kanuk 24.12.12, 16:59 turkey or grease jestem oslem dardanelskim z krakowskiego targu feta z baklazanem wyrwie mie z letargu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Juczejsze wybory 24.12.12, 20:07 a może Ju czejs, Wy bory kacie się z the carrot and stick ? Odpowiedz Link
kalllka Re: Juczejsze wybory 21.12.16, 19:50 inWigilacja w skromnych pierogach mego domu ma zawsze po dwie racje; Raz- Śledzi wprost pod pierzynkę majonezowa I dwa, grzyby marsz! Odpowiedz Link
kalllka Re: Juczejsze wybory 22.12.18, 08:58 Torcik- na imię niby niech wszystkim dogodzi, od a do zy rybom niech się rybi, a koziorozcom mrozi.. a drogim krętaczom, gdziekolwiek i jakkolwiek jesteście- spokojnego Alleluja. Odpowiedz Link
kanuk Re: Juczejsze wybory 23.12.18, 21:45 Dziekuje-my. Ale dlaczego ma mrozic koziorozcom ? Podzwrotnikowo mrozic ? Z lodem cus ? Odpowiedz Link
kalllka Re: Juczejsze wybory 24.12.18, 00:29 Bo nie kozic. To jest, po prostu, polnocnik z refrenem: Pan teraz już wie, proszę pana- co znaczy dusza zaspana? Zupełnie w niedoczasie choc na płaskim obcasie, to ja.. o_dusza spóźniona. pare miesięcy mi zajęła prywata, ale odkąd lipcowy miód skończył muchę w słoiku na dnie robią się coraz dłuższe... Odpowiedz Link