Dodaj do ulubionych

Pilnie potrzebuje pomocy

05.08.12, 13:45
Zwracam się z gorącą prośbą do psychiatrów jak również psychologów ,najlepiej płci męskiej.Zazdroszczę innym ,że posiadają potomstwo.Może ktoś będzie tak uprzejmy i zrobi mi bachora ,tylko,żeby był mądrzejszy od matki.Dla mnie niestety już niema ratunku,chyba skończę ze sobą .Takie życie niema sensu.Ciągle mnie ktoś rucha to na dyskotece ,to w bramie(częściej).Ale każdy boi się mieć ze mną bachora.Jestem wstanie zapłacić niewielką sumę ,tylko dajcie mi trochę szczęścia.Panowie piszcie na mój e-mail ,chętnie spróbuję z każdym
Obserwuj wątek
    • ssylwia92 Re: Pilnie potrzebuje pomocy 21.08.12, 20:39
      pilnie - Ty to o jednym, a ktoś kto w zyciu układał sobie zycie z kimś przez 3 lata, a potem zostawia Cię w połowie ciąży bo dowiaduje się, że dziewczynka, a chciał chłopca. Znasz Go niby bardzo dobrze, ale tu się okazuje coś innego. nigdy nie oddałabym dziecka, które noszę pod sercem. ta miłość, która mnie łączy z tym maleństwem to coś pięknego. Zaznacz se w kalendarzu kiedy gonią się psy lub koty.
      • tata.janusz Re: Pilnie potrzebuje pomocy 21.08.12, 21:37
        Sylwio ! Dobrze , abyś zasięgnęła pomocy dorosłych w kwestii zabezpieczania się przed ciążą , bo później jest bieda i chcesz , aby ktoś obcy , czyli podatnicy ponosili koszta Twego nieodpowiedzialnego i głupiego zachowania .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka