natalm 05.12.11, 22:30 Czesc dziewczyny, jestem samotna mama 3,5 letniego chlopca...samotna i to bardzo.. jesli ktoras ma ochote pojsc na kawe drinka do kina na spacer cokolwiek dajcie znac :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika-dorota Re: samotne mamy ze szczecina 12.01.12, 23:24 Witam, ja jestem z Koszalina,jestem tu troszke z innego powodu:)szukam samotnej mamy,takiej jak ja do wspólnego zamieszkania w wynajetym mieszkaniu,chciałabym wrócic do pracy na cały etat,do tego potrzebuje pomocy drugiej osoby,chodzi o wspólne pilnowanie naszych dzieci na zmiane,moja corka ma 8 lat ja mam 30,moj tel.533-645-199 Odpowiedz Link
anie-lcia Re: samotne mamy ze szczecina 09.05.12, 12:37 Witaj, ja również jestem samotna mamą e Szczecina i poszukuję mamy takiej jak ja do pogaduszek, wypadów z dzieciakami i bez:) mój numer gg 4404247 lub mail: terlecka@brp-kwestor.pl Odpowiedz Link
kiki78 Re: samotne mamy ze szczecina 27.08.12, 23:14 Ja również jestem samotną mamą 2 dzieciaczków, chętnie poznam podobną mamę do wspólnych wypadów z dzieciakami i bez, na pogaduchy, kawkę czy drinka, moje gg 3414302, w kupie będzie raźniej a samotność nie taka straszna :-) Odpowiedz Link
rika148 Re: samotne mamy ze szczecina 28.08.12, 23:03 Widać jaka z Ciebie dobra samotna mama :) Masz ochotę iść na drinka ? To idź :) Prokurator kiedyś Ciebie za to rozliczy . kiki78 napisała: > Ja również jestem samotną mamą 2 dzieciaczków, chętnie poznam podobną mamę do w > spólnych wypadów z dzieciakami i bez, na pogaduchy, kawkę czy drinka, moje gg 3 > 414302, w kupie będzie raźniej a samotność nie taka straszna :-) Odpowiedz Link
in.pu Re: samotne mamy ze szczecina 02.09.12, 12:50 Czesz Natalm, I hope you speak English. I have just read your message and I would like to know if you wanna stay in touch with me so we can talk. I also would like very much to talk and know new people. I live in Wroclaw, and you? Odpowiedz Link