stoik1 07.07.06, 14:07 smakujmy ich treść, nauczmy się je cenić szanujmy wspomnienia, bo warto coś mieć ddy zbliży się nasz count desiere tiny.pl/tpsg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kserkses1 :))) nie znałam tego... bajeczne... 07.07.06, 14:20 a tekst o akcencie Wisloka zrzucił mnie z fotela...Kóltura... ;) Tak... Aliści oficjalna wersja jest taka, że to chamski Kserkses robi burdy i pyskuje... Nie wiem - schozofrenia czy wtórny analfabetyzm (niezrozumienie czytanego słowa) tym towarzystwem kieruje... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 nie wypowiadam się 07.07.06, 14:24 ja tylko lubię sobie czasem pogrzebać w starociach taki stoik-archiwista ze mnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 a bo już się naczytałeś... 07.07.06, 14:26 dla mnie to nowinki... :) Zresztą samo meritum "dyskusji" obrzydliwe z RASiowym wtrętami... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 chłopcy z RAŚu ucichli 07.07.06, 14:28 i popsuli innym chłopcom zabawę to już jest normalne chamstwo ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: chłopcy z RAŚu ucichli 07.07.06, 14:38 a może to wszystko były Kserksesy pod deklem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nugrud Re: deja vu ? 07.07.06, 14:34 No, no, deja vu po trosze, choć inne argumenty i aktorzy w obozie anty-pomnikowym, aktorzy po stronie propomnikowym wydają się być bardziej wytrwali i ostatnio zyskali moje skromne wsparcie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 żeby nie było wątpliwości 07.07.06, 14:51 mnie ślązaczka nie przeszkadza, wręcz się cieszę, że wróciła, jednak bynajmniej nie uważam żebym z tego powodu miał się poczuwać do jakiegoś "obozu" preferuję turystykę indywidualną Odpowiedz Link Zgłoś
nugrud Słuszna uwaga 07.07.06, 14:53 W końcu słowo "obozy" znów może się źle skojarzyć Pani Kserkses, której zapytanie się kogoś "skąd jest" bezsprzecznie kojarzy się z faszyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Nugrudzie, 07.07.06, 14:56 zuważ - bo raczej czytasz to z czym dyskutujesz, że nikt (no może jeden Kolega) tu nie jest "przeciw" pomnikowi - ja napisałam że jest niepotrzebny, a zapewniam, że gdybym była przeciw, były by to wyraziste protesty - jak mi się nie podobał zielony płotek na Studni Trzech Braci, to raczej nie pisałam, że zieleń jest tam "niepotrzebna"...;) W sumie cała zadyma prowadzona na FCK jest sztuczna - koledzy trzęsą się z nienawiści (chyba nie wiem czym się zasłużyłam, ale mnie to g. obchodzi) do Kserksesa i wszystko co napiszę, bez czytania uznają za "chamskie" (nie znając najwyraźniej znaczenia tego słowa)... A już utrzymywanie, że jak ktoś nie lubi Cysorza Pana to nie jest patriotą jest śmieszne, bo dla Polaka (za którego się uważam - ponad cieszyńskością) Habsburgowie są zaboracami i już... Tyle (wiem, że jak "krowie na miedzy", ale zaczyna mnie nudzić tłumaczenie wszystkiego ab ovo...) z pozdrowieniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
nugrud Re: Nugrudzie, 07.07.06, 15:09 Dobra, dzięki za pozdrowienia, dobrze jest poznać inny punkt widzenia na tą "sztuczną zadymę". Siłą rzeczy przyglądam się tym niesnaskom i momentami przerażają mnie obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
nugrud Re: :) 07.07.06, 15:22 Suszenie zębów nie zapowiada zażegnania konfliktu, pra? Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: :) 07.07.06, 15:27 Cóż, ja nie wpadam na FKC pyskować, ustąpiłam, jak zaczęłam chłopcom przeszkadzać w męskich rozrywkach... Jak nie będą tu łazić i zaczepiać - to jak widziałeś prze pół roku, wszyscy się dobrze bawią... Nawet mi w sumie wisi co tam na mnie wypisują... A jeśli zażegnaniem konfliktu nazywasz zmianę moich poglądów - to istotnie nie, jestem za stara, żeby być posłuszna komukolwiek wbrew własnym przekonaniom :) Odpowiedz Link Zgłoś
nugrud Re: :) 07.07.06, 21:03 Gdyby każdy miał identyczne poglądy nie było by sensu istnienia forów _dyskusyjnych_, a wymienianie się poglądami nie jest niczym nadzwyczajnym, tyle że tutaj odbywa się to w baardzo niezdrowej atmosferze do czego sama się znacznie przyczyniasz... a mówią że kobiety łagodzą obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 cóż 07.07.06, 15:20 ja na forach cieszyńskich pisuję od 11.2003 ( stoik1 ) i jeszcze trochę dłużej to daje pewien dystans ( "stronnicze" myślenie nie jest zdrowe, liczą się poszczególni ludzie i to co sobą prezentują ) pzdr skoro już taki wersal ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nugrud Re: cóż 07.07.06, 15:24 Prawie 3 lata. Skoro wg Ciebie liczą się poszczególnie ludzie to jakie były tu przed nami najbarwniejsze postacie, typu teschiner i dlaczego dalej nie piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 popytaj na bratnim forum 07.07.06, 15:30 mnie osobiście zawsze nudziły dyskusje z jakimiś teschinerami, slezanami i innymi podobnymi zjawiskami Odpowiedz Link Zgłoś
zbih przecież to już przekracza wszelkie granice 07.07.06, 15:27 najpierw obelżywie pisze o pomniku, teraz słodkie oczęta, ja niewinna istota stoik wyłącznie w celu wywołania awantury zakłada dwa wątki, teraz zgrywa dystans z premedytacją prowokujecie awantury, z premedytacją Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: przecież to już przekracza wszelkie granice 07.07.06, 15:29 pisałeś, że Cię tu nie będzie... Szkoda, że kłamałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
zbih Re: przecież to już przekracza wszelkie granice 07.07.06, 15:30 ciesz się, chciałaś awantury, masz Odpowiedz Link Zgłoś
zbih Re: przecież to już przekracza wszelkie granice 07.07.06, 15:30 sku...syństwo tylko, że kiedy ktoś sie powoła na wasze "myśli", po to zeby obsmarować Cieszyniaków w prasie, zrobić z nich nacjonalistów, faszstów, itp., będzie Cieszyniakom nieprzyjemnie, nie wam wspaniała zabawa, nie ma co, tu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbih Re: przecież to już przekracza wszelkie granice 07.07.06, 15:33 już wściekł się czesil za to jak tu piszą o Zaolziakach, on też nie umie czytać ze zrozumieniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbih Re: przecież to już przekracza wszelkie granice 07.07.06, 15:35 czesil zna połowę wszystkich działaczy na Zaolziu, zastanówcie się, co oni sobie myślą, jaki obraz cieszyńskich internautów pokazujecie Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Zbihu, ochlapujesz mi ściany w domu, tocząc 07.07.06, 15:38 tak pianę... I jeszcze schlebiasz nam, że ktoś nas czyta... Za dużo zaszczytu naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Obiecanki, cacanki... 07.07.06, 15:37 Re: dlaczego do jasnej cholery nie poruszać ? autor: zbih 07.07.06, 14:48 nie zamierzam z nimi dyskutować na FŚC, ale na twoim forum ich "myśli" będę zapisywać i komentować Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Poszedł poskarżyć się na FKC 07.07.06, 15:42 mam tego dość autor:zbih 07.07.06, 15:37 + odpowiedz mam dość forum stoika, kserkses, całego tego podłego prowokowania Ktoś Cię zmusza do czytania tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 a Bóg z nim... 07.07.06, 15:45 ponawiam postulat aktywnego korzystania z narzędzi adminów - ja już wywaliłam ten zestaw, to Ktoś /wiem kto:)/ się ulitował... Jak Was też znuży to się polecam uwadze... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 lubię sobie czasem powspominać... 02.08.06, 19:48 ale tyle się tego narobiło w archiwum, że powoli tracę orientację szkoda, że połowa to śmieci bez wartości - utrudniają wyszukiwanie IMHO oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ?-?-? 02.08.06, 21:31 ( łokropeczne ? - myślałem, że to inspirujące - nakręca ruch na forum itd; taki forumowy folklor, nieprawdaż? a poza tym przypominam, że się publicznie zadeklarowałeś, że nie będziesz już tutaj pisał - w związku z tym pozwolę sobie zauważyć, że albo ktoś odpowiada za swoje słowa, albo nie; ewentualne wnioski pozostawiam do rozważenia ) ( czytać można do woli - nie przeszkadza ) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Musisz mnie zabanować 02.08.06, 21:41 Forum jest otwarte,a ja zmieniłem zdanie co do pisania tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cesky-tesin Co ty taki upierdliwy ? 03.08.06, 00:06 Zmykaj na forum Kentucky Chicken Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ? 02.08.06, 21:46 przyznam, że nie rozumiem, nie czuję ani nie akceptuję takiego podejścia co do zabanowania - napisz podanie na maila, zobaczymy, co się da zrobić ( szczerze mówiąc sytuacja nie wygląda najlepiej - im więcej piszesz, tym gorzej dla ciebie; będę miał problem ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 spox, zawsze pozostaje mściwy Kserkses ;) 03.08.06, 09:52 /jeśli diabeł nie może, poślij kobietę - jak co, Wiśloku, możesz na mnie liczyć - tylko się podłóż ;)/ pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Dobra Kobieta z Ciebie 03.08.06, 16:35 tak bezinteresownie poprawiać komuś samopoczucie i jeszcze to "pozdrawiam" eh, też się czasem czuję jak wymierający gatunek : D Odpowiedz Link Zgłoś