Dodaj do ulubionych

Nauczyciel Matematyki dla MathRiders

16.03.15, 18:24
Dynamicznie rozwijająca się firma z branży edukacyjnej poszukuje osób do prowadzenia zajęć dodatkowych z matematyki (od września 2015r). Oferta skierowana jest do osób z wykształceniem matematycznym (min. licencjat) które lubią i chciałyby pracować z dziećmi. Zajęcia odbywają się na terenie Białołęki i okolic. Warunkiem rozpoczęcia współpracy jest udział w kilkudniowym kursie przygotowującym do nauczania naszą metodą.

Od przyszłych nauczycieli oczekujemy:
- umiejętności dydaktycznych,
- gruntownej wiedzy merytorycznej (w zależności od poziomu nauczania),
- dużego zaangażowania w prowadzenie zajęć i dbania o ich atrakcyjny przebieg,
- mobilności.

W zamian oferujemy:
- satysfakcjonującą pracę w ramach Międzynarodowej Grupy edukacyjnej Helen Doron - HDEG,
- dużą elastyczność godzin pracy,
- ponadprzeciętne wynagrodzenie,
- pomoce dydaktyczne do prowadzenia zajęć.

Więcej informacji na temat naszej działalności jest dostępna pod adresem: www.mathriders.pl
Strona Centrum Nauczania
www.facebook.com/mathridersbialoleka
CV proszę przesyłać na adres: bialoleka@mathriders.com
Obserwuj wątek
    • maci-ek37 Re: Nauczyciel Matematyki dla MathRiders 23.07.16, 13:20
      Ile kosztują szkolenia dla osób, które chcą podjąc pracę? Z tego, co wiem to - oprócz dojazdu do Warszawy na koszt własny - cena dwudniowego szkolenia to aż 800 zł. Szkolenie na poziomie niższym jest dwa razy droższe - to niestety warunek konieczny (mam uprawnienia).
      • mbialoleka Re: Nauczyciel Matematyki dla MathRiders 23.07.16, 19:45
        Jeśli jest Pan zainteresowany pracą to proszę o kontakt - przesłanie CV na adres: bialoleka@mathriders.com. Wówczas chętnie odpowiem na pytania dotyczące m.in szkoleń. Ja osobiście poszukuje nauczycieli pracujących na terenie warszawskiej Białołęki :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka