el_szymono 13.05.05, 22:53 Ktoś się wybiera na coś takiego? Wiecie co można po tym robić? Słyszałem, że ostatnimi czasy FT staję się coraz bardziej przydatna w medycynie i nie tylko... Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shecat Re: Fizyka Techniczna IP: *.tvgawex.pl 14.05.05, 11:31 ja biore to pod uwage, ale na tych studiach ciezko sie utrzymac i to ciezka harowa przez 5 lat. ale jesli fizyka cie pasjonuje a nanotechnologie na przyklad to twoj konik to prosze bardzo:) co do pracy to podobno problemow nie ma, rzeczywiscie coraz wieksze na fizykow zapotrzebowanie bo potrafia analizowac myslec logicznie sa kreatywni i madrzy :) itp. poza tym jako informatyka po takiej fizyce tez moga cie przyjac i zrobia to chetniej niz informatyka przyjac jesli sa madrymi pracodawcami (skladnia chyba mi nie wyszla):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Softcip Re: Fizyka Techniczna IP: *.is.net.pl 11.07.05, 11:03 Spotkałem jakieś pół roku temu kolesia w pociągu, który był na I roku fizyki technicznej na AGH, ale odpadł po pierwszym semestrze. Z jego około 30-osobowej grupy zostało 7 osób :/ Czasem nie wystarczają dobre chęci ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Fizyka Techniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:36 jezeli chodzi o zastosowanie fizyki w medycynie to jest inny kierunek studiow - fizyka medyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Fizyka Techniczna IP: *.brda.net 01.08.05, 20:42 nie idźcie na to. nie ma po tym kierunku pracy. Wejdcie sobie na strony uczelni technicznych. np ATR czy PG. Tam są ZAWSZE wolne miejsca na ten kierunek. Mój kumpel dwa lata po ukończeniu studiów na tym kierunku znalazł ptracę a to tylko dlatego, że przekwalfikował się na informatyka !! zdecydwoanie odrasdzam ! Odpowiedz Link Zgłoś