slezan 13.11.03, 16:37 Bądź bardziej twórczy (skąd ja znam ten tekst:-)). Napisz coś od siebe a nie tylko up. I przyjrzyj się wątkom,które wyciągasz - z części może byc niezla pyskówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.stela Re: Alex! Więcej inwencji! 13.11.03, 16:54 Ja tylko wyciągam wątki, które pamiętam. Robię to w pośpiechu, więc wybacz. A to, czy będą pyskówki, zależy już tylko od Ciebie i Twoich kolegów. Ja jestem od tego daleki. Proszę przy okazji Tomka i bebokka, by nie dali się sprowokować. A Ty, slezanie, pozwolisz, by na tym forum było jak dawniej, czy faktycznie zależy Ci na jego unicestwieniu? Tak poza tym to podziwiam Twoją czujność... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Alex! Więcej inwencji! 13.11.03, 17:47 No proszę Stoik i kogo swierzbi język? Skoro Alex tego nie uczynił, to ja proszę Cię o powstrzymanie się od pyskówek, amoże faktycznie coś wyjdzie z tego o czym pisał Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Alex! Więcej inwencji! 14.11.03, 16:17 Wypowiedź stoika uważam za żart. No ale oczywiście niektórzy mogą zinterpretować to tak, że stoik zasugerował narkotyzowanie się slezana... Boże, ludzie!!!! Wyluzujcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Alex! Więcej inwencji! 14.11.03, 16:21 Nie czuję się dotknięty - w końcu amfa to nie jakis tam klej dla gówniarzy ze slumsów. Odpowiedz Link Zgłoś