Gość: sciaga IP: *.chem.usu.edu 07.05.05, 08:42 Ja tam przynosze na mature komputer kieszonkowy. Mozna wstukac cala ksiazke. Moi rodzice uzywali milkrofisze negatywie. Strona gdzie np. kupic www.hp.com/country/pl/pl/prodserv/handheld.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz_k Re: komputery kieszonkowe HP 07.05.05, 13:02 A twoje dzieci beda sobie instalowac do mozgu implanty ze wzorami, tak? I pewnie jestes bardzo dumny ze swojego sprytu i smiejesz sie z zacofanych nauczycieli ktorzy nie wyczaja przekretu. Zalosne. Powinni wprowadzic na maturze zakaz korzystania z wszelkich urzadzen elektronicznych. A rachunki nawet w trudnych zadaniach powinny sie dac latwo liczyc w pamieci. U mnie na studiach wlasnie tak jest. A nawet jak wykladowca pozwala korzystac z kalkulatorow, to potrafi odroznic komputer kieszonkowy od zwyklego czterodzialaniowego kalkulatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mściciel Re: komputery kieszonkowe HP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:36 dla mnie jestes szmatą, w ogole masz gdzies Polske i przyszlosc narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sciaga Re: komputery kieszonkowe HP IP: *.chem.usu.edu 07.05.05, 21:54 Nie nie jestem szmata. Bardzo prosze forum o brak insultingu. Komputer kieszonkowy to tylko wyzsza forma kalultora naukowego. Nie rozumiem was dlaczego jescze uzywacie kalulatorow. Wszystkie PCty maja wirtualne kalkulatory. Odpowiedz Link Zgłoś