Dodaj do ulubionych

petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do CKE

• Gość: Zdzislaw z Gdanska Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:29
      zgadzam sie z wami i sie pod tym podpisuje, a w zasadzie to ich powinno sie na
      przyczepie traktorem wywiesc Lool ale taka prawda! nalezy wypie..c stara
      komisje i dac jakas nowa, juz nie chodzi o nasz, ale o nastepnych maturzystow,
      bo ta komisja to do dupy jest i se moze nasrac do miski... (C)ipy (K)urwy (E)
      goisci ;]
      • Gość: zdziś Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.devs.futuro.pl 10.05.05, 15:33
        Wam się chyba dzieci coś pomylilo... nie dosc ze wasza matura byla BANALNIE
        latwa, to jeszcze nie macie egzaminow na studia... co zrobilibyscie rok temu
        ???? Matura stara byla trudniejsza co najmniej kilka razy a egzaminy na
        studia... cieszcie sie ze nie musicie przez to przechodzic. Juz widze nasz kraj
        za kilkanascie lat. Same debile beda studiowaly
        • Gość: Stasiu do zdzisia IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 10.05.05, 15:49
          ze niby co?? niema egzaminow na studia luknij sobie na stronie UJ i jezeli
          nieposiadasz potwierdzonych informacji to lepjej nic niepisz. A jesli chcesz
          sie dowiedziec jaka jest zasadnicza roznica to poszukaj mojego poprzedniego
          wpisy i sobie przeczytaj - porównanie starej do nowej matury
          ps. dodam ze 3 zadania z matury 2004 zrobilem w 1 godzine i uwazam ze to bylo
          banalne. Jak taki cfaniak jestes to rozwiaz nasza matura w godzine tak jak ja
          to z twoja zrobilem pozdrawiam
        • Gość: Zdzislaw z Gdanska do zdzisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:57
          wiesz co Ci powiem, ze ja rozwiazywalem zadania ze starych matur w 1 liceum i w
          90% byly one rozwiazane bezblednie... a egzaminy wstepne odziwo w lepszych
          uczelniach dalej beda :P P.S jesli studiujesz... to jak przestaniesz to napewno
          bedziemy mieli o jednego studenta-debila mniej ;]
    • Gość: Ave Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:47
      podpisuje sie pod tym :/
    • Gość: jaca1410 Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.csk.pl 10.05.05, 15:51
      zgadzm sie z toba popieram
    • Gość: Krzysiek (Gowain) Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.05.05, 16:07
      Jestem ZA!!!
    • Gość: w.r. Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: 82.101.209.* 10.05.05, 16:14
      1. taka petycja nie pomoze....nie zawiera zadnych konkretnych argumentow
      2. matura na poziomie podstawowym naprawde byla na poziomie podstawowym! ta
      rozszerzona, rzeczywiscie trudniejsza...ale - pamietajcie, wszyscy rozwiazywali
      te same zadania! - jesli rzeczywiscie byla niesprawiedliwa, za trudna - to
      odbije sie to na wyniku WSZYSTKICH... a tylko to jak wypadles/las na tle innych
      ma znaczenie np. w doborze na studia...
      glowa do gory! wszystko bedzie dobrze!
    • Gość: Magda WWA Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.chello.pl 10.05.05, 16:18
      Magdalena Warszawa!!!!!!!!1 Ta matura zmarnowała mi przyszłość!!!!!!
      • Gość: xxx Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:20
        niesprawiedliwe jest to ze starszy rocznik ktory teraz pisze matura mial wiecej
        czasu na przygotowanie sie a na dodatek jak ktos obleje to ma sznase jeszcze w
        tym roku isc na studia a my to co???????
      • Gość: xxx Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:36
        niesprawiedliwe jest to ze starszy rocznik ktory teraz pisze matura mial wiecej
        czasu na przygotowanie sie a na dodatek jak ktos obleje to ma sznase jeszcze w
        tym roku isc na studia a my to co???????
    • Gość: aska Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: 213.199.207.* 10.05.05, 16:21
      Popieram!!!
    • Gość: Michał Waśniewski Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.pl / *.chello.pl 10.05.05, 16:24
      popieram, zbyt malo czasu na rozwiazanie zadan i uporanie sie ze stresem tez nie
      pozwolily mi napisac dobrze tej matury a dodatkowy termin otworzylby dodatkowe
      mozliwosci przed nami.
    • Gość: DESTINY!!!! Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:26
      Coz za bzdura!!! matura banalna! Nie znasz matematyki. To jest przyczyna
      waszych niepowodzen. A dlaczego nie znacie? To juz glebsze przemyslenia sa
      potrzebne. Wiesz zapewnw gdzie sa kluby w twoim miescie. cale szczescie ze na
      studia dostana sie tylko najlepsi. Zobaczysz wyniki. bedzie sporo dobrych ocen.
    • Gość: Kopytko Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:28
      Porypało ich totalnie z tą matmą... Próbne po 60-70%. A teraz nie zdam.
      Unieważnić mature z matmy!!!
    • Gość: Noose Jestescie chorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:29
      Powiem krotko.
      To, ze Wy "nie mieliscie czasu", albo byl "halas" czy cos w tym stylu nie
      oznacza, ze wszyscy chca zdawac mature ponownie.
      Jak wyszedlem z sali tez bylem zalamany, ale gdy zobaczylem jakie powinny byc
      odpowiedzi to sie ucieszylem (w najgorszym wypadku bede mial 60% i 60%). W srode
      zdaje informatyke i mam 5 miesieczne (ZASLUZONE) wakacje. Jak chcecie to prosze
      bardzo, piszcie poprawek - w styczniu. CKE mowilo o tej poprawce zanim jeszcze
      byly znane szczegoly dot matury.
      Ciesze sie, ze matura byla jaka byla.... Dzieki temu bedzie przesiew i to ostry
      i mam mozliwosc dostania sie na dzienne studia.

Moge sie podpisac pod ta petycja pod warunkiem, ze zamiescicie pewna notke... tj
      jezeli ktos zdawal mature w 1szym terminie i jej nie poprawia to jego wynik
      bedzie lepiej liczony niz czlowieka piszacego w drugim terminie (tj ja bede mial
      60%, ktos inny tez, to moje 60% ma znaczyc wiecej niz jego). Dlaczego? bo Wy
      wiecie wtedy co i jak.

Powodzenia. to i tak nie przejdzie :)
      Wakacje, wakacje...
    • Gość: arisza Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:14
      zgadzam sie byla za trudna
    • Gość: honest_rules Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:18
      Podpisuje sie pod tym !! Tylko poprawa w wakacje mnie ratuje... naprawde chce
      zaczac studia jeszcze w tym roku....
    • Gość: MAlwina_19 Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.tosa.pl 10.05.05, 17:22
      DAJCIE NAM SZANSE!!!!!
    • kaaha_1986 Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C 10.05.05, 17:22
      jestem za ta matura to bylo przegiecie
    • Gość: keea Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 17:30
      Popieram !!!
    • Gość: Czuken Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:45
      Jestem z wami!
    • Gość: martyna Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:56
      Matma byla cholernie trudna dla mnie. Na 99% jej nie zdalam. I w zupelnosci
      jestem ZA zdaniem jej ponownie jeszcze w te wakacje!!!
      • Gość: xan Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.krak.tke.pl 10.05.05, 18:01
        Drogie CKE, zgadzam się z autorem, proszę odwołajcie maturę bo nie chciało mi sie uczyć i dobrze pilnowali na sali...

To nie moja wina! To wina matury!
    • Gość: Lord Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.eu.org / *.eu.org 10.05.05, 18:02
      Od podstawówki byłem dobry i lubiłem matme ale to co było na tego rocznej
      maturze to zdecydowane przegięcie zwłaszcza porównując do zeszłego roku.
      Również się podpisuję, JESTEM ZA.
      • Gość: ehhhhhhhh Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.net.autocom.pl 12.05.05, 08:45
        to wszystko to paranoja, oni chyba sobie z nas jaja robia
        powtorki!!!!!!!!!!!!!!! przed wakacjami!!!!!! :/
    • Gość: MAGDA Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 18:04
      Całkowicie sie zgadzam,ta matma byla za trudna porażka,przeciez 3/4 osób ktorzy
      pisali matme nie zdadzą a przynajmniej tak sądzą.Czy to jest normalne?oj nie!!
      Zróbmy cos z tym.
      PODPISUJE SIE POD PETYCJĄ ! JESTEM NA TAK !
    • Gość: ankos Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:06
      jak najbardziej sie podpisuje. Zdecydowanie za mało czasu. Na starej maturze
      było 5 godzin na 3 zadania a tu dwie na 10. Jakaś totalna pomyłka...
    • Gość: Indy Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.comp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:10
      Masz mój głos!
    • Gość: LindaDSM Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:13
      podpisze się pod tą wypowiedzią,bo również twierdzę,ze zadania byly ciezkie:(
      przyznam sie ze nie uczylem sie ile powinienem, ale probne matury robione w
      szkole zaliczalem na 50, 60%
      tymczasem tutaj chce tylko zaliczyc.
    • Gość: CnN Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 10.05.05, 18:13
      No niestety. Zadania moze trudne nie byly ale bardzo nie typowe ( to z serveta
      i cena to hmmm). czasu duzo za malo!!!! Ogolenie porazka. A reforme oceniam
      na -1!!!! W % daje jej 2% bo mialem fajna klase w LO.
      • Gość: xxx Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:22
        do wszystkich kujonow i innych takich ktorzy maja co do tego oburzenia?? jesli
        komus poszlo dobrze to niech sie cieszy, ale to nie znaczy ze nie moze byc
        powtorki w wakacje, i co teraz polowa polskiej mlodziezy (bo tak za pewne
        bedzie), bedzie robic przez ten stracony rok???????
    • Gość: Łukasz T R Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka