Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich

15.03.07, 19:23
Czy może mi ktoś powiedzieć o wiarygodności firm pośredniczących w wyjazdach
do pracy do holandii są to P&E Kowalski-Poland S.C lub SBAEURO.Czekam na
odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • aga_w20 witam 25.03.07, 09:35
      niewiem czy juz przypadkiem nie pojechales do tych oszustow ale zaryzykuje.
      PROSZE DARUJ SOBIE!!!!! szkoda Twojego zdrowia!!!!!!!!!!!!!!to najgorsza firma
      w jakiej bylam.moze i wyplaty sa w terminie,ale nic pozatym.bylam tam z
      chlopakiem i kolezanka w lipcu zeszlego roku na miesiac czasu i zarobilam tam
      bagatela 45 euro!!!!!!!!nie ma godzin na dowoz czekasz, w biurze jestes
      traktowany jak smiec(szczegolnie przez p.Gosia,ktora serdecznie pozdrawiam i
      obiecuje ze jak cie spotkam to w twarz ci napluje!!!!)do tego teraz sie okazalo
      ze P&E rozliczylo sie z mojego ubezpieczenia zdrowotnego do ktorego przez ten
      miesiac mi doplacali,kase przelali na ich konto a teraz sie okazalo ze
      belasting przelal im za duzo kasy i chce te kase od nas nie od nich!!!!
      odwolujemy sie do sadu i mam nadzieje ze P&E przestanie istniec i oszukiwac
      ludzi ktorzy sumiennie i uczciwie u nich pracowali!!!
      • szop23 Re: witam 25.03.07, 12:16
        Dziękuję ci za ostrzeżenie przed tym nieuczciwym pośrednikiem a jednocześnie
        chciałbym się zapytać czy masz może namiary na kogoś uczciwego i zechciałabyś mi
        je podać.Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
      • stop-oszustom Opinie o Kowalski Poland lub P&E Kowalski 06.12.08, 04:02
        Opinie o Kowalski Poland lub P&E Kowalski

Witam, Opinie o Kowalski Poland lub P&E Kowalski

To ta sama Agencja pracy która wcześniej miała nazwę P&E Kowalski a jak na forach az zaczęło wrzec od złych firma zmieniła domenę strony internetowa z www.pekowalski.com (nie czynna strona) na www.kkkowalski.eu (nowa aktywna. Ale własciciel jest zawsze ten sam - p.Kowalski Kazimierz. Nr certyfikatu w Krajowym rejestrze agencji zatrudnienia 2128
        Jeśli ktos miał kontakt z tą firma lub ta osobą prosze piszcie na forum.

www.kps.pl/praca-w-holandii-p-e-kowalski-poland_4881.html
        Napisał EL-paso_666@onet.eu (data: 05-Sep-2007)
        Tytuł: lipa
        Komentarz: Nie wyjeżdżajcie z tej firmy nie dostaniecie umowy,ubezpieczenia,dostaniecie tylko zaliczke bo wyplaty do tej pory nie zobaczylam a z szefem po pewnym czasie kontakt sie urywa i swoich praw dochodzic trzeba przed sadem.

free4web.pl/3/2,77881,235377,3087890,0,Thread.html#3087890
        Tu tez jest wiele info

Piszcie co wiecie o tej Agencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka