Gość: pjg7 IP: *.torun.mm.pl 19.03.04, 07:30 mój komp sam powoduje atak invalid destination ip adress co z tym zrobić, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: ip 19.03.04, 10:32 Jaki to program? Podaj treść całego komunikatu. Czy masz program antywirusowy? Net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjg7 Re: ip IP: *.torun.mm.pl 19.03.04, 15:33 antywirus norton ,komunikat z norton internet security , Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: ip 19.03.04, 17:28 Gość portalu: pjg7 napisał(a): > antywirus norton ,komunikat z norton internet security , Czy pisze coś o adresie 127.0.0...? Net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjg7 Re: ip IP: *.torun.mm.pl 20.03.04, 06:56 adres? pokazuje moje ip ( internet z kablówki multimedia ),ogólnie to jest dla mnie mały problem ale powoduje to że na emule dostaję low id i praktycznie 0 sciągnięć . dzięki za zainteresowanie moim kłopotem . pozdrawiam ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: ip 20.03.04, 10:09 Gość portalu: pjg7 napisał(a): > adres? pokazuje moje ip ( internet z kablówki multimedia ),ogólnie to jest dla > mnie mały problem ale powoduje to że na emule dostaję low id i praktycznie 0 > sciągnięć . dzięki za zainteresowanie moim kłopotem . pozdrawiam ! :) LowID w eMule dostajesz jeśli nie masz publicznego adresu IP. Po drugie ustaw odpowiednie reguły dla eMule w Norton Internet Security. Program eMule mieć dostęp do pewnych portów, ale nie do wszystkich. Poczytaj trochę na ten temat na www.osiol.com/faq.htm Net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjg7 Re: ip IP: *.torun.mm.pl 20.03.04, 14:50 ip mam publiczny ,emule chodził dobrze i nic nie zmieniałem w ustawieniach , coś musi siedzieć w kompie , trojanów tez brak Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: ip 20.03.04, 19:52 Gość portalu: pjg7 napisał(a): > ip mam publiczny ,emule chodził dobrze i nic nie zmieniałem w ustawieniach , > coś musi siedzieć w kompie , trojanów tez brak Podaj informacje z loga Norton Internet Security. Net Odpowiedz Link Zgłoś