erafal1 22.06.07, 10:03 Witam czy ktoś pracował przez tą firme a w szczególności w fabryce boczku i może wypowiedzieć się na temat firmy i oferowanej pracy za wszystkie informacje bede bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazimarzena Re: firma E&N (eena) 27.12.07, 00:05 polecam własnie wróciłam z holandi sprawdziłam zajebiscie zarobiłam ale nie na boczkach Odpowiedz Link
kamiltbg20 Re: firma E&N (eena) 04.11.08, 11:47 NIE POLECAM REGO BIORA I MAJA TAKICH NAUCZYCIELI ZE NIC NIE TLUMACZA MAJA WSZYSTKO W DUPIE CZY TY POJMIESZ TO CZY NIE NAJWYZEJ NOWY NA TWOJE MIEJSCE PEZYJDZIE CWANIAKI JEBANE KASE STRACISZ NIE ZAROBISZ NA CHŁODNIE WYWALAJA -40 STOPNI NIECH SAMI SOBIE TAM ROBIA ZŁODZIEJE I TYLE ADAM HUJ WOZI GNÓJ PEDAŁ JEBANY KIWAJACA GŁOWA KTO BYL TEN WIE Odpowiedz Link
kamiltbg20 Re: firma E&N (eena) 04.11.08, 11:43 kurwa nie jedzcie z tego biora wielkich kordynartorów udaja ja bylem w tilburgu na wozkach bt trafil sie taki kordynator co mial dałna chodizl naćpany jak go złapie w polsce to masakra ADAM SIWY HUJ KAROLINKA DZIWKA JEBANA a cały szef holender to hitler nie ejzdzie odradzam sciemniaja ze wszystkim mieskzania pozygane grzyby wszedzie Odpowiedz Link
lysylysy1982 Re: firma E&N (eena) 04.01.10, 19:47 ,,firma,, skandal! po przyjezdzie do hol wzucili nas bez zadnej rozmowy na jakies mieszkanie gdzie w jednym duzym pokoju mieszkało juz 6 chlopaków , smród i syf. okazało sie ze jest tylko jedno miejsce a bylo nas dwoch. zadzwonilismy do tego pedała z kolczykiem marcina to powiedział ze jest niedziela zeby mu nieprzeszkadzac. mieli nam dac rowery na dojazd do pracy ,, niedali! oplaty za tzw media , hehe chlopaki płaca za to po 24 euro na głowe na tydzien czyli ponad 120 euro miesiecznie za te ich media, a niema licznikow wiec niewiesz za co ile placisz.nieoczekiwałem 5cio gwiazdkowego hotelu ale za 85 euro na tydzien bo tyle wychodzi oprócz ubz bo ubz jeszcze (15euro) to oczekiwałem jakich w miare godnych warunków a wzucili nas na jakos meline a to było prowizoryczne mieszkanie w jakims kosciele, tak autentycznie w kosciele.niepowiedzieli nam nic , kiedy praca na jaka godzine , gdzie co i jak! dosłownie nic!!! i jeszcze placi sie jakies kary od 50 do 150 euro za np niodkurzone mieszkanie.lub za spuznienie sie do pracy.i ostatecznie powiedział na maruiszek tzw ,, koordynator,, cytuje, JAK WAM SIE NIEPODOBA TO JEDZCIE DO POLSKI,, i tak sie zakonczyła nasz przygoda z eaana sp.z.o.o. odradzam kazdemu ta firme! jedno wielkie badziewie w polsce obiecuja a tam jest zupelnie inaczej! ludzie niejedzcie przez ta firme ! ja straciłem kase tylko przez nich!! jak ktos chce porozmawiac to moje gg 2775312. a ci co pisza o tej firmie ze jest ok to chyba tacy ktorych spotkałem na tym mieszkaniu na które nas dali . zapici ,nieogoleni i smierdzacy. tacy których w polsce niebyłó ich stac na chlanie a w holandii dostali 150 euro na tydzien i maja za co sie napic wiec pisza ze jest dobrze . ale ze mieszkaja w 6ciu jak nury i płaca za mieszkanie w sumie 2000euro agencji a agencja za ta spelune placi moze z oplatami 500 euro i jedza z podłogi jak psy ,,, to jest ok ... POWIEM TAK , KTO MA TROCHE GODNOSCI I NAZYWA SIE CZŁOWIEKIEM NIEPOWINIEN TAM JECHAC BO NIEDA SIE TRAKTOWC JAK KUNDEL , TO FIRMA I PRACA TYLKO DLA LUDZI KTÓRZY NIEMAJA ZA GROSZ HONORU I CZŁOWIECZENSTWA .i niepowinni sie nazywac POLAKAMI!!!!!!!!! i na koniec sorry za wyrażenie,,,,, HUJ W WAS WY KOORDYNATORZY ALE I W WAS WY SMIECIE ,,polaczki,, KTORZY DAJECIE SOBA POMIATAC BO TO DZIEKI WAM TAK JEST!! ,, odradzam ! odradzam!! Odpowiedz Link
szach99 Re: firma E&N (eena) 24.11.08, 22:19 nie poleca pracowałem tam rok temu i bylo nieciekawie pracowałem ok 20godz tygodniowo!!! Odpowiedz Link
axell31 Re: firma E&N (eena) 10.01.09, 08:27 No witam ,pracuje w tej firmie ale akurat nie w fabryce boczku tylko przy zbieraniu zanuwien i na dzień dzisiejszy nie wygląda to dobrze Odpowiedz Link
bato19 Re: firma E&N (eena) 10.01.09, 19:01 mam pytanie jak wyglada praca i płaca w tej fizmir ? pzdr . Odpowiedz Link
zanetaboruch Re: firma E&N (eena) 23.07.09, 09:22 Firma jest nie wypłacalna ludzi robia w konia obiecuja złote góry a guwno ludzia daja na miejscu jestes traktowany jak w wiezieniu zadnyz znajomych na domku bo cie wywala bez slowa beszczelni wredni i napewno nie sa tacy mili jak pisza ze mozesz liczyc na pomoc polskich koordynatorów sciema pierwsza klasa niedawno z tamtad wróciłam ostrzegam PS teraz biora do 20roku życia bo chamy nie płacą dużo za ubezpieczenie Odpowiedz Link
anonimowalady Re: firma E&N (eena) 25.08.09, 18:39 po 1. raz bylas w nl i taka wielka znawczyni? haha po 2. jak w kazdym kraju kryzys dopadl tez holandie - wiec kazdy radzi sobie jak moze, cieszmy sie ze jest w oglole praca tam jeszcze po 3. jesli chodzi o firme E&A (Zwolle)- jest to jedna z niewielu firm ktore mozna polecic - wyplacalna co do centa, dobry kontakt z koordynatorem - tylko trzeba umiec normalnie pogadac a nie zgrywac cwaniaka po 4. tam sie jedzie do pracy jakbys nie wiedziala, a jak ci brakuje znajomych to po co tam jedziesz? nikt na sile nikogo tam nie trzyma. i nikt nikogo tam nie wyrzuca, no chyba ze ktos nie przestrzega regulaminu lub pojechal tam po to "by zarobic a sie nie narobic" Odpowiedz Link
anonimowalady Re: firma E&N (eena) 25.08.09, 18:41 poprawka... E&A (Zaandam) bo tam jest biuro, zawsze mi sie myla te nazwy ;) Odpowiedz Link
dido0808 Re: firma E&N (eena) 13.08.10, 02:33 Ja moge z czystym sumieniem polecić e&a .Pracuje tutaj już piąty rok a to chyba świadczy o tym ,że wiem co mówię. Firma jest wypłacalna - nigdy mi nie brakowało nawet centa , warunki mieszkaniowe świetne a w pracy tez się da wytrzymać.Szczerze polecam. Odpowiedz Link
menti81 Re: firma E&N (eena) 26.04.11, 22:13 Dla wszystkich, którzy chcą zmienić pracę polecam ciekawą stronę www.corson.pl firme, która pisze skuteczne i profesjonalne CV i listy motywacyjne, również w obcych językach. To na prawdę działa, wierzcie mi pracodawcy dzwonią! Pozdrawiam Odpowiedz Link