Dodaj do ulubionych

samotne mamy ze szczecina

05.12.11, 22:30
Czesc dziewczyny, jestem samotna mama 3,5 letniego chlopca...samotna i to bardzo.. jesli ktoras ma ochote pojsc na kawe drinka do kina na spacer cokolwiek dajcie znac :)
Obserwuj wątek
    • monika-dorota Re: samotne mamy ze szczecina 12.01.12, 23:24
      Witam,
      ja jestem z Koszalina,jestem tu troszke z innego powodu:)szukam samotnej mamy,takiej jak ja do wspólnego zamieszkania w wynajetym mieszkaniu,chciałabym wrócic do pracy na cały etat,do tego potrzebuje pomocy drugiej osoby,chodzi o wspólne pilnowanie naszych dzieci na zmiane,moja corka ma 8 lat ja mam 30,moj tel.533-645-199
    • anie-lcia Re: samotne mamy ze szczecina 09.05.12, 12:37
      Witaj, ja również jestem samotna mamą e Szczecina i poszukuję mamy takiej jak ja do pogaduszek, wypadów z dzieciakami i bez:) mój numer gg 4404247 lub mail: terlecka@brp-kwestor.pl
      • kiki78 Re: samotne mamy ze szczecina 27.08.12, 23:14
        Ja również jestem samotną mamą 2 dzieciaczków, chętnie poznam podobną mamę do wspólnych wypadów z dzieciakami i bez, na pogaduchy, kawkę czy drinka, moje gg 3414302, w kupie będzie raźniej a samotność nie taka straszna :-)
        • rika148 Re: samotne mamy ze szczecina 28.08.12, 23:03
          Widać jaka z Ciebie dobra samotna mama :) Masz ochotę iść na drinka ?
          To idź :) Prokurator kiedyś Ciebie za to rozliczy .

kiki78 napisała:

> Ja również jestem samotną mamą 2 dzieciaczków, chętnie poznam podobną mamę do w
          > spólnych wypadów z dzieciakami i bez, na pogaduchy, kawkę czy drinka, moje gg 3
          > 414302, w kupie będzie raźniej a samotność nie taka straszna :-)
    • in.pu Re: samotne mamy ze szczecina 02.09.12, 12:50
      Czesz Natalm,

I hope you speak English. I have just read your message and I would like to know if you wanna stay in touch with me so we can talk. I also would like very much to talk and know new people. I live in Wroclaw, and you?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka