Dodaj do ulubionych

Ginekolog Toruń ?

26.12.13, 22:01
Chce 1 raz iść do takiego lekarza:)) na pierwsza wizyte chce isc prywatnie, jakiego lekarza polecacie ( Najlepiej gdzieś w okolicach Miasta lub Bydgoskiego) ? a jeśli ktoś chodzi na NFZ ale zna dobrego lekarza, to też poproszę o kontakt. dzieki
Obserwuj wątek
    • torunianka101 Re: Ginekolog Toruń ? 11.02.14, 11:12

No to ja mam na przyszłość rozwiązanie. Sprzedaję pakiety zdrowotne I wygląda to tak:

Brak kolejek do lekarza specjalisty. Nie trzeba poświęcać całego dnia na jedno badanie. Ustalasz godzinę i dzień, który Ci pasuje i przychodzisz na umówioną wizytę następnego dnia. Kto raz spróbował nie pójdzie już do państwowego lekarza.

Ginekolog za 2 dni? Bez problemu! Bycie babeczką staje się o wiele łatwiejsze, nie wspominając o Paniach w ciąży, które wydają na prywatnych lekarzy kosmiczne sumy, a i tak muszą swoje odczekać. Na dodatek całość odbywa się w formie bezgotówkowej, więc jedyne o czym trzeba pamiętać to o kurtce na wieszaku w poczekalni. Pomijam fakt innego traktowania pacjenta w prywatnych służbach zdrowia, jest o niebo lepiej.

Wszystkie umówione wizyty są nielimitowane, a koszt pakietu szybko się zwraca. Indywidualny pakiet to 102 zł, w rodzinnym wychodzi jeszcze taniej. Czyli jedna prywatna konsultacja,

Placówki najlepsze w Polce i w Toruniu np.. Nasz lekarz, Citomed, Nowak & Nowak, Matopat..
      Lekarze: Interniści, Chirurdzy, Ginekolodzy, Kardiolodzy, Okuliści, Dermatolodzy, Wenerolodzy, Neurolodzy i wiele innych.

Siedzę w ubezpieczaniach już trochę, znam się na nich, ale to jedyne ubezpieczenie które sama posiadam, wciskam rodzinie i najbliższym.

Więcej informacji mogę przesłać na e-mail, zostaw wiadomość, skontaktuję się i odpowiem na pytania.
      pakiety-zdrowotne@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka