezwe sie tutaj.

Pozdrawiam serdecznie
      Aga
      • tehmina Re: *** Dutch - podręcznik *** 13.09.06, 11:06
        Czesc Ulagm,

Sluchaj mam ten podrecznik i jest prawie jak nowy. Cwiczenia sa wypelnione
        olowkiem wiec jak chcesz to mozesz sobie latwo wymazac (i to tylko kilka
        poczatkowych rozdzialow). Wiekszy problem jest z cd bo nie moge znalezc.
        Poszperam jeszcze tu i tam i mysle ze sie znajdzie. A jak nie to mozna tez na
        lekcji kogos poprosic zeby ci skopiowal :)
        Jesli bedziesz zainteresowana to napisz na tehmina@poczta.onet.pl

Pozdrawiam
        Aga
        • ulagm Re: *** Dutch - podręcznik *** 15.09.06, 09:18
          Hej, dzięki bardzo. Nie miałam czasu zajrzeć na forum, właśnie zrobiłam sobie
          kopię i jestem już happy.
          Dziewczyna z ukrainy jest na wymienie międzynarodowej i jej przysługiwała
          książka ze szkoły, więc nie miała oporów porzyczyć. Od ludzi, którzy wydali
          83euro nie miałabym sumienia brać.

Pozdrawiam Ula
    • gogi_nl Re: *** Dutch - podręcznik *** 12.09.06, 15:43
      ulagm napisała:

> Witam, kupię używany podręcznik do nauki holenderskiego, poziom podstawowy
      > tytuł: CODE deel 1 Cursistenpakket (takenboek en cd-rom) ISBN 90 06 811 10 6
      > Uitgever: ThiemeMeulenhoff
      >
      > Cena w księgarni mnie poraziła: 83 euro!!!!!!
      >
      > Z góry dzięki wielkie
      hej ,mam pytanko a gdzie zaczynasz nauke w jakim miescie ,bo ja zapisalam sie
      do szkoly nova college odlam roca i jeszcze nie wiem z jakich ksiazek bedziemy
      korzystac .Musze najpierw zaczekac na wyniki ,ktore przesla mi do domu,a
      pozniej powiedza co i jak ,buzka
      • ulagm Re: *** Dutch - podręcznik *** 15.09.06, 09:24
        hej, mieszkam w Hoofddorpie niedaleko Schipol i zapisałam się do Nova College.
        Kurs roczny kosztuje 75euro, książkę za 83e sama sobie kupujesz ale jest fajna
        z cd-kiem i ćwiczeniami w jednym. Z tym kursem jest tylko jeden problem jeśli
        opuścisz 20% zajęć to cię wywalają. Jeśli masz usprawiedliwioną chorobę to jest
        ok, jeśli wiesz, że musisz wyjechać to możesz pogadać z kim trzeba i zawiesić
        kurs, a potem rozpocząć od nowego semestru. Polecam

Ulka
        • gogi_nl Re: *** Dutch - podręcznik *** 16.09.06, 19:18
          ulagm napisała:

> hej, mieszkam w Hoofddorpie niedaleko Schipol i zapisałam się do Nova
          College.
          > Kurs roczny kosztuje 75euro, książkę za 83e sama sobie kupujesz ale jest
          fajna
          > z cd-kiem i ćwiczeniami w jednym. Z tym kursem jest tylko jeden problem jeśli
          > opuścisz 20% zajęć to cię wywalają. Jeśli masz usprawiedliwioną chorobę to
          jest
          >
          > ok, jeśli wiesz, że musisz wyjechać to możesz pogadać z kim trzeba i zawiesić
          > kurs, a potem rozpocząć od nowego semestru. Polecam
          >
          > Ulka
          Ula a powiedz mi czy mozna sie dogadac z nauczycieliem zeby do konca grudnia
          nie chodzic na jedna lekcje wiem ze nie mozna opuscic 20% ,ale przeciez mozna
          samemu nadrobic nie wiesz czy jest taka mozliwosc??? odp jak mozesz mi na maila
          buzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka