Dodaj do ulubionych

APEL O POMOC

02.04.12, 11:36
Szanowni Państwo!
Jestem 35-letnią kobietą i matką, która samotnie wychowuje dwoje dzieci: 11-letnią córeczkę i 5-miesięcznego synka. Zwracam się o pomoc do ludzi o wielkich sercach wrażliwych na krzywdę ludzką, gdyż wierzę, że istnieją i nie przejdą obojętnie obok krzywdy ludzkiej. Apeluję do Państwa... Przyjmę pomoc w jakiejkolwiek formie. Nie dla siebie. Dla dzieci. Aby mogły godnie żyć.
Pomyślicie z pewnością, że jestem zdesperowana. Tak na pewno w jakimś sensie jestem zdesperowana. Ale jestem również zdeterminowana, aby zmienić naszą sytuację życiową. Aktualnie nie jestem w stanie sama, własnymi siłami zaspokoić uzasadnionych potrzeb moich dzieci. Skłonna jestem do wielu poświęceń, gdyż najważniejsze jest dla mnie dobro moich dzieci. Chciałabym, aby miały choć namiastkę normalnego dzieciństwa. Wierzę, że mój list nie pozostanie bez odzewu.
Pozdrawiam,
J.
Obserwuj wątek
    • babyonlyone Re: APEL O POMOC 02.04.12, 21:51
      W jaki sposób ci pomóc, moge przelac jakis drobny pieniadz, ale malo:( Duzo nie mam.
    • adam0891 Re: APEL O POMOC 05.04.12, 07:55
      Mogę w miarę możliwości pomóc. Napisz czego potrzebujesz. adam0891@o2.pl
    • mic_123 Re: APEL O POMOC 10.04.12, 07:40
      Czesc,
      napisz jak mogłbym Ci pomoc, co najbardziej jest Ci potrzebne. Nie mam wiele ale może jakość uda się wspólnie coś wymyśłić. Skąd jesteś? moj @: dbti@poczta.onet.pl
    • sfundacja Re: APEL O POMOC 20.09.12, 21:36
      nasza fundacja pomaga matom samotnie wychowującym dzieci proszę o kontakt sfundacja@gmail.com
    • 71wojtek Re: APEL O POMOC 22.09.12, 14:15
      Odpowiadam na Twoj apel . Mieszkam w Anglii jestem po rozwodzie mieszkam sam mam zamiar odstapic komus polowe mieszkania za dormo najlepiej samotnej matce z dzieckiem albo z dziecimi plus to na dzieci od panstwa dostaniesz doplate na dzici z mozliwoscia podjecia pracy .Jezeli chcesz znac szczegoly odpisz na Moj e-mail wojciechbak67@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka